krzychoslav Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ja o 18 koncze prace. jak nie bedzie syberii to wracam przesiadam sie na moto i pewnie podlece Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 to w sumie o 13 moglbym pojechać Ja raczej 11. Chętny ktoś na Jeziorsko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ja raczej 11. Chętny ktoś na Jeziorsko? Ustawiam zawory i mogę jechać Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 11 manu liroj merlin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) nach, ja dopiero wstałem, muszę coś zjeść chociaż Edytowane 5 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 12:30 jest zbiórka na shellu przy rokicińskiej (kolo selgrosa) i trip do Spały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) bynde ! trip do spały, postać pogadać i spowrotem ? Edytowane 5 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 12:30 jest zbiórka na shellu przy rokicińskiej (kolo selgrosa) i trip do SpałyJa się chętnie przylecę do Spały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ja będę ale mogę się chwilkę spóźnić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ktoś chętny na przelocik np. do okoła Łodzi 14.45- 15.00? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Mówisz że lubisz obce ptaszki oglądać. Słodko ) No :-) I wcale się tego nie wstydzę :-) Łabędzie już są. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Zajefajny widoczek Kabzior Foto z dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Zajefajny widoczek Kabzior Foto z dzisiaj? Sprzed dwóch godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Piękne zdjecie. Ciągle Nexus 5x? Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Piękne zdjecie. Ciągle Nexus 5x? Dzięki. Tak :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 chyba nasze grono powiększy się ,narazie testuje które miejsce jest najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 chyba nasze grono powiększy się ,narazie testuje które miejsce jest najlepsze DSC_5060.JPG To masz wydatek na kombi i kask Za to będziesz jeździł z plecaczkiem Niezła kocica 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 to akurat Kymko sąsiada z bloku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 W sobotę jeżdżone, wczoraj jeżdżone... i dziś też bym pojeździł. Ktoś coś? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja jadę do liberty na 16 akcje serwisowe.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 W razie co pisz na messengerze. Ja też wybieram się na mały serwis. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) dajcie znac co i gdzie, po 17 jestem wolny moze bedziecie jescze gdzies smigac, do 19:30 cos bym pojezdzil. Edytowane 7 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ale napiernicza 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Już nie, ale mokro jest, i głęboko. Bez GS'a się nie ruszajcie 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 ja po 17 tylko tyle co wróciłem do domciu ale ci kierowcy beznadziejnie wolno jeżdzą ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi