MaDDoggY Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2017 Dobra, to wstępnie tak: 13:45 na auchan, tak, zeby max o 14 wyjechac. Proponuje jakiegos klasyka na poczatek sezonu typu kleszczow lub jeziorsko, pozniej kto chce to na grila Na miejscu ustalimy szczegóły, ważne tylko, żebyśmy wszyscy zatankowani byli i sprawdzone ciśnienie w oponach . Edit: kiełbę będzie można spokojnie kupić w drodze powrotnej myśle, zahaczymy jakąś stację czy sklep i będzie Postaram się wyrobić ale chyba będę w okolicach 14 bardziej niż 13:45 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2017 Polatane. W sumie koń pierwszy tego typu wypad w sezonie - mega się cieszę. Wizyta na grillu też udana. Dzięki za mile towarzystwo i do następnego:) 0 Cytuj
silver Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 sa chetni na wycieczke ... w kierunku wszelakim 0 Cytuj
julian85 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Ja moge byc na jakies 40 min pod Dellem, chwilowo jestem na jakis Driftach na Retkini. 0 Cytuj
malyanio Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 ktoś, coś, jakieś propozycje ok 17:00 ? 0 Cytuj
Kuri Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Kto tam latał na czarnej R1 lub R6 ? Bo dzisiaj na Olechowie jakaś ku*wa wyjechała z Lidla z podporządkowanej. Przód cały skasowany, a widać że piękna była. Nie wiem co z kierowcą, bo samego zajścia nie widziałem Może ktoś kojarzy i wie jak się sprawa zakończyła. 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ktoś do Zamku i Ogrodów w Gołuchowie? Bo zbieram się z plecakiem za jakąś godzinkę, półtorej, na spacer 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Aidekk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Od 14:00 pogorszenie pogody więc proponuję przelocik tak do 200-300 km. Ktoś coś? Czekam do 10:00 max i jak nikogo nie będzie lecę sam. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Aidekk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Jako że obaj jesteśmy z Retki to może 10:00 Shell na skrzyżowaniu Wyszyńskiego i Armii krajowej? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Aidekk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Jakby ktoś jeszcze chciał lecieć to zapraszam :-) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Aidekk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 No może Statoil,zawsze je mylę :-) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Asker88 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 50 minut temu, Kefas napisał: Ktos coś ok 11-11:30? Ja chętnie, za 30 minut mogę być w ustalonym miejscu 0 Cytuj
Damian87 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Chętny ktoś za godzine pojeździć ? 0 Cytuj
Grzyb Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Będę leciał z Kanzas do Starowej po Filtr oleju. Potem nawrotka i spuszczanie i wymiana i montaż i potem mogę się przejechać ... ale może mnie najść na wymianę świec więc nic pewnego 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Hey, W niedzielę planuję się troszkę motocyklowo zmęczyć. Plan jest taki, żeby pojechać do Bydgoszczy, tam odwiedzić kilka miejsc, polatać po okolicach i później wrócić do Łodzi. Myślę, że wyjdzie gdzieś ok 600km+. Z grubsza plan imprezy taki: - Wyjazd bardzo wcześnie rano (max. 7:00 już w trasie) aby być jak najwcześniej na miejscu (powiedzmy ok. 9:00) - Jemy jakieś śniadanie, tankowanie itp - Odwiedzamy starówkę, Dolinę Śmierci, coś co mi jeszcze wpadnie do głowy - ok. godziny 13 obiad + zgarniamy znajomego - latanie ze 2-3h po okolicach (np Ostromecko, Kruszwica (mysia wieża), Zamek w Pakości, tama we Włocławku, ruiny zamku w Raciążku albo w drugą stronę - Koronowo i okolice. Jak będą chętni to się dowiem co można w okolicach pozwiedzać - powrót do Łodzi tak na 17-20 (zależy jak nam zejdzie i jak będziemy zmęczeni) Tak jak pisałem na początku: kilometraż gdzieś w granicach 600 czyli paliwo + pewnie jakieś obiady to koszt wycieczki rzędu 300 - 400 zł, zależy ile kto je i ile komu pali. Ktoś chętny? Jak będzie zainteresowanie to utworzę nowy wątek ze szczegółami żeby tu nie zaśmiecać. 1 Cytuj
Ryżu Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ktoś, coś?Otwarcie sezonu 2017 na Młynku-> 0 Cytuj
Kuri Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 ktoś coś na jutro jakiś dłuższy wypad planuje? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi