Aidekk Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Taka trasa na dziś:https://goo.gl/maps/q5Y6RJ27Y5U2 W planie zwiedzanie Muzeum Motoryzacji PRL w Otrębusach a w drodze powrotnej obiad w karczmie Strzelna. Czekam na sugestie i możliwe modyfikacje. Ktoś chce lecieć? 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Taka trasa na dziś:https://goo.gl/maps/q5Y6RJ27Y5U2 W planie zwiedzanie Muzeum Motoryzacji PRL w Otrębusach a w drodze powrotnej obiad w karczmie Strzelna. Czekam na sugestie i możliwe modyfikacje. Ktoś chce lecieć? Jakie godziny? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Finalnie poleciałem do Kutna, Płocka i Włocławka, trochę połaziłem, porobiłem zdjęć, kupiłem magnes i wróciłem koło 17:00. Muzeum PRL zostaje na następne weekendy. Dnia 6.04.2019 o 09:56, Piuriel napisał: Jakie godziny? Sorry ale jak pisałes to ja już byłem w trasie 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Spoko. Ja w weekend przed 12 nie ruszam się 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 No ja odwrotnie, dla mnie 9:00 wyjazd max bo szkoda mi pięknego dnia. Zwłaszcza jak planuję 300km+ ze zwiedzaniem 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie wiedziałem o tym muzeum. A zastanawiałem się gdzie tu pojechać na kolejny wypad. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 36 minut temu, outsidermma napisał: Nie wiedziałem o tym muzeum. A zastanawiałem się gdzie tu pojechać na kolejny wypad. Ja chyba tam lecę w kolejny weekend. Jak coś można lecieć 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ok, zobaczymy jak pogoda dopisze. Bo na rozpoczęcie sezonu prognoza nie napawa optymizmem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ma napierdzielać sniegiem z deszczem, ja to muzeum też dokladam do swoich planow Wyglada ciekawie, dzieki za cynk. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Mam kilka podobnych wypadów już zaplanowanych. Mnie generalnie interesują opuszczone kompleksy, zamki, ogólnie historia średniowiecza i rycerstwa oraz motoryzacja szerokopojęta. No i fajnie pojechać z grupą, z którą można pozwiedzać a nie zapierdzielamy 200+, selfie, obiadek i powrót tak samo. Jak coś to zapraszam na priv albo na facebooka. W czerwcu planuję coś takiego:http://www.zamekczersk.pl/index.php?NR=191 Jeszcze nie wiem którego dnia, ale pewnie sobota albo niedziela Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Super, jak coś jesteśmy w kontakcie 👊👊👊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Stateczni, rozważni i odpowiedzialni motocykliści rozważają niebawem kolejną penetrację ściany wschodniej. Jeśli ktoś również ma podobne rozkminy, dawać znać, można gdzieś się ustawić na miejscu na figielki i psoty. 0 Cytuj A każdy plan można zmienićLecz wolę życie bez planuJak tylko odkurzę mieszkanieZdobędę mury Libanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Ktoś ma ochotę na jakiś przelot majówkowy? Jakby co chętnie się przelecę a w grupie raźniej Chętnie zobaczyłbym rezerwat archeologiczny pod Kaliszem bo tam mnie jeszcze nie było:https://pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g274829-d7002045-Reviews-Piast_City_Archeological_Preserve-Kalisz_Greater_Poland_Province_Central_Poland.html Ewentualnie może Biskupin? http://www.biskupin.pl/ Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 A w jaki dzień ? (patrząc na prognozę czwartek, piątek i sobota deszczowo, czasami nawet burzowo). 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Na ten moment albo piątek 3 maja, albo niedziela 5 maja. Zgadujemy się u mnie na facebooku, jako że tu jest mały odzew. Ostateczną decyzję podejmiemy 1-2 maja, jak się wyklaruje pogoda, bo wg obecnych prognoz sobota ma być słoneczna a piątek i niedzielę ma padać. Będę pisał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Aidekk napisał: Zgadujemy się u mnie na facebooku, jako że tu jest mały odzew. Ja obserwuję pogodę i wątek także jak coś to daj tu znać lub też podpowiedz na PW gdzie Cię na fb szukać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Aidekk napisał: Na ten moment albo piątek 3 maja, albo niedziela 5 maja. Zgadujemy się u mnie na facebooku, jako że tu jest mały odzew. Ostateczną decyzję podejmiemy 1-2 maja, jak się wyklaruje pogoda, bo wg obecnych prognoz sobota ma być słoneczna a piątek i niedzielę ma padać. Będę pisał Może będę chętny na traske w kontakcie Facebook 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Wyjazd finalnie 8:00 jutro 1 maja Niedługo wrzucę gdzie zbiórka. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Ostatecznie: jutro 1 maja godz 8:00 na Castorama przy wylocie na Zgierz. Przyjeżdżamy ZATANKOWANI POD KOREK! Wylot max 8:10. Jedziemy na Łęczycę i dalej wioskami i polami 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 A te wioski i pola jakieś konkretne (mapa traski) ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 24 minuty temu, Mario napisał: A te wioski i pola jakieś konkretne (mapa traski) ? Do Biskupina lecimy tak:https://goo.gl/maps/WC7GStMA3gPhYDAL8 i chyba zrobimy tylko Biskupin. Okazuje się, że jakiś festyn wiosenny jest tam właśnie 1 maja 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 My z @Mario też planujemy ruszyć gdzieś od rana w godzinach 9:00-9:15 z pod Auchan. Co do dokładnego planu majówkowego przejazdu, to jeszcze go nie ma ale celujemy w jakąś trasę w okolicach 200-300km . Pogoda ma dopisać więc zapraszamy chętnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 No dokładnie, ja w sobotę byłem w Licheniu przez Sompolno, to nie chce powtarzać trasy. Jakaś Sielpia dołem do i górą powrót, albo jakimiś bocznymi... bez stresu, może z jedzonkiem po drodze. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 jakis wypadzik w okolicach 15? tama we wloclawku / jeziorsko / molo w Plocku? takie 2-4h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Hmm... ładna pogoda - może ktoś z okilic Łodzi pisałby się na weekendową wycieczkę w Bieszczady? (Solina i okolice) tempo raczej spokojne (transalp 650 na k60 i po implencie w barku "wyłączona nieśmiertelność") *ok - zwala mi się rodzina + urodziny bratanka więc temat nieaktualny ;/ Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Geralt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi