karpiu Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 I jeszcze Ewelinę namówiliście, zbóje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja po mieście powrót z pracy tylko więc też mnie nie przedmuchalo można by zec ciepły letni deszczyk:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 No ja w skórze to nie zmokłem jakoś bardzo, ale moto syf i do mycia. Zadowolony jestem z opon. Trzymają dobrze nawet na mokro. Nie mogę się doczekać toru 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a co zalozyles? ja szukam czegos w zamian za te kartofle Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a co zalozyles? ja szukam czegos w zamian za te kartofle Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Metzeler M7 RR. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 kolejny dobry glos o nich. musze mocno przemyslec te kapcie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 kolejny dobry glos o nich. musze mocno przemyslec te kapcie Nie ma efektu nowej śliskiej opony. Zakładasz i właściwie od razu można ogień. Sprawdzałem je przy ok 6*C, bo takie warunki były jak moto odbierałem z serwisu i serio trzymały rewelacja. Tył do góry na hamowaniu lub przód na przyspieszaniu. W dunlopach to była jakaś masakra w ubiegłym sezonie. Nowe były śliskie jak modelka playboya 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Który odważny tandem na pabianickiej mijalem o 16:30 w deszczyku? Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 zmoklem, zmarzlem, moto do mycia, ehhh taka robota z ta pogoda:( Trzeba było wcześniej... było +15,o 16 uciekłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ja wczoraj wkładki kasku wypalałem, mokre jeszcze także nie polatam Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ja wczoraj wkładki kasku wypalałem, mokre jeszcze także nie polatam Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. To trochę jak ja z wydechem..Wypalalem i na razie nie polatam 😅 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 No to ladnie a co to za producent komina? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Wow ..... , wiertarka w dłoń kilka nitów i jak nowy Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Two Brothers po 4 latach w Polskce 😀 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwus Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Właśnie wróciłem- trochę jednak zimno ale frajda była 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No to wieczorna runda choinkom Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ktoś gdzieś śmiga za 40 min? Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 ja wlasnie z wlocwawka wracam to na autostradzie kapie :/ Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ja jestem w Szadku na kawie. Jeszcze z godzinke pojezdze Sent from my HTC One M9 using Tapatalk No i lipa, mamusia blokuje wlokniarzy i muszę ją zcholowac. Stawiam kawę za obstawe, lewoskret w konstantynowska od kaliskiego. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Nie było obstawy nie będzie kawy Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Nie wiem jak sie wyrobie, ale w kontakcie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwus Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Odważyłem i do pracy pojechałem moto jak nic mi nie wyskoczy to ja chętnie się podłącze Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jak się wyrobię to będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 a jakis plan jest? moze i jak sie podepne jak sie wyrobie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ok 17 mogę być na dellu dopiero. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Moze i ja sie podepne na 16:15 lub na 17 dell. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi