Lesiu94 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Wyskocze w okolicy 17;d będzie ktoś na dellu?;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ja będę ok 17:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Też będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Fotki albo nie doszla Proszę bardzo Dobra jakość, fajnie wygląda i nie powoduje ataku klaustrofobii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 wtf?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Aby na pewno Ci dobrą przysłali, do tego kasku co trzeba? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 No to bulba Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lesiu94 Opublikowano 24 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Polatane;d Przed młynem kilka sekund zadecydowało o braku przypału z nieoznakowamym;d 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 a juz mialem go wyprzedzac pelnym ogniem:) Gdyby nas nie przyblokował puchą na lewym to takbyśmy pewnie zrobili;d ale powiem ci, że ciepło mi się zrobiło:d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Widzę że daliście ognia, a ja dziś polatalem o 13 -stej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 O 19:40 żywej duszy nie było na dellu, mijałam kogoś na rondzie przy ofiar terroryzmu ale już mi się zawracać na della nie chciało 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 A ja jutro zrobię około 600km Rano ma Bydgoszcz, tam cały dzień na torze i z powrotem do Łodzi. Po tym będę wiedział chyba z jakiej gliny jestem stay tuned 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 no ja od rana latalem troche to nie spotkalem na miescie nikogo.. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ja też w niedziele będę śmigał , więc jestem otwarty na propozycje jakiegoś fajnego wypadku , nie koniecznie po samej Łodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 A dziś ktoś coś gdzieś? Choćby i bez sensu?Bo mnie z deczka nosi 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja chyba będę latał ale bliżej gdzieś 13-14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Lecimy jutrona na trzy motocykle w stronę Kielc , w planie jakaś szama może Sielpia. Start o 13 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Lecę dziś ok 15-stej nad zalew sulejowski na tame 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Od 12 jestem wolny może jakaś traska około 200 km, ktoś chętny jakieś propozycje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 W niedzielę wstępnie jestem chętny chyba że dam ognia 🍷 😀😀😀😀😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 W niedzielę wstępnie jestem chętny chyba że dam ognia 🍷 😀😀😀😀😀Dyzio bo znowu sobie czoło pokiereszujesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_ASZ Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja niestety moto mam w serwisie przygotowanie do sezonu. Mam nadzieje ze w przyszły weekend dopisze pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Od 12 jestem wolny może jakaś traska około 200 km, ktoś chętny jakieś propozycje? Może być 12:30 Auchan? Niech podlatuje kto chce. Co do celu podróży - dogada się na miejscu. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Będzie jeszcze @krzychoslav, możliwe że się spóźni więc ewentualnie zaczekamy te 10-15 min 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi