Aidekk Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Muzeum motoryzacji można zobaczyć na moto bajzlu 3razy do roku jakby ktoś chciał Raz: to nie to samo.Dwa: bywam na moto bajzlu.Trzy: na Bajzlu zawsze się czegoś szuka i łazi nie mając czasu spojrzeć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wiem że jutro jest "forumowe zakończenie sezonu" ale czy ktoś nie miałby ochoty zrobić jakaś dłuższą (lub krótsza) trasę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wiem że jutro jest "forumowe zakończenie sezonu" ale czy ktoś nie miałby ochoty zrobić jakaś dłuższą (lub krótsza) trasę? Masz już jakąś na myśli ? Raczej z tych krótszych 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wiem że jutro jest "forumowe zakończenie sezonu" ale czy ktoś nie miałby ochoty zrobić jakaś dłuższą (lub krótsza) trasę? 8-15?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 8-15?? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Masz już jakąś na myśli ? Raczej z tych krótszych Planu konkretnego nie miałem ale z powodu pogody odpuszczam dzisiejszą jazdę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ee tam nie jest tak źle, już się zaczęło przecierać. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) .. Edytowane 2 Października 2016 przez Jigsaw (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Za gorąco źle, za zimno też źle O ósmej rano ubierasz się na cebulkę (albo gazetami się okładasz) i potem jak temperatura wzrasta to zrzucasz kolejne warstwy Ee tam nie jest tak źle, już się zaczęło przecierać. Pogoda rzeczywiście jest już OK (myślałem że będzie gorzej) - niestety już sobie rozplanowałem sobotę, wiec odpadam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ktoś chętny na latanie za ok 30 minut? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Gdzie zbiorka? Edytowane 1 Października 2016 przez Królu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Dell albo BP Rzgowska chyba że proponujesz inne miejsce. To gdzie się spotykamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie polatam z Wami bo juz mam plany Ale na fajeczke na Della moge podjechac 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Za 15 min jestem na Delu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nop to ja tez jade 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Raz: to nie to samo. Dwa: bywam na moto bajzlu. Trzy: na Bajzlu zawsze się czegoś szuka i łazi nie mając czasu spojrzeć No wiele fur tam nie ma, ale zawsze jest na co popatrzeć Na 5 min można wskoczyć pooglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ktos z was lata na wieksze odleglosci czy tylko dookola komina i na kanapki pod Saspol ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Sa ludzie ktorzy jezdza dalej, jakbys sie cofnal pare postow to jest wycieczka chlopaki byli na zamku w Mosznie - jakies 250 km w 1 strone. Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Rzucalem niedawno haslo Gizycko i jedyne co ludzie odpowiedzieli to wypad na Della wiec smiem watpic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Moze akurat nie mieli ochoty? Inne plany? Nie zrazaj sie bo ktos Ci raz odmowil z wlasnego doswiadczenia wiem, ze sa ludzie ktorzy chetnie wyjads gdzies dalej Samemu niedawno udalo mi sie klepnac 760 km w 1 dzien, zamarzylem sobie wyjazd na Mierzeje Wislana Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 wczoraj było nasze łódzkie zakończenie sezonu, za tydzień z kolei kilka osób myśli o wyjeździe na tor. Ale jeździmy gdzieś dalej również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 za tydzień z kolei kilka osób myśli o wyjeździe na tor. Na kolanach do częstochowy trzeba po pogodę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) na kolanach (oczywiście tylko jednym w jednym czasie ) ... to ja mam nadzieję będę na torze za tydzień w piękną pogodę a to dziwne miejsce o którym mówisz ... nie znajduje się na liście moich tras byłem raz z ciekawości na początku sezonu, starczy Edytowane 2 Października 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ktos cos za gzodzinke na tamie na Jeziorsku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Może byśmy trochę coś ten? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi