jaquzie Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Ja tylko chciałem podziękować tutaj kolegom Motocyklistom, ktòrzy około 19 jechali al. Ofiar, od ronda przy Tomaszowska/Kotoniarska, w stronę Dell'a, i będąc na wzniesieniu pomachali mi (będącemu na przeciwnym pasie, za barierkami oddzielającymi - mimo tego dostrzegłem) ładnie (wkoło) paluszkiem, sygnalizując niebieskich z radarem przed rondem, po stronie Decathlona Dość często tam stoją - jestem tego świadom, ale mimo wszystko bez Waszego "znaku" pewnie bym się na nich.. nadział Za zaoszczędzone $ piwko przy okazji 😎 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Qrnia, szkoda, że to nie ja jechałem bo chętnie wargi bym zwilżył 😉 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 ktoś jutro na obstawę do tego Tomaszowa jedzie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Witam, ktoś jutro chętny na jakiś przelocik w godzinach rannych do obiadu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Świetna pogoda, koniec weekendu... ktoś gdzieś dzisiaj?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ktoś coś na dzisiejszy wieczór ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Siema, ktoś coś jutro po bułki nie jedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Za nieprzestrzeganie zakazu przemieszczania się grozi kara ze strony służb sanitarnych do 30 tys. zł. Drogie te bułki 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Czy ktoś w sobote 16 maja gdzieś rusza w tempie szybkim? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Może mała traska po 14:00 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 może jakaś traska w okolicach 17:00? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) Jaki tu spokój..... Edytowane 2 Września 2020 przez Scorpion (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 11.04.2021 Plan: Turkusowe jezioro , wieża widokowa Paprotnia , Jeziorsko (kolejność do ustalenia) Trasa. Aleksandrow. Poddebice. Turek. Ktoś preferuje niedzielną wycieczkę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Heh już się zgadałem z chłopakakami. Inowłódz Pilica itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Witam, czy jutro ktoś ma ochotę na mały trip? np. Zalew Sulejowski Inowłódz, Spała? lub jakiś inny? Start ok 10:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Ja bym chętnie pojechał ale od poprzedniej środy motocykl stoi w serwisie na Dąbrowskiego. Może następnym razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Joł. Mamy na FŁM jakiś zapalonych burgerożerców ? Mam ochotę przelecieć się dzisiaj na pierwszorzędnego burgerka. https://www.google.com/maps/@51.536011,20.0095048,3a,71.3y,157.4h,85.58t/data=!3m7!1e1!3m5!1smFqnvmvv_oZCI-3DNrKZqA!2e0!5s20210601T000000!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu Potem może jakieś lody w Spale.. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Dzień dobry czy ktoś chętny może na jakiś mały przelocik dziś bliżej wieczora? Ewentualnie bulwarowo po mieście 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 18:00-18:30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imbir Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Hej, w Warszawie codziennie są spotkania na placu pod kolumną, są takie spotkania gdzieś w Łodzi? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja forumowe w czwartki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi