Shima Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Przejechałem, Kolumny, Dela ,Piłsudskiego i Rzgowską troche sie powygłupiałem i ani razu mi guma nie złapała ślizgu . Wczoraj w tych samych godzinach przeciwnie received_1670609083021975.mp4 Edytowane 24 Marca 2018 przez Shima (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) 9 godzin temu, Piuriel napisał: Niedziele 13:00-13:30 złapmy się chętni na przelot jakiś na parkingu pod Castorama na Radogoszczu https://www.castorama.pl/sklepy/lodz-zgierska.html na końcu parkingu pod szyldem. Trasa - nie wiem, nie mam planu: Tama Uniejów Cokolwiek... Powrót ok 17. Dziś latałem testowo od 12 do ok 17:30, jutro ma być cieplej i moim zdaniem spoko. Tempo raczej dynamicznie.@matthewspl @B3DNAR ktoś jeszcze? W razie czego numer do mnie w profilu. Kusisz cholercia, kuszisz... :)))) Ps. W drodze powrotnej proponuje zatrzymac sie w Aleksandrowie na przekozackiej tortilli Edytowane 25 Marca 2018 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Nie czekajcie na mnie, nie wyrobię się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scot Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam, Postaram się być na 13.30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 No i polatane. Dzieki za przyjemna przejazdzke 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 42 minuty temu, Bulba napisał: Dzieki za przyjemna przejazdzke Trochę trzęsło przez chwilę 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Przy 90 km/h by nie trzeslo EDIT: Nastepnym razem pojedziemy tak: https://www.google.pl/maps/dir/51.7503517,19.4374539/51.8580896,18.7032619/@51.788755,18.9822103,11.25z/data=!4m14!4m13!1m10!3m4!1m2!1d19.3539695!2d51.7003124!3s0x471a35fc9dcd6bbb:0x8e7e93b9f7ea972d!3m4!1m2!1d18.9700896!2d51.7036032!3s0x471a50c3a419a221:0x75bec67c1e005573!1m0!3e0?hl=pl Na calej dlugosci asfalt jak stół ! Edytowane 25 Marca 2018 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 A ja dzis rano z bratem od 10 do 13 nakrecilismy ok 100km. Zawsze coś, chociaż powrót był już jak zaczynało kropić. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 4 godziny temu, Piuriel napisał: A ja dzis rano z bratem od 10 do 13 nakrecilismy ok 100km. Zawsze coś, chociaż powrót był już jak zaczynało kropić. a gdzie szyba........, brzydka byla i nic nie daje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 3 godziny temu, LAFAY napisał: a gdzie szyba........, brzydka byla i nic nie daje A jeszcze jej nie testowałem. Założyłem tylko i zdjąłem. Muszę przetestować Następnym razem założę, bo to moment w sumie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Co powiecie na taki mały spontan dzień przed rozpoczęciem sezonu (sobota 7 kwietnia) ?https://www.spottedskarzysko.pl/fakty/item/2842-fiesta-balonowa-w-wachocku.html Trasa w jedną stronę ok 160km. Proponuję jechać ok 12:00, lub jeśli będą chętnie na dłuższą wycieczkę to nawet 9:00. Mój cel to być w Wąchocku na godz 16:00 przed odprawą balonów. Po drodze możemy jeszcze zrobić Zamek Chęciny albo jeszcze coś innego. W przypadku wycieczki całodniowej mam więcej atrakcji w zanadrzu. Są chętni? Lista chętnych: 1. @Aidekk 2. @jaquzie 3. @Jacek EBR 4. @Darek_Lodz 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esco Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dzieje się tu coś , są chętni do polatania ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek EBR Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Propozycja trasy całkiem niezła... Piszę się na to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wyżej w poście robię listę chętnych. Spotkanie proponuję na Kurczakach na Stacji paliw Circle K. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 pasuje mi 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy jest jakiś plan spotkania przed otwarciem ? Bo ja to się chyba pogubiłem i nic nie widzę na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Niestety loty balonami w Wąchocku przełożono na maj, bo w sobotę ma być flauta i nie byłoby lotów. Pogoda idealna na wycieczkę... więc nie przekładamy tylko zmieniamy plan. Planowana trasa: https://goo.gl/maps/1NsYSREFZwJ2Atrakcje: 1. Sielpia - posiedzieć nad wodą, pomoczyć nogi, może zjeść jakieś lody... 2. Zamek w Chęcinach - osobiście byłem z 6 x, ale zawsze można przejść, strzelić selfiaka na wieży i jechać dalej 3. Szydłowiec - można usiąść w zielonych ogrodach Zamku otoczonego fosą i się zrelaksować, do tego w restauracji pod ratuszem mają dobrą kawę na zimno i melbę brzoskwiniową 4. Trasa Szydłowiec - Przysucha, wysokie wzniesienia, górki i dołki, zakręty... nie trzeba reklamować 5. Jeśli w drodze powrotnej będziemy głodni to postój w Leśnej Chacie, gdzie gościła Gessler. Wyżerka prima sort! Kto już ze mną był ten wie Wyjazd na spokojnie i bez spiny. Cieszymy się pogodą i lecimy w zależności od drogi 90-120km/h... może trochę szybciej "eską" z Chęcin do Szydłowca. Na ten moment z Łodzi lecimy na 4 motocykle i za Ujazdem na BP dołączą 2 lub 4, ale zapraszamy jeśli ktoś jest chętny.Zbiórka: Łódź, Circle K przy McDonalds na Kurczakach, godz 11:30. Wylot 12:00. Jeśli ktoś leci z Brzezin to pisać do @Thebestof78. 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) widzimy sie na Circle w Lodzi Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dzięki panowie za wycieczkę 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 dobre towarzystwo, dobry trip, dobra pogoda - co mogło się nie udać? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Było super do następnego latania 😀😀😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) zguba zgłoszona na komisariacie. Byłem w tej samej koszulce co na wyjeźdźcie Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 A co się stało się? My dzisiaj po paradzie planujemy tripa😀 jeszcze nie wiadomo gdzie😂 jakby ktoś był chętny to zapraszamy😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Chyba nie ukradli Ci moto Dariusz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) tablica się zgubiła nauczka w wiarę w jakieś zj^#^#^ne plastikowe uchwyty. Muszą być śrubki Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi