Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SOBOTA ŁADNA POGODA ,A TU CISZA NIKT NIE WYPROWADZA 2oo NA SPACER chyba ze wszyscy juz latają o 15-stej tez gdzies lece jak by ktos miał ochotę to zapraszam.. gdzie jaszcze nie wiem

Opublikowano

Jest ktoś chętny polatać w najbliższym czasie? 

Opublikowano

tak, o 21:00 na "kaloryferze" :smile:

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Dobrze że pogoda w miarę bo przede mną 300km,taka traska w bory tucholskie:riding:

Opublikowano

Ja myślę, że skoro łódeczki wypięły się na forum, nie umieszczając na nim żadnej informacji o organizowanej przez siebie imprezie, to nie powinno się jej tutaj promować.   

Opublikowano

a ja myślę że skoro dziewczyny wychodzą z jakąś inicjatywą, są z Łodzi i robią coś dla Łódzkich motocyklistów to warto je wesprzeć naszą obecnością, nie chcesz promować to nie promuj, pamiętaj tylko że takie akcje robi się non-profit także nic z tego nie mają czy ty będziesz to promował czy nie, na FB od miesiąca głośno o tym więc nie wiem w czym masz problem

Opublikowano

Nie mam FB, ale to nie znaczy, że nie istnieję. Jestem zdania, że FŁM zasługuje na wzmiankę o organizowanej imprezie. A to, czy takie akcje robi się non-profit, czy też nie,  nie ma tu nic do rzeczy.  Chodzi o zasady. A fakty są takie, że forum olały.

Opublikowano

To my mamy się wypiąć na nie? Fajnie, że coś robią i poprawiają wizerunek motocyklistów. Potrzebujesz osobistego zaproszenia?

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

Ja tylko zapytałem czy ktoś się wybiera:blink:

Opublikowano (edytowane)

Daleki jestem od odwodzenia kogokolwiek od obecności na tym zakończeniu. Zwróciłem tylko uwagę, że jeżeli ktoś bojkotuje to forum, a wiem, że ze strony łódek jest to działanie celowe, to nie powinno się na owym forum, organizowanej przez niego imprezy nakręcać. To chyba logiczne. Natomiast kto chce niech jedzie i dobrze się bawi.

Edytowane przez PH7 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Korsarze też nie udzielają się na forum tzn, że mamy mieć z nimi kosę ? 

Opublikowano

miałem jechać ale coś mi wypadło :biggrin: 

PS. słyszałem że za takie coś można mandat dostać :decayed:

oko.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, eramus napisał:

Korsarze też nie udzielają się na forum tzn, że mamy mieć z nimi kosę ? 

To nie jest kwestia kosy. Forum Łódzkich Motocyklistów powinno zrzeszać wszystkich motocyklistów, wszystkich. I nie ma znaczenia, czy ktoś jeździć sportem, crosem, czy 125tką, tak to osobiści widzę. Jeżeli były organizowane imprezy w Bełchatowie, czy Brzezinach np., były o tym informacje na forum. Nikt tu nie mówił, że dziewczyny nie robią pozytywnych akcji, ale o sesji do kalendarza dowiedziałem się z EI, a nie z forum.

Ja osobiście chętnie bym się pojawił na takiej imprezie pojawił, ale skoro dziewczęta owiały to taka tajemnicą, to zaplanowałem sobie sobotę inaczej. I nie sądzę, żebym był odosobniony. 

Opublikowano

@julian85 mówię o celowym bojkotowaniu, mam mnóstwo czasie i się nudzę ale nie pojadę bo nie napisały na naszym forum. 

Opublikowano

Cholera! Przez nieuwagę wcisnąłem "Lubię to" pod postem PH7, a lubię raczej Łódki.

Sam nie mam FB i też muszę poszukiwać pewnych informacji poza nim, ale aż tak bym się nie spinał jak kolega PH7.

Opublikowano

Cześć.

Lece jutro na Żłobnice wraz z kolegą polatać trochę po winklach. Jeżeli ktoś ma ochotę się zabrać to dajcie znać. Wstępnie wyjeżdżamy gdzieś koło 11;30 z pod ZOO.

Opublikowano

Kiedyś nie było fb, forum i jakoś motocykliści potrafili się trzymać razem, a teraz sami robicie sobie problemy. Ja tam też po pracy wybieram się do Portu.

Opublikowano

Ja nie mam motocykla już i mam ślub szwagra. Ale nie jadę, bo nie mam motocykla ;)

Ślub nie ma tu nic do rzeczy :decayed:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕