Bilu79 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 No ja jutro też na przeglądzik się wybieram,więc coś tam się przewietrzy sprzęt. ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja mam jeszcze pół roku;d ale przewietrzyć maszynę trzeba;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 a może dla odmiany na basen i posaunować ktoś? bo tak za godzinkę będę na godzinkę w margaret-spa (zresztą, jak ostatnio, kilka razy w tygodniu): http://margaret-spa.pl/pl/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Z racji, iż jutro ma być zacna pogoda pojawia się pytanie- lata ktoś jakoś od ok. godz.12?;d Ja chętnie coś zrobię, 100-200 km, może z jedzonkiem w trasie. Start 12.45-13.00 róg kolumny/rzgowska, stacja BP. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ktoś dziś w porze poobiadkowej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja juz się przejechałem na lawete i do serwisu razem ze szwagra zabawką. Łącznie z 20m zrobiłem juz w tym sezonie 😀 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Łącznie z 20m zrobiłem juz w tym sezonie pchanie moto na piechotę się nie liczy Edytowane 4 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Było z górki więc usiadłem i zjechalem z podwórka 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A ja do Inventecu na chwilę wszedłem i wyszlo, że mam napęd do wymiany Za to heble kosa. Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 a może dla odmiany na basen i posaunować ktoś? bo tak za godzinkę będę na godzinkę w margaret-spa (zresztą, jak ostatnio, kilka razy w tygodniu): http://margaret-spa.pl/pl/ Jak tam wygląda strefa saun? Bo ja też kilka razy w tygodniu, ale Fala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Lata ktoś po mieście ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Stary, chłodno już się zrobiło, niedawno wróciłem i rozgrzewam się grzańcem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A ja dopiero prace skończyłem niektórzy nie mają tak dobrze ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 picno juz ja tez sie rozgrzewam wlasnie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 jakieś poranne przejazdy jutro ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ta, na 6 do pracy xD Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No i znalazłem już kompana do śmigania , a co do jutra ja jestem za dajcie tylko info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jak tam wygląda strefa saun? Bo ja też kilka razy w tygodniu, ale Fala. To prywatne spa w małej willi, gdzie dodatkowo mają basenik + 2 sauny tylko (sucha i mokra). Wielkością nie powalają, natomiast powalają liczbą klientów - dziś np. pływałem i sauniłem się sam 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No i znalazłem już kompana do śmigania , a co do jutra ja jestem za dajcie tylko info To ja też bym się pisał na jutro. Kończę zajęcia koło 13 i mogę wyskoczyć gdzieś do granic województwa Jeśli aktualne to dajcie znać co i jak na priv. Do jutra! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja bym się jutro przejechał zobaczyć jak wygląda zalewisko na Warcie przy Jeziorsku, tam mniej więcej jak wały. Jeżdżę tam przez cały sezon ze dwa razy w miesiącu oglądać warunki, które zmieniają się bardzo szybko od pełnego zalania aż do kompletnej suszy - każde warunki są domem dla innego ptactwa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Mówisz że lubisz obce ptaszki oglądać. Słodko ) Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 a to ile zajelaby taka podroz i o ktorej w domciu ? bo nie wiem czy zdaze wrocic, ale jesli tak, to się piszę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No tyle co nad Jeziorsko, niecałe 1h w jedną stronę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 to w sumie o 13 moglbym pojechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Podjedzie ktos o 18 na Della ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi