koperta4512 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mi chodzi po głowie zamek w Mosznej... ale muzeum motoryzacji z chęcią bym zwiedził 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Mi chodzi po głowie zamek w Mosznej Namówiłeś mnie Daj znać jak już się obudzisz, ja mogę lecieć za 30 min 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jeśli można to też się do Was podłączę Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Kurcze..zameczek w Mosznej też bym chętnie pozwiedzał, tym bardziej że to ładna traska koło 500km w obie strony..ale niestety dziś mi odpada.. Pozazdrościć mi Wam dziś zostaje 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jeśli można to też się do Was podłączę Jasne, że tak. Zapraszamy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Korci jak cholera ale z takimi wycieczkami poczekam aż odbiorę kwit Miłego wypadu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Z tego co wiem jak zdales egzamin i masz papierek przy sobie ryzykujesz tylko 50zl za brak dokumentu Ale reki sobie uciac nie dam Wysłane przez gołębia pocztowego Bo w systemie widniejesz z prawkiem "A" wczesniej, zanim odbierzesz dokument ale musialbys doczytac, moglo sie cos zmienic.. Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Maciek, my to chyba na BP przy Kolumny możemy się spotkać? Wojtek daj znać o której Ty byłbyś gotowy i gdzie mielibyśmy podjechać Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Fajny cel, szkoda tylko że trochę za daleko jak na mnie + plecaczek. Właśnie szukam gdzie by tu dzisiaj, ale zasięg raczej ok 100 w jedną stronę, a nie 250. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Maciek, my to chyba na BP przy Kolumny możemy się spotkać? A nie lepiej port Łódź już zatankowani? Bo i tak chyba lecimy S-ką kawałek a później na Kluczbork. Fajny cel, szkoda tylko że trochę za daleko jak na mnie + plecaczek. Właśnie szukam gdzie by tu dzisiaj, ale zasięg raczej ok 100 w jedną stronę, a nie 250. Nie bądź miętki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nie bądź miętki Dla mnie luz, ale luba piszczy że za daleko, że się nudzi, że siedzenie twarde itd ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A nie lepiej port Łódź już zatankowani? Bo i tak chyba lecimy S-ką kawałek a później na Kluczbork. Nie bądź miętki Ok, tylko które miejsce dokładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Po drodze do was dołączę, wiec możecie się już zbierać. Proponuje jechać taką trasą (co wy na to?) i jeśli wam odpowiada, to będę czekał przy magazynach Kaufland. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ok, tylko które miejsce dokładnie No tak jak zawsze... pod Ikeą przy ścianie na parkingu? Koło samego rondka na wyjeździe. Dla mnie luz, ale luba piszczy że za daleko, że się nudzi, że siedzenie twarde itd ;-) Przyczep sobie tablet na plecach, włącz film i daj jej słuchawki Po drodze do was dołączę, wiec możecie się już zbierać. Proponuje jechać taką trasą (co wy na to?) i jeśli wam odpowiada, to będę czekał przy magazynach Kaufland. Nie wziąłem pod uwagę, że Ty z nie z Łodzi. W takim razie chyba zbiórka na BP Rzgowska a nie port 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Będę za maksymalnie pół godziny na BP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ok,niech będzie 11:00 na BP 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Fajna opcja. Szkoda, ze kask wczoraj wypralem. No i chyba mam zle moto trochę do takich wypraw jednak. Ehh Dylematy, dylematy 😑 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Fajna opcja. Szkoda, ze kask wczoraj wypralem. No i chyba mam zle moto trochę do takich wypraw jednak. Ehh Dylematy, dylematy 😑 Piuriel uwierz, na CBR sie da. Nawet 1400 w 2 dni zrobic i w sumie nie narzekalem za bardzo Zamek w Mosznie chodzi za mna od dluzszego czasu. Ale dzis wybitnie nie dam rady, niestety. Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A może ktoś chętny na tripa Łódź-Włocławek-Płock-Łódź? Motyw przewodni "w poszukiwaniu zakrętów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A może ktoś wyskoczy na żarcie do We Młynie? Tak za 30 min mogę do Łodzi podjechać Tylko to szybka decyzja musi być bo stoję pod klatką i nie wiem czy iść po piwo czy się wstrzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Piuriel uwierz, na CBR sie da. Nawet 1400 w 2 dni zrobic i w sumie nie narzekalem za bardzo Zamek w Mosznie chodzi za mna od dluzszego czasu. Ale dzis wybitnie nie dam rady, niestety. Wysłane przez gołębia pocztowego Wiem, ale troche innym tempem niż beda jechać Panowie.No i nadal mam mokrą wyściółkę w kasku. A może ktoś wyskoczy na żarcie do We Młynie? Tak za 30 min mogę do Łodzi podjechać Tylko to szybka decyzja musi być bo stoję pod klatką i nie wiem czy iść po piwo czy się wstrzymać Dawaj po piwo i ogladaj moto gp jak ja 😀 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Zameczek odhaczony, 500 km nakręcone. Dzięki Wysłane za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Września 2016 przez emq (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Aidekk i emq - dzięki panowie za wypad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 @emq - poproszę o fotki na maila! Koniecznie w pełnej rozdzielczości Dzięki za wypad panowie! Jazda była przednia... choć na miejscu trochę za mało. Napięty harmonogram bo wyjechaliśmy dopiero o 11:00 - na przyszłość musimy od rana robić wyjazd albo z 1 noclegiem (lub nawet dwoma!). Pomyślę na przyszły weekend, może będzie pogoda to zrobi się kolejny 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 jeśli z noclegiem to się piszę bo jeśli bez to mi się nie chce tygać 250 km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi