Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może dziś ktoś ma ochotę na coś?

Opublikowano

Namówił, jaka prędkość przelotu i dokąd? 

Opublikowano

no właśnie nie mam pomysłu na miejscowke, predkosc przelotowa dowolna :) jak sobie wymyślisz. mozna standardowo - jeziorsko, Sulejów, tama we Włocławku, plock (ale tam chyba zamknięte jest teraz). Albo dalej - Bydgoszcz i starówka:) ale wtedy z 5h zejdzie lekko

Opublikowano

Proponuję Włocławek - Płock, umówić się koło 15. Tempo dynamiczno-rekreacyjne, jak ktoś chętny to śmiało! 

Opublikowano

Dobre tempo, dobry kierunek.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Tempo było dobre, nie siem jak bardzo dynamiczne a jak rekreacyjne ale mi się podobało. Powrót autostradą baja. W sumie poniosło nas i we Włocławku stwierdziliśmy, że do Torunia blisko i pojechaliśmy zobaczć czy ratusz jeszcze stoi :) Oby więcej takich spontanów.

Opublikowano

Jutro z bratem i kolegą jedziemy do Włocławka.  Następnie w stronę Płocka do Łowicza coś wszamac.  Jak ktoś chętny to proszę napisać.  Rano o 10 jestem na górnej w okolicach szp. Kopernika po brata a później jedziemy al. Wlokniarzy na Zgierz po kolegę. Jak był by ktoś zainetesowany może do nas po drodze dołączyć. 

Opublikowano

Lata ktoś?  

Może nocny przelot po Warszawie?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś ma ochotę jutro poleciec jakaś fajna traske z noclegiem i powrót w niedziele koło południa do miasta typu Poznań lub Giżycko czy Trójmiasto ? 

W zeszłym roku bylem na pętlach bieszczadzkich, polecam, mogę tam tez wrócić, może nocleg wtedy po słowackiej stronie. 

Wyjazd po południu koło 17, żeby dojechać o zmroku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W niedzielę ma być pięknie.

Ktoś chętny na cało dzienny wypad ?

Opublikowano

Aidek planuje coś dłuższego. Zagadajcie.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ja planuję wyjazd z rana , 8-9 ta

Bełchatów , --> Koniecpol ---> zamek w Pilicy ---> Zamek Ogrodzieniec (tutaj jakieś jedzonko) ---> powrót przez Mstów ---> Szczerów

ale jestem otwarty na propozycje :)

Opublikowano

Nam tez pykło 420km. Trasa taka jak wrzucałem na funpage na fb... chociaż pominęliśmy już Górę Kamieńsk bo cimno i zimno się robiło :)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sobota zapowiada się ciepło i słonecznie😁 ktoś chętny na jakiegoś tripa od południa?😁

Opublikowano

Przy 10*C i sloneczku moze byc bardzo przyjemnie.

Opublikowano

Ktoś coś gdzieś dziś niedługo? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś chętny na jakąś trasę w niedzielę, zapowiada się super pogoda? Zapraszam na priv i tel. 660084013

( Byle nie po autostradach i s-kach)

Opublikowano

Siema , byłby ktoś chętny skorzystać z pogody i przejechać się do Wrocławia na Targi Moto w Niedziele :D ?

Opublikowano

jakis przelocik dzis? start tak w okolicach 10:30-11:00 trasa ok 100km - nie wiem, tama we wloclawku?

Opublikowano

12;30 wyjeżdżamy z Maka na Włókniarzy na Jeziorsko.

Opublikowano

Czyli wieczorem Dellik ;)