AbbadoN Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 ja ruszam z teofilowa (traktorowa) więc gdzieś po drodze mogę podjechać na jakąś stacje Miejsce spotkania ustalcie chetnie sie przylacze, macie wolne miejsce ? gdzie i o ktorej? To co? ~19.15 na Orlenie i lecimy na BP na Kolumny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 ok ja bd tak ok 19:15 na orlenie włókniarzy/lutomierska na Dr 800 niebieskiej (z plecaczkiem )kto chce to może podlecieć też i lecimy na bp na kolumny i na latanie ja mówię od razu że mogę z 10 min mieć obsuwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 bede na BP czekal. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Też mogę mieć chwilę obsuwy, nie uciekajcie beze mnie ;-) Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 ok ja bd tak ok 19:15 na orlenie włókniarzy/lutomierska na Dr 800 niebieskiej (z plecaczkiem ) kto chce to może podlecieć też i lecimy na bp na kolumny i na latanie ja mówię od razu że mogę z 10 min mieć obsuwy Cos Was nie widze :-P Zatem lece na BP ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dzięki bardzo za udany oblot Oby więcej takich i lepszych wypadów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ktoś dziś coś? Polatałby 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ja jutro o 9 z plecaczkiem jedziemy do ślesina, jak ktoś chętny zapraszam 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 To gdzie się łapiemy? Dell 19:30? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Czy ktoś jutro planuje jakiś dalszy wypad po procesji ? Pogoda ma dopisać można gdzieś skoczyć nawinąć parę kilometrów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Tu jest widowiskowo http://www.google.pl/search?q=spycimierz&safe=off&biw=1920&bih=941&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwj-6YbD3fXMAhXMWSwKHfWiDGEQsAQIGw 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dzieki za jazde i pogadanke:) I wzajemnie. Najlepszy fun był w spierniczaniu przed deszczem 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Planujemy w Niedzielę wyskoczyć i objechać Gostynińsko-Włocławski park krajobrazowy. Na razie mamy 2 motocykle. wstępny plan trasy: https://goo.gl/maps/65DGBsU1EqmZbiórka 11:00 Lukoil na Włókniarzy za Pojezierską, start 15 min później. Tempo turystyczne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ktoś dzisiaj lata w nocy?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ktos ma ochote polatac kolo 13ej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ja bym się gdzieś bryknął... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 To gdzie sie ustawiamy i gdzie lecimy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Potrzebuje jeszcze ok 40 minut, jeśli możesz zaczekać to Leroy pod manu może być? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 14.10 bede pod manu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Ok 22 zamierzam wyjechać. Zgierska/Liściasta. Co do minuty się nie umawiam, bo nie wiem, o której Siła Wyższa pójdzie spać. Edytowane 27 Maja 2016 przez hubert (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ja co prawda wróciłem niedawno z 200km wycieczki, ale zapytam tak - a nie miałby ktoś ochoty przejechać się motongami na Wydawniczą na tor kartingowy i poszaleć odrobinę na 4 kółkach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawiejakpawel Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 ktoś coś w przeciągu 30 minut? Czy wszyscy piją ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 NIe wiem jak wszyscy ale ja potwierdzam zaawansowane spozycie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Właśnie wróciłem więc 22 odpada Na dellu żywej duszy 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi