Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli dobrze odczytuje te tabelki to wg nich powinno padać jakoś...teraz? Ale to minimalne ilości, poza tym inne źródło mówi, że nie będzie padało Link :wacko:

Opublikowano

U mnie asfalt suchy :smile: Jeżeli się wyrobię z obowiązkami domowymi to też z chęcią się przejadę :smile:

Opublikowano

po południu ma nawet wysc słońce, to może jakaś 15-16?

Opublikowano

Zobaczymy co to będzie po południu z pogoda :P Na tę chwilę jestem chętny, ale jeszcze muszę kilka rzeczy zrobić, także różnie to może być Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

U mnie też właśnie zaczęło padać. ;/ No to dzisiaj nie pojeżdżę :sad2:

Opublikowano

No i ściągam kombinezon,u mnie też mokro.Dobrze że przed wyjściem spojrzałem za okno. :angry:

Opublikowano

nie poddajemy się ;) 17-18 będzie sucho ;)

icon3.png
Opublikowano

U mnie już skończyło padać, wieje wiatr więc pewnie za godzinkę asfalt będzie suchy, a przecież o to głównie chodzi :smile:

Opublikowano

Jak się będziecie gdzieś dzisiaj wybierali i nie będzie lało to dajcie znać na tel 606876048 :riding:

Opublikowano

my śmigamy nic nie pada.

gdzie smigacie? mogę dojechać na 16
Opublikowano

ja ruszam o 16 kto sie dołącza?

Opublikowano

to może spotkajmy się na tej miejscówce koło Arturówka?

icon3.png
Opublikowano

Mogę zasugerować miejsce na spotkanie - Rondo przy skrzyżowaniu Ofiar Terroryzmu 11 Września i Rokicińskiej ( są to okolice Selgrosa na Rokicińskiej ) tam gdzie są wyścigi samochodów co niedziela.

Opublikowano

na parkingu na wycieczkowej o 16, czekamy na wszystkich chętnych

Opublikowano

Drugi koniec miasta xD No nic Panowie bawcie się dobrze. Może się gdzieś na mieście miniemy. xD

Opublikowano

Drugi koniec miasta xD No nic Panowie bawcie się dobrze. Może się gdzieś na mieście miniemy. xD

a Ty skąd ruszasz? to da sie wszystko pogodzić napisz tylko
Opublikowano

Właśnie.. ja jadę z Dąbrowy więc jak coś mogę dołączyć do Ciebie i razem podjedziemy na wycieczkową.

icon3.png