MaDDoggY Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ktoś jutro się wybiera w jakąś trasę 200-300km ? Chęnie bym się podłączył Pogoda podobno ma dopisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ja się wybieram, tyle, że 340km w 1 stronę 3miasto 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Heh, trochę daleko Gdyby nie plany na popołudnie to bym się skusił. Pędzisz autobahn'em ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 2 godziny temu, jaquzie napisał: Ja się wybieram, tyle, że 340km w 1 stronę 3miasto O której startujesz z Łodzi i co chcesz zobaczyć w 3mieście? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 !!! UWAGA !!! Znaleziono dzisiaj na rondzie koło Della blachę o numerach ELW 5NV3. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 52 minuty temu, koperta4512 napisał: O której startujesz z Łodzi i co chcesz zobaczyć w 3mieście? staruję wcześnie rano, a w 3mieście odwiedzam siostrę, i zostaję tam z tydzień Ogólnie 3miasto znam prawie jak własną kieszeń, więc standardowo będzie łażenie po Gdyni, Sopocie, Gdańsku (akurat mamy jarmark dominikański), Hel, Westerplatte. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Wcześnie rano czyli o której , poza tym jaką drogą chcesz jechać i jaka miej więcej przelotowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 DoggY, nie autobahnem, ominę ile się da. Trasa na łęczycę, potem na ciechocinek, popatrzeć na tężnie, na świecie i dalej poza autobaną do S6 i do Gdyni. A wypad coś koło 6 by nie tracić dnia ot taki tygodniowy relax nad morzem. Ps. Jadę z plecakiem. Przelotowo turystycznie. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 55 minut temu, jaquzie napisał: DoggY, nie autobahnem, ominę ile się da. Trasa na łęczycę, potem na ciechocinek, popatrzeć na tężnie, na świecie i dalej poza autobaną do S6 i do Gdyni. A wypad coś koło 6 by nie tracić dnia ot taki tygodniowy relax nad morzem. Ps. Jadę z plecakiem. Przelotowo turystycznie. no i słusznie trzeba omijać autostrady bo jest po prostu nudno. Jakby ktoś jednak startował koło 11 to ja chętnie się podepnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 10 godzin temu, jaquzie napisał: DoggY, nie autobahnem, ominę ile się da. Trasa na łęczycę, potem na ciechocinek, popatrzeć na tężnie, na świecie i dalej poza autobaną do S6 i do Gdyni. A wypad coś koło 6 by nie tracić dnia ot taki tygodniowy relax nad morzem. Ps. Jadę z plecakiem. Przelotowo turystycznie. Napisałem Ci wczoraj wiadomość skąd startujesz z Łodzi ale nie otrzymałem odpowiedzi. 10 godzin temu, MaDDoggY napisał: Jakby ktoś jednak startował koło 11 to ja chętnie się podepnę Jak masz pomysł na trasę to możemy się spotkać w Łodzi i się przejechać, bo przewietrzyłbym maszynę ale nie mam pomysłu gdzie jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, koperta4512 napisał: Jak masz pomysł na trasę to możemy się spotkać w Łodzi i się przejechać, bo przewietrzyłbym maszynę ale nie mam pomysłu gdzie jechać Hej, też nie mam pomysłu gdzie jechać nie wiem czy po okolicy się nie pokręcę po prostu, myślałem też żeby uderzyć w kierunku Opatówka nigdy tam nie byłem a trasa lecie przez jeziorsko wiec można o klasykę zawadzić. Niestety trochę mamy obsuwę z plecakiem więc nie wiem kiedy wyruszymy - planowana 11 jest właśnie teraz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Chętnie bym się przejechał gdzieś tylko co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Dyzio81 napisał: Chętnie bym się przejechał gdzieś tylko co i jak To co, 16-16:15 na Auchan? Mozna zrobić na szybko jakies jeziorsku albo coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 4 minuty temu, Kefas napisał: To co, 16-16:15 na Auchan? Mozna zrobić na szybko jakies jeziorsku albo coś Byłem dziś i polecam Fajnie wieje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Już latam nie dam rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 We wtorek planuje sobie po pracy polecieć na tamie we Włocławku, później coś tam w kolo i powrot wieczorkiem. Start ok godziny 16, jak będą chętni to dokładne miejsce umówimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto800fi Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dnia 6.08.2017 o 19:57, Kefas napisał: We wtorek planuje sobie po pracy polecieć na tamie we Włocławku, później coś tam w kolo i powrot wieczorkiem. Start ok godziny 16, jak będą chętni to dokładne miejsce umówimy I jak tam nadal planujesz? Czy już to realny plan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czy ktoś dziś się wybiera na jakis spacer po 20? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Pogoda niepewna. Ps. Ktos dzisiaj jechal motongiem na 06:00 do roboty ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 O 6 nie ale o 7 jechałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 14 godzin temu, Bulba napisał: Pogoda niepewna. Ps. Ktos dzisiaj jechal motongiem na 06:00 do roboty ? Byłem w samym centrum burzy na A1 pomiędzy zjazdem na bałuty a tym do centrum (na olechów?). To co przeżyłem to tylko ja wiem. 30km/h, rzucało po całym pasie, ciemno, czułem się jak pod przysznicem. W sumie to można powiedzieć, że jechałem do roboty ale po tym co mnie spotkało pojechałem do domu się przebrać. Musiałem przejechać całą łódź (olechów - teofilów), brodziłem po zalanych ulicach (hayabusą), po błocie tam gdzie się nie dało już brodzić, ogólnie to chwile grozy przeżyłem ale wszystko się dobrze skończyło. Można powiedzieć, że jestem z siebie dumny Dnia 8.08.2017 o 15:54, Pluto800fi napisał: I jak tam nadal planujesz? Czy już to realny plan? Sorry, że dopiero teraz odpisuję ale na kompa dopiero wszedłem. Jak pisałeś tego posta w sumie startowałem - następnym razem zadzwoń - telefon znasz to się dogadamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Coś wieczorem jeździmy @matthewspl @Ewelina @radek77 @lipson? ok 20? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja chyba dziś odpadam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Szkoda :/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 W Zalew Czarnocin dziś jakiś koncert o 22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi