Ewelina Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Lata ktoś dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ja bym polatał... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 O której ja od rana latam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Na bajzel jeszcze weszłam i potem jade na della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Jak nie pojadę do tej godziny. Ustalcie gdzie ustawka to podjadę Ja byłem obok na giełdzie zoologicznej Edytowane 7 Maja 2017 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Dell 13:00? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Moto gp oglądam. Pogoda smutna trochę. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ja dopiero wytrzeźwialem i też odpalam moto ale dopiero o 13.30, będzie ktoś na mieście? Coś bym zjadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Jestescie jeszcze na dellu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ja właśnie zajechałem, ale nikogo nie ma. Chyba już pojechali 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ja bylem 13:07 i widziałem 2 moto jadącege w przeciwnym kierunku teraz kręcę się kolo manu włókniarzy i czekam az bulwa skończy robotę to ustalimy plan działania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Byłem 2 razy na dellu, ale nikogo nie było.. Mżawka chyba skutecznie wszystkich przegoniła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Polatane 13/20 odjechaliśmy w 3 moto z Della 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Polatane 13/20 odjechaliśmy w 3 moto z Della Z którego miejsc bo jadąc o 13:07 tylko dwa moto minąłem które jechały w kierunku a1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Tam gdzie zawsze przy bramkach wjazdowych 25 minut czekaliśmy i pojechaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 co proponujesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A u mnie wpadła fucha w terenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 W niedziele w W-wie jakąś impreza Moto Guzzi a pogoda ma się wyklarowac więc pewnie się dygnie coś nagrać 😏 do stolycy Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 W niedziele w W-wie jakąś impreza Moto Guzzi Podeślij jakiś link, może popołudniu się poturlam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 W niedziele w W-wie jakąś impreza Moto Guzzi a pogoda ma się wyklarowac więc pewnie się dygnie coś nagrać do stolycy Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Ja chętnie się przejadę do stolicy popatrzeć na ładne motorki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ja planuję pojechać, ale w sobotę. Do BMW pojeździć na S1000XR, bo w Łodzi jak w lesie oczywiście i nic nie ma. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jeszcze nad twierdzą Modlin się Zastanawiam Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ktoś coś dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ktos jutro jakis dluzszy wyjazd kierunek dowolny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi