Kefas Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2017 Ktos coś dziś? Bym się przewietrzyl traska na dosłownie parę godzin (2-3) bez szalenstw. 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Czy ktoś jutro planuje się wybrać w trasę +/- 200-300 km ? Bez szaleństw - średnia w okolicach 120 ? Chętnie bym się dołączył, jeśli brakuje kierunku to przyszły mi do głowy 2 trasy: dłuższa https://goo.gl/maps/oYbEJqiEffQ2 krótsza(klasyka - Bełchatów + kleszczów) https://goo.gl/maps/nkMxgnjN9hn 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 8 godzin temu, MaDDoggY napisał: Czy ktoś jutro planuje się wybrać w trasę +/- 200-300 km ? Bez szaleństw - średnia w okolicach 120 ? Chętnie bym się dołączył, jeśli brakuje kierunku to przyszły mi do głowy 2 trasy: dłuższa https://goo.gl/maps/oYbEJqiEffQ2 krótsza(klasyka - Bełchatów + kleszczów) https://goo.gl/maps/nkMxgnjN9hn Jutro nie ale może w niedziele bym się coś tam kulnal? Jak coś to nr tel znasz 0 Cytuj
Kurzy Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2017 Ja chętnie, obojętne mi gdzie. 0 Cytuj
Spons78 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Ktoś gdzieś dzisiaj jedzie? Ładna pogoda. Warto nakręcić trochę kilometrów 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647
Grzyb Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 J ajuż w ciuchach. Komin czy gdzieś dalej? Tylko ja turystycznie 120 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Nad jezioro Wikraryjskie poleżeć na leżaczkach, zamoczyć tyłek? Parking strzeżony, plaża prywatna, pomost itd. Reflektuje ktoś? 0 Cytuj
silver Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 ostatnio byłem nad j Białym ten sam kierunek , ale jakas odmiana a jaka traske proponujesz krajoznawcza czy szybka? 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 normalnie 91 byle szybciej. ale widzę dopiero teraz że tam ma zacząć padać ok 16 :/ 0 Cytuj
Kluszcz Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Ja dzisiaj też się wybieram na jakaś szybką traskę między 18:30 a 19:30 z @mrpaf więc gdyby ktoś jeszcze latał, to chętnie się dołączymy 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 W sobotę jest szkolenie PARAMOTO w Łodzi na torze. Jadę z widzewa ok 12 pokibicować chwilę bratu i napisać mu kredą na oponach "strach", żeby go zmotywować do głębszych złożeń. Ktoś chce się przejechać? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Kefas Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 Ma ktoś ochote na jakąś wycieczkę Jutro? Ładna pogoda ma być to mi z a się przewietrzyć 0 Cytuj
Pluto800fi Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 11 minut temu, Kefas napisał: Ma ktoś ochote na jakąś wycieczkę Jutro? Ładna pogoda ma być to mi z a się przewietrzyć Jakieś ramy czasowe na kresl, ja mógłbym gdzieś smignac ^^ 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 2 godziny temu, Pluto800fi napisał: Jakieś ramy czasowe na kresl, ja mógłbym gdzieś smignac ^^ Ok, więc kreslę. Plan jest taki, żeby wyjechać 9-10, jedziemy z zona na zamek w besiekierach. Pozniej zobaczymy ale powrot możemy zrobić przez Uniejów -> tama na jeziorsku albo z Uniejowa juz do łodzi. Zobaczymy jak bardzo będzie grzalo tempo spacerowe, do 120 mysle max. 0 Cytuj
Pluto800fi Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 50 minut temu, Kefas napisał: Ok, więc kreslę. Plan jest taki, żeby wyjechać 9-10, jedziemy z zona na zamek w besiekierach. Pozniej zobaczymy ale powrot możemy zrobić przez Uniejów -> tama na jeziorsku albo z Uniejowa juz do łodzi. Zobaczymy jak bardzo będzie grzalo tempo spacerowe, do 120 mysle max. Start trochę później jak byś mógł o 7 pracę kończę z 4 godzinki snu by się przydały 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 9 godzin temu, Pluto800fi napisał: Start trochę później jak byś mógł o 7 pracę kończę z 4 godzinki snu by się przydały No na razie wygląda ze mamy obsowke jak cos to mój tel masz na profilu 0 Cytuj
Pluto800fi Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Dzięki za wypad, pozdrawiam 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 5 godzin temu, Pluto800fi napisał: Dzięki za wypad, pozdrawiam Spoko wypad, trochę z nienacka się odłączyłeś ale mam nadzieję, że widziałeś jak Tobie machaliśmy Podzrowka i do następnego 0 Cytuj
Dexter Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Właśnie wróciłem z objazdu Łodzi i oprócz dwóch suzuki nie spotkałem nikogo, nie wiem czy są w Łodzi lub okolicy jakieś dobre zakręty gdzie można by wspólnie pojeździć wieczorami? Jaki trasy z zakrętami polecacie? 0 Cytuj
Pluto800fi Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 3 godziny temu, Kefas napisał: Spoko wypad, trochę z nienacka się odłączyłeś ale mam nadzieję, że widziałeś jak Tobie machaliśmy Podzrowka i do następnego Widziałem, też machalem do nastwpnego 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Czy ktoś leci jutro do stolicy na godzinę "W" ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
drummer Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 21 godzin temu, Dexter napisał: Właśnie wróciłem z objazdu Łodzi i oprócz dwóch suzuki nie spotkałem nikogo, nie wiem czy są w Łodzi lub okolicy jakieś dobre zakręty gdzie można by wspólnie pojeździć wieczorami? Jaki trasy z zakrętami polecacie? z Łodzi na Spałę przez Tomaszów, później za spałą masz fajne zakręty, później skręć w lewo na rawę (bardzo fajny odcinek za spałą przez las, mozna przejechac kilka razy w te i we wte;)) i z rawy na Łódź przez brzeziny, trasa około 2 godzin,albo najlepiej to jedź z Łodzi na kielce przez Piotrków, przejedź kielce i jedź w lewo na krajno, tam zobacz punkt widokowy i powrót już jak chcesz, bardzo ładne równe drogi, kręte, może nie górskie seprentyny ale poskręcać można i widoki przyjemne:) a daleko nie jest. Tylko samemu, ewentualnie z jedną osobą, moze dwie, ale samemu szybko ogarniesz, bo trasa fajna i nie jakoś bardzo uczęszczana. Ewentualnie po prostu z Łodzi jedź na Radom, przez potworów, też ładna droga i wróc przez sulejów i piotrków, przed samym radomiem już nudno ale z tomaszowa do radomia fajnie:) Pozdrawiam 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Te góry to nie jest głupi pomysł. Plecak z gaciam, skarpetami i szczoteczką do zębów i na nocleg można lecieć ostatecznie. Potem zrobić parę winkli i wrócić autostradą lub zostać na noc i powtórzyć następnego dnia. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi