Skocz do zawartości

Spontany - spotkania nieoficjalne

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

zaraz zaraz Krzysiek taką niebieską sv-ką byles ?? Jak tak to stales obok mnie chwile bys poczzekal i zaczeli sie zjezdzac.. Ogolnie do slabo bylo z organizacjią z 1.5 godziny czekania by wszyscy sie zjechali cale 6 moto pozniej juz bylo ok traska na pabianice kanzas troche bajerki włókniarzy i rozjazd znosnie tylko czas szybko umknął i zaraz zrobiła sie 1 w nocy. Moja zonka nie byla ze mnie dumna 4:30 pobudka

Panczo, wiem wiem...moja wina - biorę to na siebie :smile:. Droga Moniko, to tylko i wyłącznie moja wina. Nie złość się na takiego dobrego męża :smile:

Podanie, 2 zdjęcia i w ciągu 2 tyg. rozwarze twoja prośbę ;) Fajnie ze wypadzik wam się udał mam nadzieje, ze w przyszłym roku sama tez wezmę w podobnych udział :riding:

zaraz zaraz Krzysiek taką niebieską sv-ką byles ?? Jak tak to stales obok mnie chwile bys poczzekal i zaczeli sie zjezdzac.. Ogolnie do slabo bylo z organizacjią z 1.5 godziny czekania by wszyscy sie zjechali cale 6 moto pozniej juz bylo ok traska na pabianice kanzas troche bajerki włókniarzy i rozjazd znosnie tylko czas szybko umknął i zaraz zrobiła sie 1 w nocy. Moja zonka nie byla ze mnie dumna 4:30 pobudka

Tak to ja, czekałem na kolegę ale okaząło się że nie dojedzie.Jeśli pogoda dopisze to dzisiaj również podjadę ale nie obiecuję. W tedy razem można się pokręcić po okolicy. To raczej ostatnie dni jazdy - chyba, a potem to juz tylko zimno brrrr. PZDR.

ja dzis odpuszczam w srode predzej. Szkoda ze sie nie zgadalismy ale byla dosc spora grupa obcych dlatego zeby nie bylo watpliwosci chcialem sie spotkac na zajezdzie od strony rokicinskiej za rondem no nic moze nastepnym razem :biggrin:

Jeśli pogoda będzie dopisywała to ja chętnie jutro o 19 podjadę pod Profi popatrzeć na stunterów, a koło 20 na Dell.Ma być chłodno, więc żadna trasa dalsza mi się nie uśmiecha, ale mały COMIK a'la Panczo z finishem na parapecie bardzo chętnie uskutecznię :smile:

O 21 z kumplem lecimy na nowosolną. Tam chwile zabawimy i koło 22:15 pognamy na della.

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!