Marta681 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Zarządzam koniec tematu latania dnia dzisiejszego! ...który to spedziłam w pracy.Moze ma ktoś ochotę wylecieć przed południem / w południe (o ile pogoda dopisze) na jakąś traskę, może Piotrków. Znam tam jedno urocze miejsce ^^ 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Sky pub? Wiesz ze ja sie pisze... a jeszcze ktos? Kydy- dawaj dawaj nie udawaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kydy o tej porze śpi, po kąpieli z zasypką na pupie. 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ja jednak postuluje za dalsza trasa... Moga byc nawet mazury ale wylot przed poludniem.. Polecam kazimierz dolny 220km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kazimierz Dolny 215 km, w sam raz wpadniemy na obiad. Nie gwarantuję jednak jakości dróg... a propos Łukasz Donald inwestuje w fotoradary a tu ciężko się rozpędzićSky pub też machniemy. Obiecuję 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Chyba wiekszosc z forumowiczow zzimowalo juz maszyne ... Taki spontan i tak malo chetnych .. Co tam trasa ale jakie towarzystwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pewnie przez to wszyscy milcząTemat aktualny, więcej szczegółów u organizatora - czytaj: tu ktos coś rzuci, bo nikt sie nie poczuwa do organizacji 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Czy pijesz do polityki? Mnie nie przekonasz do samoobrony... Jarek rulezzzz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Czuję, że jutrzejsza wyprawa odbędzie się pod hasłem "Polska jest najważniejsza"Przed Jarosławem urodzajne dni, tymczasem chwilowa cisza przed burzą...Temat zamkniemy na rynku Kazimierza, zabieram tylko prawych i sprawiedliwych. 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Raczej mała szansa, żeby ktoś poleciał w tygodniu od rana, wiadomo praca, studia itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 szansa mała, ale jakby ktoś dzisiaj nie pracował lub ma w planach urwanie się z nudnych laborek lub wykładów to wyjazd wciąż aktualny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A i zeby nie było jedziemy w 3 grupach wg niżej podanych kryteriów1. Prawy pas. W porywach sięgający cyfr ze znaków b33 tutaj umilać drogę będę ja:D 2. ee bbrak chętnych3. 200 tylko w zakrętach. Tylko czarne malowania, ew czarne kryjące taśmy...tj naklejki:) tą grupę prowadzi lukas666 :DOk lece po moto... bo czuje ban w powietrzu;) 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 bana masz ode mnie za podanie tak śmiesznej prędkości w zakrętach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja 5 dni w tygodniu do 15 w robocie i tego się nie da przeskoczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 mhm niezła trasa ;> Szkoda, mam moto rozłożone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 i jak pojechaliście? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 niezly spontan tylko zeby miec czas wolny na takie wypady byloby super. ja niestety ciagle praca/szola/praca/szkola;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ucz się ucz, to straty czasu klucz :] 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pojechalismy, jednak na północ :)Pamiątka z podróży: 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 @Kydy... do 15? nie drażnij ludzi ... ja o 15 to piję 10 kawę i jeszcze mam 3 godziny do końca pracy ....@haser...czasami trzeba sobie wziąć wolne i to własnie był ten dzień , a że pogoda dopisała to spontan wyszedł super (w sam raz 400km) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Pojechalismy, jednak na północ :)Pamiątka z podróży:To jest ten byk na Wall Street. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 hehe fajna fotka;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 pozazdrościć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Aaaaa tu mam taką fotkę może ktoś rozpozna. To był wypad środowy.Mój na samej górze po prawej,prawie nie widoczny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 To jest ten byk na Wall Street. to taki polski byk na wzór tego z Wall Street 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi