Kluszcz Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja niestety dopiero po 20:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dzięki. Fajna szkółka niedzielna. Czekam na kolejny zjazd. Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja tez chce. Ja tez. 2,5L samogonu mam w ramach zapłaty ) all right partner, keep on rollin' baby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Polecam allegrowicza. Opona po paru wskazówkach do zamknięcia. Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 A teraz pytanie z tych trudnych Kiedy zacząć zawracać Ci głowę - jak juz sam dojeżdże nówki kapcie czy od razu jak je założę? ) all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 No ale zeby je porzadnie dotrzec, po bokach szczegolnie, to trza umić, a chyba o to chodzi, zeby sie Karpiu "naumial" Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Na torze szybciej wszystko wytrenujesz, niestety na ulicy trwa to duzo duzo dluzej i wymaga naprawde samozaparcia i przelamania swoich obaw. Tylko nie na sile bo ulica nie jest dobrym miejscem do cwiczen takiej jazdy. Tylko tor!Wiem.Nie mam 20 lat. Tor na pewno odwiedzę. Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Szkoda, ze nie mamy żadnej nagrywki z treningu. Nastepnym razem może. Chociaz z drugiej strony moze i lepiej w sumie :-P Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Szkoda, ze nie mamy żadnej nagrywki z treningu. Nastepnym razem może. Myślę żeby zabrać kamerę i mocowanie imadełkowe, mocować w różnych miejscach moto i nagrywać tylną oponę, pozycję kierownika itd żeby potem zobaczyć co jest do poprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I czasem stanac obok i nagrać kolegę jak leci w złożeniu co by wiedział co trzeba poprawić :-) Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Swoją drogą myślę, że można by założyć odrębny wątek. "Szkółka niedzielna" Trochę nasza gatka zaśmieca temat o spontanach. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 http://motocykle-lodz.pl/topic/12003-niedzielna-szko%C5%82a-czyli-jak-zej%C5%9B%C4%87-na-kolano-by-nie-sko%C5%84czy%C5%82o-si%C4%99-ran%C4%85/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I czasem stanac obok i nagrać kolegę jak leci w złożeniu co by wiedział co trzeba poprawić :-) Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Swoją drogą myślę, że można by założyć odrębny wątek. "Szkółka niedzielna" Trochę nasza gatka zaśmieca temat o spontanach. Jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wychodzi ktoś polatać kapke ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja chętnie po 20 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Czy ktoś coś dzisiaj????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ktoś reflektuje dziś małe latanie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 ja! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jestem dyspozycyjny, słucham propozycji ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 jeżeli jeszcze nie wyjechaliście, to i ja bym się dołączył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosus Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Szukam chętnych na trasę w niedziele od rana, kierunek okolice wisły nad gostyninem. start 8-9. długość ok. 250 km Edytowane 8 Lipca 2016 przez sosus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Szukam chętnych na trasę w niedziele od rana, kierunek okolice wisły nad gostyninem. start 8-9. długość ok. 250 km Ja bym chętnie gdzieś jutro wyskoczył ale trochę późniejszą porą - 11:00 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Wiem że to jeszcze trochę czasu ale lepiej wcześniej gdyż propozycja raczej nie codzienna. 16/07 lecę w kierunku Gdańska , jak by ktoś chciał się przyłączyć bądź też w tym czasie będzie leciał w tym kierunku to jestem otwarty na propozycje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosus Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ja bym chętnie gdzieś jutro wyskoczył ale trochę późniejszą porą - 11:00 ? krakowskim targiem ruszmy o 10 , chwile nam zejdzie razem z jakimś postojem powrót bedzie koło 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosus Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 krakowskim targiem ruszmy o 10 , chwile nam zejdzie razem z jakimś postojem powrót bedzie koło 15 Fajna trasa polecam 250 km. Mnie w niedzielny poranek zajęło to 3h z przerwą na tankowanie i kawe. szczególnie polecam odcinek Mostki - dębniaki. Nowa droga, nie szeroka ale równa , sporo zakrętów , prowadzi przez las. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ktoś jest w stanie latać dziś, bo wyszedłbym się przewietrzyć trochę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi