piorczens Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Siemka , lata ktoś dzisiaj ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetfighter Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ja bym coś polatał)) ostatni dzień wakacji)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 no własnie, jakaś mała traska ? która godzina(18.00) ? i gdzie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetfighter Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 dell 18.30??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetfighter Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ja będę na 18,30 na delu, jak ktoś chętny spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 kto cos dzis 12-15 po okolicy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 kto cos dzis 12-15 po okolicy? Słyszałem ze nie masz czym 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Słyszałem ze nie masz czym na weekend mam cus :moto: :moto: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ew jutro mogę małą traske zrobić, jak masz czas. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ew jutro mogę małą traske zrobić, jak masz czas. ok jakos przed obiadem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Tak myślałem żeby kolo 10-11 ruszyć. Bo chcemy jechać na kopalnie do Bełchatowa, z plecaczkiem. Wiec jak Narzeczona tez ma wolne, to bierz ze sobą 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jak zdążę to chętnie się przyłączę na przelocik do kopalni. o której i skąd startujecie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja chętnie się przyłącze tylko o której godzinie start i gdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja chętnie się przyłącze tylko o której godzinie start i gdzie Ktoś coś poobiednią porą ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ktoś coś poobiednią porą ? Z chęcią,ale według meteo.pl po 18-ej ma padać, więc jak coś to jak najszybciej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Z chęcią,ale według meteo.pl po 18-ej ma padać, więc jak coś to jak najszybciej Ja mogę być gotowy za jakieś 30-40 minut tylko nie mam żadnego konkretnego kierunku - jedyne co proponuje żeby przy Niedzieli tempo było spacerowe . No i pozostaje pytanie skąd startujemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Może Łódź Jeziorsko Żłobnica Łódź 3- 3.5 godzinki. Edytowane 4 Września 2016 przez Wolf (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Mogę podjechać do Kanzas. Galeria może być? Traskę omówimy na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ok, będę czekać na parkingu koło 14:20-14:30 w takim razie. Punkt Startowy-> https://goo.gl/maps/AkS3wFoq4iy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Ok, będę czekać na parkingu koło 14:20-14:30 w takim razie. Punkt Startowy-> https://goo.gl/maps/AkS3wFoq4iy OK, obiad zjem na kolację. Edytowane 4 Września 2016 przez kordi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja też podjadę do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dzięki za fajną traskę i przejażdżkę. Pogoda dopisała, było warto nie jeść obiadu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Jutro (piątek) planuję wieczorem po 19 wyskoczyć. Trochę zabawy w sztucznym świetle na Dellu (nie mówię o mistrzostwach prostej) a potem jakiś objazd w koło komina.Jak ktoś chce dogrzać gumy i się przewietrzyć a na koniec walnąć jakiś izotonik na stacji to odzywać się. Edytowane 8 Września 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 No nie wiem... A niech będzie - jestem chętny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi