karpiu Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Aż nabylem dzisiaj klucz dynamometryczny żeby hamulce jutro poskładać. Będzie latane. Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 a u mnie moto nawet przedniego koła nie ma póki co, kurde. ależ mnie dzisiaj w pracy nosiło, do późna siedziałem a co chwila po włókniarzy moto przelatywał. tak wkurzać człowieka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 A ja już koła z nowym kapciem założyłem, więc dzisiaj będzie latane;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Lesiu, idź pan w ch.. ja dopiero w środę czas znajdę, odprawiam tańce i modły żeby było tak jak wczoraj 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W wekend ma byc jeszcze pogoda na wypasie. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Może się wykuruję do weekendu to zrobię pierwsze grupowe latanie w weekend 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2por Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Polatałem dzisiaj. 60 Km po naszym dziurawym jak szwajcarski ser mieście zaliczone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja połowy ciuchów nie mogę znaleźć, nie wiem co z tym zrobiłem. Dzisiaj rano 20 minut szukałem rękawic i w końcu pojechałem autem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja połowy ciuchów nie mogę znaleźć, nie wiem co z tym zrobiłem. Dzisiaj rano 20 minut szukałem rękawic i w końcu pojechałem autem.Bez ściemy Misiu. Po prostu na święta poszło o jeden serniczek za daleko Live my life like I'm a beast. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Byłem dziś na dellu nikogo nie było co by się zapoznać nawet nikt nie przelatywał Była gdzieś 17 i okolice bo chwilę się kręciłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja już dzisiaj na kołach z Ozorkowa z miejsca zimowania wróciłem. Teraz tylko trzeba by pracę przeorganizować na tryb wiosenno letni żeby więcej czasu w ciepłe dni było 😀 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Napisz gdzie dokładnie się kręcisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 O pardon me to na informatycznej, ja byłem obecny, ale wzdłuż ofiar. A miałem tam pojechać.... Cóż innym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Byłem dziś o godzinie 20:30 😀😀😀😀😀😀😀 Edytowane 28 Lutego 2017 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 pogoda dopisuje tylko uważać trzeba co oby pół motocykla na drodze nie zostawić, ja właśnie jestem po wymianie sworzni w aucie, ale jak tak dalej pójdzie to za miesiąc będzie trzeba znowu wymieniać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No i nie dogrzany asfalt..to dla tych co jezdza szybciej niz 50 km/h Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 za chwilę jadę na wycieczkę (i po drodze zakupić pewne rzeczy) moto - tak z 280km. w stronę częstochowy (na kłobuck i krzepice), powrót na działoszyn, buczek start coś po 10. nie sądzę, że znajdzie się chętny, ale jakby nie patrzeć, wypad spontaniczny 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 chetny to by byl, nawet mam wolny dzien dzisiaj. ale troszke pozniej mam jedna sprawe ktora musze ogarnac Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 slonko sie przebija ja zaraz ruszam na krotki spacer Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 na autobanie lekko wiało i tak z 7 stopni, ale poza jest znakomicie, sucho, i można spokojnie śmigać, zwiedzając krajobrazy swoją drogą, pomiędzy kłobuckiem a krzepicami wylukałem fajną karczmę, niestety brak czasu i nie miałem okazji zajrzeć, ale wygląda fajnie, i chyba trzeba się tam wybrać na szamę http://karczmakresowa.pl/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Z racji, iż jutro ma być zacna pogoda pojawia się pytanie- lata ktoś jakoś od ok. godz.12?;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 ja jadę do Sieradza o 11 na przegląd, to będzie mój początek sezonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 ja jadę do Sieradza o 11 na przegląd, to będzie mój początek sezonu W Łodzi Ci nie przejdzie za zbyt cichy tłumik czy co? Ha! Pewnie nie masz gazu wbitego w dowód! Ps. W Konstantynowie wszystko przejdzie. Nie trzeba lecieć do Sieradza Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) W Łodzi też przejdzie, trzeba wiedzieć gdzie jechać Kabzior jak coś to napisz PW to dam Ci namiar Edytowane 3 Marca 2017 przez Kejcior (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Hehe, Wy śmieszki Przegląd gwarancyjny w ASO, tam gdzie kupiłem tam serwisuję. I jest okazja żeby się przejechać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi