Ewelina Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja planuje jeździć w niedziele 😉 jak nie pobaluje za bardzo 🍸. W niedzielę są zawody Pzmotu. Myślę czy tam nie pojechać i popatrzeć na trochę brudniejszą wersje motocyklową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja planuje jeździć w niedziele jak nie pobaluje za bardzo . W niedzielę są zawody Pzmotu. Myślę czy tam nie pojechać i popatrzeć na trochę brudniejszą wersje motocyklową. Wpadłbym, ale wieczorem lecę ze znajomymi na bilarda więc obawiam się, że mogę mieć rano ze 2.4‰, ale jakbym żył to może wpadnę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Będzie jeszcze @krzychoslav, możliwe że się spóźni więc ewentualnie zaczekamy te 10-15 min Spoko, wychodzi na to że ja też mogę się spuźnić kilka minut. Więc czekamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja lecę zaraz zrobić jakąś trasę na Tomaszów może, ale jutro też pojeżdżę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 w sumie mozna w niedziele pojechac, zoabczyc crossy i wrocic pozniej ja sie piszem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ale wiało mam nadzieję że zaciagnie ciepełko z Południowego Zachodu Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pl-Bg Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja planuje jeździć w niedziele jak nie pobaluje za bardzo . W niedzielę są zawody Pzmotu. Myślę czy tam nie pojechać i popatrzeć na trochę brudniejszą wersje motocyklową. Gdzie jest miejsce spotkania i o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Kiejcior, Barton, dzięki za fajny wypad Dell-Kruszów :0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 To gdzie jakaś zbiórka i kto gdzie jedzie 😛 , bo nie wiem gdzie się szykować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Może statoil na Pabianickiej 11 30 lub 12. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pl-Bg Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Może statoil na Pabianickiej 11 30 lub 12. W Google adres jest taki:Prądzyńskiego 1-3, 93-478 Łódź, Poland To jest to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Jak nie ma tam innego Statoila to to jest Edytowane 26 Marca 2017 przez aras sieżyje (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 to bede jakos 11:40 na statojlu pabianicka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Nie wytobie się nawet na 12:( to może o której na delu to powłóczymy się po bliższej okolicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Pewnie będę czekamy maks do 12 na Statoil i lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Lecimy jutrona na trzy motocykle w stronę Kielc , w planie jakaś szama może Sielpia. Start o 13 Skąd startujecie? Jak zdążę to polecę z Wami, pogoda zapowiada się niezła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 To ktoś coś w okolicach 13-14? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Też się chętnie zabiorę popatrzeć na motory w terenie. Do zobaczenia na Statoilu :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ale pogoda piękna, szerokości Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja dzis odpoczywam i oglądam motogp popijajac leniwie piweczko. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja dzis odpoczywam i oglądam motogp popijajac leniwie piweczko.Odespalem imprezę i stwierdzam że za mało razem wychodzimy. Nie miałem wczoraj wing mana a działo się w klubie :-) Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 A może ktoś później chciałby tez się wybrać na te crosiki ? Samemu zbytnio nie chce się jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ktoś chętny na przelocik? Najlepiej poza miasto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Niestety dziś brak czasu, ale następnym razem chętnie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Za 20 min będę na dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi