Aidekk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jutro do 13:00-14:00 ma nie padać. Jeśli pogoda się sprawdzi to bym się gdzieś niedaleko wybrał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Za godzinkę jadę na badanie techniczne a później polatać może ktoś chętny? Edytowane 14 Października 2016 przez Wolf (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shima Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czy ktos moze wybiera sie zrobic jakies kolko? Nie pada i pozniej ma byc ok 10 stopni wiec zastanawiam sie:) Są Tattoo Days w hali expo wczoraj były pokazy stunt-owe może dziś też coś będzie pewnie przejadę się zobaczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 jakby coś po 14, to też bym podjechał gdzieś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Siemanko, ktoś coś dziś lata?Nie pogardziłbym kompanem do polatania po szutrach/lasach i lekkim terenie dla amatora Albo po prostu wypad.Ja proponuję godzinę ok 13-14. Edytowane 5 Listopada 2016 przez Lukas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Gdzie ustawka bo też mam ciśnienie i o której dokładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja się dostosuję do miejsca a godz ok 14 by mi najlepiej pasowała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Gdyby ktoś miał ciśnienie na latanie to zapraszamy pod Auchan na 14/10 Edytowane 5 Listopada 2016 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja mam! Poczekacie na mnie do 15:00? Wcześniej nie dam rady Postaram się być szybciej 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja tez moglbym na 15 tylko kwestia gdzie podjechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja na moto i zaczęło padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ma nie padać, więc to pewnie tylko przelotne niegroźne parę kropel. A co do trasy to można ustalić na miejscu 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 To ustalić ja latam czekam na info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Punkt 15:00 będę pod Auchan... no chyba, że zacznie mocno lać. Mały deszczyk mi nie straszny. Będzie ktoś? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dobrze jest. Nawet człek nie zamarza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ok będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 To gdzie i o ktorej sie umawiamy bo nie wiem czy sie ubierac. XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Punkt 15:00 będę pod Auchan... no chyba, że zacznie mocno lać Panowie, wybaczcie ale nie podjadę. Sytuacja wyjątkowa... bo 3 dziadków z parkingu postanowiło do mnie nie dzwonić i przestawić moje moto na inne miejsce nie zdejmując nawet z niego pokrowca. Efekt to urwane lusterko. Na szczęście chociaż go nie wywalili i owiewki całe! Przez debili nie pojeżdżę... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 ciągneli za lusterka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja bym ich teraz po parkingu za uszy przeciagnal Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 raczej byś je wyrwał wiek robi swoje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A ja chciałbym podziękować kolegom za dzisiejsze latanie. Paweł, Łukasz dziękuję :-) dzięki Wam "czuja że żyja" :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 ciągneli za lusterkaNie wiem jak to zrobili ale nowe prawe lusterko 180zł do tego modelu... a ziomki normalnie złamali ten kompozytowy pałąk na pół! Debile... Tak czy inaczej pokryją koszta. Zrobiłem niezłą aferę i wolą chyba odkupić niż mieć do czynienia z szefem 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Również chciałbym podziękować za fajny przelocik i cieplutką oraz pyszną zupkę na rozgrzanie Do Następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Będzie ktoś dzisiaj na Dellu? ok 18-19? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi