lucas666 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 @Jakubko, zamiast nalepek umówmy się na 3 x chrząknięcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 zaraz zaraz Krzysiek taką niebieską sv-ką byles ?? Jak tak to stales obok mnie chwile bys poczzekal i zaczeli sie zjezdzac.. Ogolnie do slabo bylo z organizacjią z 1.5 godziny czekania by wszyscy sie zjechali cale 6 moto pozniej juz bylo ok traska na pabianice kanzas troche bajerki włókniarzy i rozjazd znosnie tylko czas szybko umknął i zaraz zrobiła sie 1 w nocy. Moja zonka nie byla ze mnie dumna 4:30 pobudka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Panczo, wiem wiem...moja wina - biorę to na siebie . Droga Moniko, to tylko i wyłącznie moja wina. Nie złość się na takiego dobrego męża 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikka Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Panczo, wiem wiem...moja wina - biorę to na siebie . Droga Moniko, to tylko i wyłącznie moja wina. Nie złość się na takiego dobrego męża Podanie, 2 zdjęcia i w ciągu 2 tyg. rozwarze twoja prośbę Fajnie ze wypadzik wam się udał mam nadzieje, ze w przyszłym roku sama tez wezmę w podobnych udział 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 jak cos dzisiaj podjade na krancowke ok 20-20:30 jak cos wpadac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 zaraz zaraz Krzysiek taką niebieską sv-ką byles ?? Jak tak to stales obok mnie chwile bys poczzekal i zaczeli sie zjezdzac.. Ogolnie do slabo bylo z organizacjią z 1.5 godziny czekania by wszyscy sie zjechali cale 6 moto pozniej juz bylo ok traska na pabianice kanzas troche bajerki włókniarzy i rozjazd znosnie tylko czas szybko umknął i zaraz zrobiła sie 1 w nocy. Moja zonka nie byla ze mnie dumna 4:30 pobudkaTak to ja, czekałem na kolegę ale okaząło się że nie dojedzie.Jeśli pogoda dopisze to dzisiaj również podjadę ale nie obiecuję. W tedy razem można się pokręcić po okolicy. To raczej ostatnie dni jazdy - chyba, a potem to juz tylko zimno brrrr. PZDR. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ja dzis odpuszczam w srode predzej. Szkoda ze sie nie zgadalismy ale byla dosc spora grupa obcych dlatego zeby nie bylo watpliwosci chcialem sie spotkac na zajezdzie od strony rokicinskiej za rondem no nic moze nastepnym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ja tez moze podjade ale nie obiecuje wczoraj bylem na rogu puszkina i dabrowskiego miedzy 19a 21..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jeśli pogoda będzie dopisywała to ja chętnie jutro o 19 podjadę pod Profi popatrzeć na stunterów, a koło 20 na Dell.Ma być chłodno, więc żadna trasa dalsza mi się nie uśmiecha, ale mały COMIK a'la Panczo z finishem na parapecie bardzo chętnie uskutecznię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja już w domciu,wykąpany,uczesany w łóżeczku....... Ale jutro profi i dell obowiązkowo,chyba że zapomnę,albo nie będzie mi się chciało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 kydy o której ruszasz? może pojade z tobą jak bedzie na plusie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 o której lecicie? ja niestety po robocie będę o 21 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 dzis w pracy do 22;/ bedziecie gdzies jeszcze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ja dziś odpadam olej na dolewkę się skończył dopiero jutro będę miał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 O 21 z kumplem lecimy na nowosolną. Tam chwile zabawimy i koło 22:15 pognamy na della. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 kydy o której ruszasz? może pojade z tobą jak bedzie na plusie Na 18 chyba sie nie wyrobie,ale sie postaram.Możemy sie gdzieś po drodze ustawić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ja raj po 20 ale chętnie bym kółko zrobił. Maciek za bardzoo palowales pewnie jeszcze na zimno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ja też się piszę.... i to niestety dopiero ok 21 więc może uda mi się dojechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ja dziś odpadam olej na dolewkę się skończył dopiero jutro będę miał Olej olej i przyjeżdżaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a gdzie ten dell ? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 zobacze jaki jest stan jak nie bedzie zle to bez palowania dzis pojhedze i podjade wieczorkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ja juz wylatuje na profi na Dellu będę około 20Przelece sie dzisiaj VTR 1000 a co se będę załował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 profi na wlokniarzy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ha w końcu udało mi sie być na Dell'u :] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 kydy o której ruszasz? może pojade z tobą jak bedzie na plusie Nie dałeś rady podlecieć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi