krzychoslav Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Musiales sie minac. Ja wyjechalem z della 20:12 chlopaki jeszcze byli ale juz nie wiem jak dlugo 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawiejakpawel Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 a trzeba było iść się napić zamiast jeździć... na szczęście tylko mocowanie stwierdziło, że chce żyć życiem globtrotera. Rada na dziś: zawsze spod świateł ruszajcie ostro wtedy nie ma nikogo za Wami jak tablica frunie Ps. jakieś info gdzie w łodzi dostanę kierunki i kto pospawa mocowanie tablicy? 5! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Siemka ktos cos w przeciagu godziny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ktos wieczorowa pora włóczy sie po miescie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ja bym jutro celował w turystykę - zwiedzanie, obiad itd w Kazimierzu Dolnym. Gdyby ktoś reflektował to zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Lece do Zakosciela ktos ma ochote na taka traske? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 pogoda jak widac, ktos cos nadal planuje ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Planujemy w Niedzielę wyskoczyć i objechać Gostynińsko-Włocławski park krajobrazowy. Na razie mamy 2 motocykle. wstępny plan trasy: https://goo.gl/maps/65DGBsU1Eqm Zbiórka 11:00 Lukoil na Włókniarzy za Pojezierską, start 15 min później. Tempo turystyczne. Dzięki za wypad Panowie i do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Chyba klops wielki będzie z jutrzejszego spota, burze , sztormy i inne hu....e ⚽️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jakaś fajna traska 100-200 km około godziny 11? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ktoś jutro jedzie na zlot multipli do Ślesina dla boki? To nie żarty bo samemu moto to nudno z Nokii 3310 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) hmm https://www.facebook.com/events/1544339902558143/ chcesz pojechać popatrzeć na te brzydale ? o której masz plan ? Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ma ktoś jutro ochotę na przejażdżkę? tak ~400km z samego rana (żeby późnym południem - 13-14 być spowrotem). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 hmm https://www.facebook.com/events/1544339902558143/ chcesz pojechać popatrzeć na te brzydale ? o której masz plan ? O 9.30 ruszam z Głowna możemy gdzieś po drodze się złapać. Jadę bo okolica fajna a event śmiechowy. z Nokii 3310 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 ok, to chętnie podjadę, ale max 160 k/h którędy lecisz ? A2 a później w górę, czy bardziej na łęczyce --> kłodawę (263) jeśli lecisz dołem to gdzies w Emili moznaby się spotkac, na koło 9:50-10:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) brrrrrrrrrr jestem tolerancyjny, ale MULTIPAL ? Jesteście twardziele Poodzenia Edytowane 4 Czerwca 2016 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ma ktoś jutro ochotę na przejażdżkę? tak ~400km z samego rana (żeby późnym południem - 13-14 być spowrotem). ja mam jakby co. zaraz jade po moto. kom masz w profilu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 ja mam jakby co. zaraz jade po moto. kom masz w profilu. Ooo panie, ja już w Bydgoszczy jestem następnym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jadę do Gołuchowa żubry zobaczyć, ~130 km, ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja moge sie przejechac 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Gdzie zbiórka? Właśnie wyszedłem z domu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Ja jade z okolic portu 12.30 pod zoo Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ktoś coś może niebawem ? Jakaś mała trasa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dzięki za latanie panowie do następnego. z Nokii 3310 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ktoś, coś około 19.30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi