Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 13-14 ktoś lata? Ja na rowerze. W sumie tez 2oo 😀 A serio to za gorąco na turystykę dla mnie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) LISTA: 1. Aidekk 100% (plecaczek 50%) 2. Kuri + pleczczek 100% Cumulus mówił, że też się przejedzie. To możesz go wpisać Będzie nas już 3 Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Kuri (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tez sie na wyjazd pisze tylko niestety, moja pani pojedzie jako plecaczek. 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Aiddek powiedz o której planowany jest mniej więcej powrót? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tez sie na wyjazd pisze tylko niestety, moja pani pojedzie jako plecaczek. Czemu niestety? Za to niestety ja jadę sam (plecaczek odmówił jazdy trasą...) Aiddek powiedz o której planowany jest mniej więcej powrót? Dotrzemy na 10:30-11:00, więc tak ze 3-4 godzinki nad wodą, jedzenie i jeśli przelot przez Włocławek to trzeba liczyć ok 17:00 najwcześniej. Dzień ma być bez spiny i naładować baterie do kolejnego takiego dnia 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ktos o 18+ ma ochotę na małe wietrzenie po okolicy? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 W ramach "za gorąco na turystykę" pozdrawiam z Karwi jest w sam raz . Może jeszcze sprawdzę na Helu jak zdążę. Boże pobłogosław budowniczych autostrad. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Mialem na mysli tempo turystyczne. Tobie to na pewno miło wiało. Bylo dac znac. Szerokości. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wczoraj kupiłem taką termoaktywną z siatką na klacie i plecach w połączeniu z perforacją kombi - rewelka prawie jakby w podkoszulce lecieć. Nie dawałem znać bo sam nie byłem pewien, wstałem spojrzałem na niebo na zegarek i pomyślałem "czemu nie". Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tez mam termo. Spoko. Typowy spontan. Fajnie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wlasnie mialem powiedziec, ze nadal za gorąco. Spoko. Udanego torowania. Do nastepnego. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dotrzemy na 10:30-11:00, więc tak ze 3-4 godzinki nad wodą, jedzenie i jeśli przelot przez Włocławek to trzeba liczyć ok 17:00 najwcześniej. Dzień ma być bez spiny i naładować baterie do kolejnego takiego dnia Dopisz mnie do listy, planujesz aktywnie spędzać czas (siatkówka, rowerki) bo nie wiem czy brać coś na przebranie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czepas Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 To i mnie dopisz z plecakiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ktos ma ochote polatac? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 z tego co widzę - tak to wygląda LISTA: 1. Aidekk 100% 2. Kuri + pleczczek 100% 3. Cumulus 4. Królu + plecak 5. Wolf 6. Czepas + plecak 7. Darek_Lodz przypomnienie: Z Łodzi wyjazd od rana: zbiórka: 9:00 McDonalds na Widzewie (Bartoka), 9:30 wyjazd Dopisz mnie do listy, planujesz aktywnie spędzać czas (siatkówka, rowerki) bo nie wiem czy brać coś na przebranie? ja biorę, bo faktycznie będzie można sobie posiedzieć i coś porobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Czemu niestety? Za to niestety ja jadę sam (plecaczek odmówił jazdy trasą...) Dotrzemy na 10:30-11:00, więc tak ze 3-4 godzinki nad wodą, jedzenie i jeśli przelot przez Włocławek to trzeba liczyć ok 17:00 najwcześniej. Dzień ma być bez spiny i naładować baterie do kolejnego takiego dnia Bo jej motorek oddalismy do mechanika i dlatego niestety jedzie jako plecak 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Też sie dopisuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 emq dzięki za wypad A serio to za gorąco na turystykę dla mnie. Już nie narzekaj Jadąc "spokojnie" w kombinezonie było dzisiaj OK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja teraz wróciłem z zabawy. Przyjemnie było od ok 19:30-20 dla mnie dopiero. Wczesniej sie grzalem. Mam owiewki wiec mi mniej wieje ☺ 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja dzis blisko, posmigalem w okolicach Sulejowa. Pogoda fajna, kurtka typu mesh dawala rade i bylo git ok. 13-14. Tez mam wysoka szybke i malo wieje Wysłane przez gołębia pocztowego Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 krzychoslav gdzie jest ta miejscówka na zdjęciu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wapienniki kolo Sulejowa 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Już czekam :-) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 krzychoslav gdzie jest ta miejscówka na zdjęciu? jak dobrze kojarze to Wapienniki k.Sulejowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 No właśnie na te wapienniki w tym sezonie to wybieram się od początku lata dojechać nie mogę... Jak nie pogoda do bani to brak wolnego czasu. Zastanawiałem się też czy pływać można ale jak widzę jest ok Dziś może ktoś chętny? Choć w taki upał średnio mi się chce na moto wsiadać... Leniwa niedziela 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi