Lesiu94 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Po paradzie lecimy na Jeziorsko. Zbiórka na BP Włókniarzy naprzeciwko Auchan. Jak ktoś chętny to zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W nadchodzącym tygodniu poza piatkiem bede dość luźny do ok16 więc jak ktoś akurat przypadkiem pracuje dla hamerykanskiej strefy czasowej to można coś polatac po okolicy w godzinach pracy normalnych ludzi 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 23 godziny temu, mr.R napisał: Dzięki panowie za wycieczkę 😁 i panie też dziękuję i do następnego 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 ktoś coś gdzieś za pół h? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Taki ładny dzień że aż żal w domu siedzieć. Jedziemy jakąś traskę? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Co proponujesz i o ktorej ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ktoś coś? Ja się wybieram z plecaczkiem na to Lazurowe kawałek za Jeziorskiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jak coś to jutro mam ambitny plan rano zobaczyc czy tama we Włocławku jeszcze stoi. wyjazd tak ok 8 z lotosu na skrzyżowaniu aleksandrowskiej z wlokniarzy, dolot krajowka zeby się autostrada nie męczyć. później do Płocka na gofra czy coś i powrot. Jakby ktoś był chętny niech da znać na forum lub SMS - tel w profilu. tak na wszelki wypadek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jakiś przelocik poza Łódź? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 To może ja spróbuję - jakiś przelocik jutro - wyjazd ok. 15:30-16? Można zobaczyć, czy tama we Włocławku nadal stoi (w niedzielę jeszcze stała :D), czy tama na jeziorsku ma się dobrze (w tym roku jeszcze nie byłem) albo coś? Był ktoś przy zamku w Sobocie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Proponuję w czwartek na spocie zorganizować przejazd pod szpital Kopernika gdzie leży Paweł, który 2 dni przed rozpoczęciem sezonu w Atlasie miał wypadek. Według informacji, które dostałem jest wybudzany. Co Wy na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Z tego co wiem, to chwilowo jeszcze za wcześnie na odwiedziny Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez julian85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dzisiaj ktoś coś lata?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufasa Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Cześć. Planuje jutro z rana ok 10. przejazd do Bełchatowa (nie wiem jeszcze którędy). Powrót przez Zelów-ŁASK- Konstantynów. Jak ktoś chętny to zapraszam (mozemy odwiedzić górę Kamieńsk). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Wiem, ze jest późno, ale jutro ok 11-11:30 zbiórka pod Castorama na Radogoszczu (przy zgierskiej) i lecimy na tamę Włocławek, szama dobra i powrót. Planuje być ok 17 w domu. Są póki co 2 motocykle. Tempo turystyczne. Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ktoś chętny o 13.00 -13.30 na wypad gdzieś dalej powiedzmy tak w granicy 300 km? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Sadowski Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ktoś dziś do Spały albo Bełchatów ? A może Toruń na tor jakieś pokazy driftu podobno będą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 chodził mi po głowie zameczek krzyżacki w toruniu na spacer, ale chyba będzie kierunek na zamek w olsztynie i jakieś lodziaki Marcin, jakieś nury byś dla nas zorganizował (to tak przy okazji leć do powitalni i wpisz coś tam o sobie - może się przydać tym co lubią wodę głębiej niż po szyję ) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Na lodzika do Olsztyna brzmi ciekawie O której zbiórka i gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Marcin Sadowski napisał: Ktoś dziś do Spały albo Bełchatów ? A może Toruń na tor jakieś pokazy driftu podobno będą. Z tego co wiem to drift rozpoczyna się w wickend majowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 W piątek, 4 maja planuję jakiś większy oblocik, tak z 400-600km myślę w jeden dzień zrobić. Traska jeszcze się tworzy, wyjazd raczej bardzo wcześnie rano (lepiej zostawić sobie czas niż wracać po nocy). Pisze się ktoś? Na razie myślałem o przelocie na półnoć (kujawy) ale jakby ktoś miał pomysł na południe Polski (ja się słabo znam :)) to piszcie. Jutro wyjeżdżam na śląsk na kilka dni to może coś jeszcze się urodzi. Konkrety na dziś: - Maraton 4 maja - Start wcześnie rano (ja to nawet rozważam 6:00) - Powrót wieczorem (okolice 20:00) - Tempo sportowo turystyczne z rana i bardziej turystyczne wieczorem (bo zmęczeni) - Kierunek - do ustalenia, na razie mam takie warianty: 1. Bydgoszcz, Biskupin, Kruszwica 2. Bydgoszcz, Kłomino (tam jest opuszczone poradzieckie miasto), dalej nie mam pomysłu 3. Śląsk i szwędanie się po zamkach - tu nie mam trasy 4. Wpadł mi do głowy pomysł okolic Rzeszowa - nigdy tam nie byłem, może są tam jakieś fajne rzeczy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Lata ktoś dziś chętnie się przyłącze 🤔🤔🤔🤔 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDiabolico21 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Hej, wlasnie chce sie zaraz wybrac i jakis zameczek pod lodz look'nąć, trasa max kilkadziesiat km w jedną stronę, tempo ..raczej spacerowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Hej, Ktoś jutro kręci się koło komina ? chętnie się podepnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Siemanko coś się dzisiaj dzieje w Łodzi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi