TMiN Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Najciekawszy był powrót, gdy wjechaliśmy na trasę się wyszaleć Byliśmy w głownie przy zbiorniku wodnym oraz w centrum Głowna na lodach - więc nie wiem czy to my? ja przez Głowno przelatywałem ok 17 stej i wracałem ok 18stej więc jest szansa że się gdzieś mijaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja na Dell'a niestety nie zdążyłem, ponieważ wybrałem się do Wawy na otwarcie stadionu narodowego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 szkoda ze nie dales znac tez bym sie do wawy wybral byku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Fotki ze stadionu juz widzialem na fb, konkret, jak masz wiecej to wstaw... Ja na della podjechalem dzisiaj z kumplem GAZem, tak oryginalnie troche:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 wrzuć kilka zdjęć ze stadionu. Też jestem Ciekawy jak to wygląda bo podobno robi wrażenie. Panowie a Wy w ile motorków lecieliście do Głowna? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Suchy nie denerwuj się tak, że ktoś chciał odłączyć się po 3 postojach w przeciągu 1 godziny. Możesz po imieniu pisać bo to ja wyrwałem pierwszy. A, że urwało się jeszcze parę motongów to już jest inna sprawa - pewnie jakbym się urwał sam to bym nie szukał tego stawu yyyy tzn jeziora i pojechał trochę dalej. Dlatego przepraszam Krzyśka i jeszcze jednego kolegę, że wyrwali i nie zobaczyli jeziorka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ja też przepraszam ze poleciałem za kolegą nadgarstki bolały wypad bomba widok jeziorka nie byl dla mnie koniecznośćią. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Czuję się prowodyrem akcji...Równiez przepraszam, zakładałam że poczekam na reszte troszke dalej...ps nasze wersje wydają się niespójne... trzeba było ustalić wspólną 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 kto dzisiaj lata?... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 kto dzisiaj lata?...Ja dziś wbijam na moto. Postaram się wyrobić gdzieś koło 17.30, pewnie do 20 polatam...LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Jak tylko dotankuję maszynę to wieczorem chętnie poprzeciskam się między autami (przy okazji sprawdzę na własnej skórze legendy o cudownych właściwościach termoaktywnych gaci ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 jak założysz do tego pampersa to od razu sprawa załatwiona jesli chodzi o postoje .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Suchy nie denerwuj się tak, że ktoś chciał odłączyć się po 3 postojach w przeciągu 1 godziny. Możesz po imieniu pisać bo to ja wyrwałem pierwszy. A, że urwało się jeszcze parę motongów to już jest inna sprawa - pewnie jakbym się urwał sam to bym nie szukał tego stawu yyyy tzn jeziora i pojechał trochę dalej. Dlatego przepraszam Krzyśka i jeszcze jednego kolegę, że wyrwali i nie zobaczyli jeziorka.Nie denerwuje się Łukasz, bo to był zaplanowany nad jeziorem mój ostatni przystanek, także już poniekąd domyślałem się, że ekipa się rozpadnie. To, że ktoś chciał jechać szybciej jest jak najbardziej zrozumiałe, ale wystarczyło powiedzieć przed wyruszeniem, że spotkamy się na miejscu i tyle. Przez takie akcje, że grupa się odczepia, to z Emilem nie będziemy robić na zakończenie dłuższych przejazdów, bo na pewno się ktoś wyłamie i tyle będzie z jazdy w grupie kto dzisiaj lata?...Zaproponuj coś, to przemyślę sprawę - wyjątkowo jestem dzisiaj wcześniej w domu, także może wykorzystam ten czas 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ja bym chetnie po centrum polatał max jakis konstantynow czy aleksandrow w tygodniu malo czasu na dalsze wyjazdy spotkac sie ok 20 na dellu wytypowac prowadzącego śmiałka i jazda. Ktoregos weekenda mozna by bylo poleciec na rossoszyce warta jeziorsko sieradz i powrot przez zdunską lask pabianice. Oby tylko pogody nie zabraklo.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 od 20 to faktycznie dalsze trasy odpadają...popieram 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ja też bardziej pod wieczór dzisiaj .... teraz mam jeszcze sklep do obskoczenia i parę maili do obrobienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 a ja złapałem lenia po robocie i tyle :] możecie mi piwko podrzucić 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Jak coś ja latam od 21 jak coś gdzie będziecie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 jak cos to dzwoń.. Albo pisz..Jak to lenia pal maszyne poleniuchujesz niebawem.Ja troche po 20 powinienem sie wyrobic zajazd dell od rokicinskiej za rondem ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Wiesz co ja na 20 sie nie wyrobie dam rade ok 21 a ktore to rondo ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ja bym chetnie po centrum polatał max jakis konstantynow czy aleksandrow w tygodniu malo czasu na dalsze wyjazdy spotkac sie ok 20 na dellu wytypowac prowadzącego śmiałka i jazda. Ktoregos weekenda mozna by bylo poleciec na rossoszyce warta jeziorsko sieradz i powrot przez zdunską lask pabianice. Oby tylko pogody nie zabraklo..jak kanzas to też sie piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Wiecie co? w sumie to już nie wiem czy ktoś dzisiaj lata czy nie Podjade na della (krańcówkę, rondo) koło 20, 20:30 i zobacze czy ktos bedzie. Jak nie to zwykły COMIK zalicze i zawine do chaty. W razie czego telefon do mnie jest w stopce. PZDRCodzienny Obiazd Miasta i Okolic zaliczony. Na dellu (krańcówce) kilku niemogących się zatrzymać ścigaczy więc Piłsudzudzkim Mickiewiczem do Włókniarza potem do Alexa i powrót przez Kanzasa do Łodzi 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Dzisiaj również ja zawitałem na Dellu po raz pierwszy :)Nikogo niestety nie znam osobiście z Forum. Następnym razem postaram się wcześniej zaanonsować Ja też zazwyczaj mam czas dopiero koło 20:30, 21:00 (usypiam córkę i żonę ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ja dziś byłem o 20.00 na krańcówce, wpadłem dosłownie na chwilkę. Na miejscu ok 5 moto, ale znajomych twarzy brak :)LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 a piszed i prosze o nalepy i jakiś znak szczdegulny może coś na kasku ROGI 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi