Kefas Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 A może dziś ktoś ma ochotę na coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Namówił, jaka prędkość przelotu i dokąd? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 no właśnie nie mam pomysłu na miejscowke, predkosc przelotowa dowolna jak sobie wymyślisz. mozna standardowo - jeziorsko, Sulejów, tama we Włocławku, plock (ale tam chyba zamknięte jest teraz). Albo dalej - Bydgoszcz i starówka:) ale wtedy z 5h zejdzie lekko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Proponuję Włocławek - Płock, umówić się koło 15. Tempo dynamiczno-rekreacyjne, jak ktoś chętny to śmiało! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Dobre tempo, dobry kierunek. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Tempo było dobre, nie siem jak bardzo dynamiczne a jak rekreacyjne ale mi się podobało. Powrót autostradą baja. W sumie poniosło nas i we Włocławku stwierdziliśmy, że do Torunia blisko i pojechaliśmy zobaczć czy ratusz jeszcze stoi Oby więcej takich spontanów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Jutro z bratem i kolegą jedziemy do Włocławka. Następnie w stronę Płocka do Łowicza coś wszamac. Jak ktoś chętny to proszę napisać. Rano o 10 jestem na górnej w okolicach szp. Kopernika po brata a później jedziemy al. Wlokniarzy na Zgierz po kolegę. Jak był by ktoś zainetesowany może do nas po drodze dołączyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Lata ktoś? Może nocny przelot po Warszawie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurczas Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dla tych co w niedzielę nie byli na Orle Ci co byli zobaczą myślę:-) W najbliższą niedzielę też jest żużel Na Orle https://www.youtube.com/watch?v=vQUbnAu4T-s 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czy ktoś ma ochotę jutro poleciec jakaś fajna traske z noclegiem i powrót w niedziele koło południa do miasta typu Poznań lub Giżycko czy Trójmiasto ? W zeszłym roku bylem na pętlach bieszczadzkich, polecam, mogę tam tez wrócić, może nocleg wtedy po słowackiej stronie. Wyjazd po południu koło 17, żeby dojechać o zmroku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W niedzielę ma być pięknie. Ktoś chętny na cało dzienny wypad ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Gdzie co jak ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Aidek planuje coś dłuższego. Zagadajcie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 kiedyś tak, teraz na osiołku to niedogonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 ja planuję wyjazd z rana , 8-9 ta Bełchatów , --> Koniecpol ---> zamek w Pilicy ---> Zamek Ogrodzieniec (tutaj jakieś jedzonko) ---> powrót przez Mstów ---> Szczerów ale jestem otwarty na propozycje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 No i się udało dzisiaj: https://goo.gl/maps/QuyPV9biqCB2 wskoczyło mi 426 km Dzięki dla Przem i Mundek za wspólną wycieczkę..... i rybkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nam tez pykło 420km. Trasa taka jak wrzucałem na funpage na fb... chociaż pominęliśmy już Górę Kamieńsk bo cimno i zimno się robiło 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Sobota zapowiada się ciepło i słonecznie😁 ktoś chętny na jakiegoś tripa od południa?😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Przy 10*C i sloneczku moze byc bardzo przyjemnie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ktoś coś gdzieś dziś niedługo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ktoś chętny na jakąś trasę w niedzielę, zapowiada się super pogoda? Zapraszam na priv i tel. 660084013 ( Byle nie po autostradach i s-kach) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Siema , byłby ktoś chętny skorzystać z pogody i przejechać się do Wrocławia na Targi Moto w Niedziele ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 jakis przelocik dzis? start tak w okolicach 10:30-11:00 trasa ok 100km - nie wiem, tama we wloclawku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 12;30 wyjeżdżamy z Maka na Włókniarzy na Jeziorsko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Czyli wieczorem Dellik 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi