Asker88 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja chętnie polatam, MC na Włókniarzy 19:30? 0 Cytuj
AbbadoN Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja chętnie polatam, MC na Włókniarzy 19:30? Ok :-) A potem możemy na Dell skoczyć i gdzieś dalej polecieć :-) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Coś w środę gdzieś? Popołudniu. po pracy? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Siemanko Leci ktoś dzisiaj ok 18- 18.30 na oblocik jakiś mały? Na pewno w planie jest jakieś jedzonko/ lody w Kruszowie a dalej do ustalenia 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ja wieczorkiem dopiero 19-20 dopiero Do 20 to ja mam czas. Potem młodego z wycieczki szkolnej muszę odebrać, ale jakbyś miał tą godzinkę, żeby trochę wiedzy przekazać to chętnie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jak dzisiaj ok 17? Ktoś coś gdzieś? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja jakos pozniej muszę złożyć Wigry 3, dokładałem ledy i światło DRL , mam nadzieje ze bedzie ładnie wyglądać wieczorem ⚽️ 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 W sensie, ze idziesz pojezdzic czy nie, bo lampe montujesz? Zglupialem :-) Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Montuje lampę, musiałem ładnie kable pochować w peszle i teraz polutowac ledy, No i skręcanie całości zostało, także późny wieczór bede dostępny. ⚽️ 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Siemka. Już obleciałem miasto. Lublinek, Kanzas i okolice. Aż mi wacha się skończyła i zdechł. 100m pchałem Wyadawało się, że jeszcze jest, ale w pochyle lekkim już paliwko odpłyneło. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak będziesz przez Kanzas latał to zapraszam na herbatę Kawy nie pijam 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kto jedzie na wycieczkę? 0 Cytuj
Kwiatek96 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witam dziś wieczorem w raz z kumplami planujemy troszkę po upalac, jazda raczej bez większych celów lecz kto wie chętnych zapraszamy o 19 na Statoil przy rokicinskiej w stronę Mcd na Widzewie 0 Cytuj
PIT Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja narazie "kameruje" występy pociechy jak się to skończy to na koń i za Głowno na obstawkę. Potem wracamy z parą młodą do Łodzi i jak znam życie to będzie mi mało więc dotankuję i wieczorkiem będzie mnie gdzieś nosiło. Ale jak to się zsynchronizuje to zobaczymy jakby coś to do zobaczenia. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ktoś cos lata ? W najbliższych godzinach ? `\_(“o)_/` 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jutro plan na jakieś 350km, jaskinia, zamek/zamki- w stronę częstochowy, i powrót przez kleszczów.Trasy lepsze i trochę gorsze, asfalt.obiad gdzieś na trasie.Tempo turystyczne, bo jadę z plecakiem.Wypad przed południem, powrót gdzieś pod wieczór.Max 3 moto, jak ktoś chętny, bo nie lubię się kłocić niedoświadczonych w jeździe nie biorę, bo to nie wypad na frytki do Kruszowa To tak tytułem wstępu. ps. trasa mniej więcej taka: http://tinyurl.com/h8mmkph 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Asker88 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witam dziś wieczorem w raz z kumplami planujemy troszkę po upalac, jazda raczej bez większych celów lecz kto wie chętnych zapraszamy o 19 na Statoil przy rokicinskiej w stronę Mcd na Widzewie Ja się chętnie pod was podepnę, chodzi o Statoil na Widzewie przed MC? 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja juz polatał , sam bez celu , spalone paliwo kilometry dodane, za dell'em nikogo. Sent from a not-so-smartphone. Anything written herein that you find misspelled, objectionable, incoherent, dim-witted, plagiarized or legally actionable should be attributed to the phone manufacturer, Chinese hackers, or PRISM. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja miałem trasę na działeczkę. Dopiero wrociłem i mi na dziś wystarczy. Coś pod 300km. Muszę kupić zatyczki do uszu, bo ogłuchłem, ale szafa zamknięta 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nice , wstrzymaj sie czekam na dostawę bede miał za tydzien to dam ci kilka i sobie wtykniesz Sent from a not-so-smartphone. Anything written herein that you find misspelled, objectionable, incoherent, dim-witted, plagiarized or legally actionable should be attributed to the phone manufacturer, Chinese hackers, or PRISM. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mam zatyczki takie zwykłe, ale zwyczajnie nie wziąłem. Myślę o tych z zatyczkach do moto z innego tematu. Po tych zwykłych i kilku h jazdy w trasie i tak po wyjęciu będę miał uszy przytkane od różnicy ciśnień. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mam zatyczki takie zwykłe, ale zwyczajnie nie wziąłem. Myślę o tych z zatyczkach do moto z innego tematu. Po tych zwykłych i kilku h jazdy w trasie i tak po wyjęciu będę miał uszy przytkane od różnicy ciśnień.Ja mam takie których używa sie przy większych dB + 80dB. Można sobie uformować i przyciąć sa połączone małym gumowym sznurkiem , marki uvex. Sent from a not-so-smartphone. Anything written herein that you find misspelled, objectionable, incoherent, dim-witted, plagiarized or legally actionable should be attributed to the phone manufacturer, Chinese hackers, or PRISM. 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Heya Mam ochote jutro troche polatac - traska tak moze nawet 300km by weszła to by było spoko. Najlepiej z samego rana. Ktoś reflektuje? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ktoś coś dziś w koło trzepaka? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi