Kefas Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Ktos coś dziś? Bym się przewietrzyl traska na dosłownie parę godzin (2-3) bez szalenstw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Czy ktoś jutro planuje się wybrać w trasę +/- 200-300 km ? Bez szaleństw - średnia w okolicach 120 ? Chętnie bym się dołączył, jeśli brakuje kierunku to przyszły mi do głowy 2 trasy: dłuższa https://goo.gl/maps/oYbEJqiEffQ2 krótsza(klasyka - Bełchatów + kleszczów) https://goo.gl/maps/nkMxgnjN9hn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 8 godzin temu, MaDDoggY napisał: Czy ktoś jutro planuje się wybrać w trasę +/- 200-300 km ? Bez szaleństw - średnia w okolicach 120 ? Chętnie bym się dołączył, jeśli brakuje kierunku to przyszły mi do głowy 2 trasy: dłuższa https://goo.gl/maps/oYbEJqiEffQ2 krótsza(klasyka - Bełchatów + kleszczów) https://goo.gl/maps/nkMxgnjN9hn Jutro nie ale może w niedziele bym się coś tam kulnal? Jak coś to nr tel znasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ktoś coś ? Teraz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurzy Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ja chętnie, obojętne mi gdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ktoś gdzieś dzisiaj jedzie? Ładna pogoda. Warto nakręcić trochę kilometrów 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 J ajuż w ciuchach. Komin czy gdzieś dalej? Tylko ja turystycznie 120 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nad jezioro Wikraryjskie poleżeć na leżaczkach, zamoczyć tyłek? Parking strzeżony, plaża prywatna, pomost itd. Reflektuje ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 ostatnio byłem nad j Białym ten sam kierunek , ale jakas odmiana a jaka traske proponujesz krajoznawcza czy szybka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 normalnie 91 byle szybciej. ale widzę dopiero teraz że tam ma zacząć padać ok 16 :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ja gdzie ustawka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ja dzisiaj też się wybieram na jakaś szybką traskę między 18:30 a 19:30 z @mrpaf więc gdyby ktoś jeszcze latał, to chętnie się dołączymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 W sobotę jest szkolenie PARAMOTO w Łodzi na torze. Jadę z widzewa ok 12 pokibicować chwilę bratu i napisać mu kredą na oponach "strach", żeby go zmotywować do głębszych złożeń. Ktoś chce się przejechać? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Ma ktoś ochote na jakąś wycieczkę Jutro? Ładna pogoda ma być to mi z a się przewietrzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto800fi Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 11 minut temu, Kefas napisał: Ma ktoś ochote na jakąś wycieczkę Jutro? Ładna pogoda ma być to mi z a się przewietrzyć Jakieś ramy czasowe na kresl, ja mógłbym gdzieś smignac ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 2 godziny temu, Pluto800fi napisał: Jakieś ramy czasowe na kresl, ja mógłbym gdzieś smignac ^^ Ok, więc kreslę. Plan jest taki, żeby wyjechać 9-10, jedziemy z zona na zamek w besiekierach. Pozniej zobaczymy ale powrot możemy zrobić przez Uniejów -> tama na jeziorsku albo z Uniejowa juz do łodzi. Zobaczymy jak bardzo będzie grzalo tempo spacerowe, do 120 mysle max. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto800fi Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 50 minut temu, Kefas napisał: Ok, więc kreslę. Plan jest taki, żeby wyjechać 9-10, jedziemy z zona na zamek w besiekierach. Pozniej zobaczymy ale powrot możemy zrobić przez Uniejów -> tama na jeziorsku albo z Uniejowa juz do łodzi. Zobaczymy jak bardzo będzie grzalo tempo spacerowe, do 120 mysle max. Start trochę później jak byś mógł o 7 pracę kończę z 4 godzinki snu by się przydały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 9 godzin temu, Pluto800fi napisał: Start trochę później jak byś mógł o 7 pracę kończę z 4 godzinki snu by się przydały No na razie wygląda ze mamy obsowke jak cos to mój tel masz na profilu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto800fi Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Dzięki za wypad, pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 5 godzin temu, Pluto800fi napisał: Dzięki za wypad, pozdrawiam Spoko wypad, trochę z nienacka się odłączyłeś ale mam nadzieję, że widziałeś jak Tobie machaliśmy Podzrowka i do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Właśnie wróciłem z objazdu Łodzi i oprócz dwóch suzuki nie spotkałem nikogo, nie wiem czy są w Łodzi lub okolicy jakieś dobre zakręty gdzie można by wspólnie pojeździć wieczorami? Jaki trasy z zakrętami polecacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto800fi Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 3 godziny temu, Kefas napisał: Spoko wypad, trochę z nienacka się odłączyłeś ale mam nadzieję, że widziałeś jak Tobie machaliśmy Podzrowka i do następnego Widziałem, też machalem do nastwpnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Czy ktoś leci jutro do stolicy na godzinę "W" ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 21 godzin temu, Dexter napisał: Właśnie wróciłem z objazdu Łodzi i oprócz dwóch suzuki nie spotkałem nikogo, nie wiem czy są w Łodzi lub okolicy jakieś dobre zakręty gdzie można by wspólnie pojeździć wieczorami? Jaki trasy z zakrętami polecacie? z Łodzi na Spałę przez Tomaszów, później za spałą masz fajne zakręty, później skręć w lewo na rawę (bardzo fajny odcinek za spałą przez las, mozna przejechac kilka razy w te i we wte;)) i z rawy na Łódź przez brzeziny, trasa około 2 godzin,albo najlepiej to jedź z Łodzi na kielce przez Piotrków, przejedź kielce i jedź w lewo na krajno, tam zobacz punkt widokowy i powrót już jak chcesz, bardzo ładne równe drogi, kręte, może nie górskie seprentyny ale poskręcać można i widoki przyjemne:) a daleko nie jest. Tylko samemu, ewentualnie z jedną osobą, moze dwie, ale samemu szybko ogarniesz, bo trasa fajna i nie jakoś bardzo uczęszczana. Ewentualnie po prostu z Łodzi jedź na Radom, przez potworów, też ładna droga i wróc przez sulejów i piotrków, przed samym radomiem już nudno ale z tomaszowa do radomia fajnie:) Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Te góry to nie jest głupi pomysł. Plecak z gaciam, skarpetami i szczoteczką do zębów i na nocleg można lecieć ostatecznie. Potem zrobić parę winkli i wrócić autostradą lub zostać na noc i powtórzyć następnego dnia. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi