fuckout2 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Około 15 bd na Dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 jechać nie mogłem, ale chciałem chociaż podjechać na Statoil i przywitać się. spóźniłem się 30 sek. - ale była LwG na skrzyżowaniu (niebiesko-biało-czerwona Africa ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_ASZ Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja byłem na cross cuntry ale puszką. Niestety moto w serwisie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 fajnei było na crosikach, chociaż tą chwile na starcie dzieki za przelocik. PS. Mati, natępny motór kup se jednak czerwony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Czy ktoś dzisiaj coś ? http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dzis/europa,polska,lodz,9205.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jak tylko sie wyrwe Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ktoś coś dziś jakoś po 19 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ja bym polatał teraz jak są chętni bo o 20:00 siatkówka 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Lece przez Dell'a moze kogos zlapie Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dell zaliczony dziś fajeczka i dwa kółeczka i do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Kto ma ochotę na rundkę w koło komina? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Się na Dellostradzie problem z pedalarzami robi. Wczoraj jakieś wąty mieli. Ktoś już miał jakieś dyskusje z nimi? 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 a o co wonty? nie chociaz jak zapier***al ktoregos dnia peleton to tylko czekalismy az ktorys przyhamuje albo sie pomyli i bedzie domino... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Mają tyle miejsc do jeżdżenia... Brak mi słów. Zresztą, był już wątek na forum na ten temat - jednym słowem, szkoda czasu aby zwracać sobie nimi głowę. Są ekspansywni, widzą tylko czubek własnego nosa i mimo i tak dużych przywilejów ciągle chcą więcej (A oc płacić nie muszą, bo po co..., przepisy? Po co je znać...). Są jak rak... (wiadomo jest grono normalnych cyklistów, lecz ludzie pokroju "łódzki rower", lub masa krytyczna, skutecznie wyrabiają negatywną opinię rowerzystom). Edytowane 29 Marca 2017 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 a o co wonty? nie chociaz jak zapier***al ktoregos dnia peleton to tylko czekalismy az ktorys przyhamuje albo sie pomyli i bedzie domino... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka że za szybko, a było ich z trzydziestu a ja sam. Nie biłem się tylko powiedziałe spier... cie:-)co też uczynili. 3 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 niech pilnuja wlasnego nosa oni maja obowiazek jechac jeden za drugim jak jest inny uzytkownik drogi a tego nie robia. wspomniany peleton zapierdzielal srodkiem ulicy z niemala predkoscia Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Następnym razem pisz od razu na forum i może też by skrzykneło peleton ale motocyklowy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 niech pilnuja wlasnego nosa oni maja obowiazek jechac jeden za drugim jak jest inny uzytkownik drogi a tego nie robia. wspomniany peleton zapierdzielal srodkiem ulicy z niemala predkoscia Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Krzysiek doskonale wiesz, że tak nie jest. Oni tylko słyszą i wiedzą, że mogą jechać koło siebie, a to że jeżeli nie utrudniają innym to już przerasta ich percepcję. Jak robiłem pytanie do egzaminu teoretycznego miałem pytanie, czy motorowerzysta może jechać obok innego motorowerzysty. Zaznaczyłem, że tak, jeżeli nie utrudnia ruchu innym (tak jak jest z rowerami), a tu się okazało, że nie może. I gdzie tu sprawiedliwość? Problem jest taki, że władze, głównie samorządowe dały im masę przywilejów i części z nich się wydaje, że tak ma być, bo są lepsi i oczekują kolejnych przywilejów. Nie chcę w żaden sposób prześladować rowerzystów, ale żądam przestrzegania obowiązującego (już tak łagodnego dla nich) prawa. Dobra nie muszą mieć uprawnień, OC itp, no ale światła to wypadało by mieć w nocy, tak samo jak jeździć gęsiego, jak jest ruch i zachowywać szczególną na przejazdach przez ulice. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 a czy ja napisalem ze tak jest? nie jest. chodzi o to ze wlasnych obowiazkow nie znaja a jeszcze czepiaja sie innych Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ostatnio robiłem kółeczka to ładnie jechali gęsiego Było spoko Ale zawsze mogę się zatrzymać i zejść z moto oczywiście zamienić parę słów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 29 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 coś czuję że będą jakieś derby w tym roku z pedalarzami przypierdalają tylko jak sie w pojedynke stoi a jak chociaż 4-5 to omijają szerokim łukiem....c*py, poza tym ŻADEN nie ma oświetlenia OBOWIĄZKOWEGO jebać ich 6 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zadyyyyyyyma :* Live my life like I'm a beast. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zadyyyyyyyma :* Live my life like I'm a beast. dobrze ze Karpia mamy po swojej stronie <3 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 No ale miasto cały czas podtrzymuje ich mniemanie, że są najważniejsi. Jak widzę postępowanie niektórych rowerzystów (pedalarzy), to przypomina mi się taki średnio śmieszny kawał: Czym różni się pies od kota? Pies mówi: mój pan jest taki dla mnie dobry, daje mi jeść, dach nad głową, on jest dla mnie bogiem. A kot mówi: mój pan jest taki dla mnie dobry, daje mi jeść, dach nad głową, on wie, że jestem bogiem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jezu jak ja nienawidzę tych szmaciarzy. A masa krytyczna to niczym parada równości. Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi