Mario Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Też (przy)będę 19-20 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 ja bede na dellu o 20 moze chwile przed 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 no to trzeba sie teraz w dzien zgadac i ponagrywac te ronda 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ehh ominelo mnie wczorajsze latanie...szkoda xj600 szkoda ze nie dales znac na kom bo ja na forum jestem do 15 :/ jakbyscie dzisiaj mieli jakies plany to ja chetnie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 lece dzisiaj w miare niedlugo za pabianice do tapicera dowiadywac sie o przerobienie kanapy leci ktos ze mna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ooo... muszę swoją dać do naprawy, to daj znać czy dobry i jakie ceny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 no spoko wszystkiego sie dowiem i dzisiaj temacik bedzie na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ehh ja już z tydzień nie jeździłem... Szykuję się na jutrzejszy wieczór, co by pokręcić się po mieście. Czy ktoś planuje jutro rekreacyjne latanko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 jutro z miłą chęcią... dzisiaj jest zajęty, więc nie bardzo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To może wstępnie w okolicach 19.00 pod Profi?LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jutro się wyklaruje wszystko... ale wstępnie może być... chyba, że ktoś bedzie startował z okolic DELLa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 jakie plany na weekend? są chętni na jakiś wypad 2 dniowy? pogoda zaklepana....trasa do ustalenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja uderzam na Bełchatów w Niedzielę, zaś w sobotę muszę przetestować nowy napęd i wydech (oby wszystko wyszło dobrze) - mam zamiar zrobić fajną trasę - jeżeli chcesz wyruszać ze mną, to daj znać, bo to nie będzie typowe latanie grupą 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 czyli rozumiem, że chcesz pozrywać dachy przejeżdżając z nowym wydechem przez wioski? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Tak jak gadaliśmy, ja wstępnie się piszę, ale niestety u mnie to wygląda tak że do samego końca nie wiem czy dam radę:/ Nie mniej jednak już czegoś szukam gdzie by można pojechać. Jakieś preferencje? Długość trasy, okolice...Aaaa jak pojadę to pewnie z dziewczyną, więc dynamika jednak mniejsza niż ostatnio - typowa jazda turystyczna, bez gonienia po dziurach, spokojnie i płynnie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jak jutro odbiore motor to pojawie się pod profi co do weekendu na pewno robię w sobotę trasę nad białe-płock ale tylko turystycznie tego samego dnia powrót jak sa chętni zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a jak oceniasz trasę o której piszesz? jaka nawierzchnia? winkle? o której wylot? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ja tez chetny na jakis przejazd traskami w sobote bo niedziela to wiadomo ze na Bełchatow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 wybacz czarna mnie nie bylo wczoraj wogole na forum i nigdzie nie jezdzilem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 to będzie ktoś dziś pod Profi koło 19 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja i Michał będziemy ok 20.00 pod Dellem 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 to będzie ktoś dziś pod Profi koło 19 ?Ja wlasnie jestem, sam niestety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 postaram sie byc pod dellem, kto jeszcze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak zawsze miło i sympatycznie, wprawdzie tylko 3 muszkieterów (sir Michał, sir Crm i sir Ja) ale trasa Dell, Stryków, Zgierz, Aleksandrów, Konstantynów, Pabianice, Rzgów i domek - zaliczona http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif Do następnego i oby taka pogoda się utrzymała do zimy 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 i oby taka pogoda się utrzymała do zimy e tammm...do marca, a potem tylko cieplej 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi