Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja robię tak. Wrócę do Łodzi i jadę pod AUCHAN. Będę tam ok 19:40 i stoję do ok 20+/- Jak ktoś ma chrapkę na rundkę to tam sobie będę stał i czekał. Jak coś to telefon do mnie w profilu i dzwonić lub pisać. LWG Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Już wiem co za koncert. niejaki Cypis będzie grał ale zupełnie to nie moja bajka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Piuriel napisał: Ja robię tak. Wrócę do Łodzi i jadę pod AUCHAN. Będę tam ok 19:40 i stoję do ok 20+/- Jak ktoś ma chrapkę na rundkę to tam sobie będę stał i czekał. Jak coś to telefon do mnie w profilu i dzwonić lub pisać. LWG To może ja się podłącze. Oczywiście jak tym razem zdążę. Heheh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Piuriel napisał: Ja robię tak. Wrócę do Łodzi i jadę pod AUCHAN. Będę tam ok 19:40 i stoję do ok 20+/- Jak ktoś ma chrapkę na rundkę to tam sobie będę stał i czekał. Jak coś to telefon do mnie w profilu i dzwonić lub pisać. LWG cholera, jakbym wcześniej wpadł na forum to może bym zajechał zobaczyć jak to cudo chodzi w praktyce innym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Darek_Lodz napisał: 6 godzin temu, Piuriel napisał: cholera, jakbym wcześniej wpadł na forum to może bym zajechał zobaczyć jak to cudo chodzi w praktyce innym razem Zdrowo idzie. Uwierz na słowo lub zapytaj @Kolo Polatne. Dzięki 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 14 minut temu, Piuriel napisał: Zdrowo idzie. Uwierz na słowo lub zapytaj @Kolo Polatne. Dzięki Potwierdzam robi robotę . Podziękować. A teraz zasłużona bania bania bania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 W sobotę po południu coś ktoś by poleciał? Watacha?@radek77 @Ewelina@matthewspl@Kolo@Lipson@Bocian@13 ? Ktoś jeszcze może chętny? Powiedzmy ok 15+? Od rana może padać, ale potem będzie rześko. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 W sobote po 15 jest slub w USC na Zgierskiej wiec spontanicznicznie mozna obstawke strzelic. Zaproszenie na obstawke jest na forum. Mozna zrobic male show 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 17 pod Auchan. Poczekam na chętnych do ok 17:20 i się coś pojedzie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Leci ktoś jutro w Bieszczady na pętlę ? Powrót we wtorek Jak coś to pisać 663 231 860 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 leci ktoś polatać po mieście?:) za okolo 1 h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Jutro ktoś leci w traske , może Ciechocinek ? Olsztyn ? Jeziorsko ? 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dzisiaj ktoś coś koło 21? :)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Dzisiaj kolo 14 planuje pojechać zobaczyć ruiny zamku w Drzewicy, tempo typowo crouserowe, trasa przez Ujazd Spałę Inowłódz. Jak ktoś chętny na niespieszną przejażdżkę to PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian87 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ktoś chętny polatać jutro od 11 ? 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ja coś wieczorem ok 20 bym jutro poleciał. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 ja moge jutro polatac wieczorkiem tak jak dzis kolo 1 /2 w nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Lata ktoś coś dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Właśnie odpaliłem piwerko. Za późno się odezwałeś sąsiad. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 No szkoda. Oczywiście życzę smacznego Jak będziesz myślał coś w weekend daj znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ja mogę polatac jak jeszcze nie jest za późno:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 7 godzin temu, feniks napisał: Ja mogę polatac jak jeszcze nie jest za późno:) Widzę że kolega to taki nocny marek Wczoraj jak odpisałeś to ja już przekręcałem się na 2 bok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wiadomo nocą lata się najlepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 A kto się wybiera jutro na żużel? Ostatni mecz na starym stadionie (na 90%), wejście bezpłatne. Pewno można się przejechać w paradzie na prezentacji, pora trochę nietypowa, ale takie wymogi TV, znaczy 12:15. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian87 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jezdzi ktoś koło 19-20 ? Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi