Lipson Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ja to pewnie bede jeździł od rana na mopie , he he. Jak nie posprzątam to nie wyjdę na dwór do kolegów , ale w niedziele rano chętnie bym sie gdzies udał. ⚽️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Gdyby ktoś się spontanicznie zdecydował na ten Ciechocinek to wyjazd 10.30 z McDonald's róg włókniarzy i lutomierska . Edytowane 21 Maja 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 W weekend na pewno będę gdzieś jeździł, ale czy Ciechocinek to nie wiem... osobiście chętniej odwiedziłbym skansen lokomotyw w Karsznicach (bo blisko a jeszcze nie byłem) czy cokolwiek innego. Jutro ma być piękna pogoda. Mogę jechać do Karsznic pooglądać parowozy. Proponuję godzinę po 10 rano. Proponuj Aidekk miejsce spotkania, najlepiej gdzieś na stacji benzynowej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepy Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Siemanko . Krorys koleszka chcial numer ale musialem jechac z pod karczmy w Tuszynie. Lecieliscie na dwoch hajkach i pani na dukacie. Dalismy troszke ognia . Gosciu z tego starego fzra . Jak cos to pisz na PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Siemanko . Krorys koleszka chcial numer ale musialem jechac z pod karczmy w Tuszynie. Lecieliscie na dwoch hajkach i pani na dukacie. Dalismy troszke ognia . Gosciu z tego starego fzra . Jak cos to pisz na PW Nie wiem czy oni tu zaglądają. Jak coś to na pewno ich spotkasz wieczorami na Dell-u lub placu wolności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jutro ma być piękna pogoda. Mogę jechać do Karsznic pooglądać parowozy. Proponuję godzinę po 10 rano. Proponuj Aidekk miejsce spotkania, najlepiej gdzieś na stacji benzynowej. W sumie to mogę już wylatywać, ale jak chcemy pooglądać w środku to 30 min wcześniej trzeba dać znać facetowi, który tam urzęduje Ktoś jeszcze leci? Przełóżmy wstępnie zbiórkę na 10:30 i zobaczmy, może ktoś jeszcze się zdecyduje 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 toś jeszcze leci? Przełóżmy wstępnie zbiórkę na 10:30 i zobaczmy, może ktoś jeszcze się zdecyduje No to super, może ustalmy miejsce spotkania - BP przy Carrefour? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No to super, może ustalmy miejsce spotkania - BP przy Carrefour? Pasuje, idę już na parking.Jakbyś ktoś chciał się dołączyć to pisać! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Siema! O 17 lecę na tamę nad Jeziorsko Jakby ktoś chciał dołączyć to startuję z Orlenu na rogu Lutomierskiej/Włókniarzy. Edytowane 22 Maja 2016 przez AbbadoN (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Chętnie się przelece. Bede o 17.00 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ktoś coś trochę niebawem? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ja dziś mam siatkę więc odpadam... chyba, że lubisz latać nocą to możemy się gdzieś wybrać? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Z Tobą to ja się chyba boję jeździć ;-) Ale dobra, gdzie o 19? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ok. Zaraz wyjeżdżam z Bałut, będę jak dotrę ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Dzieki za jazde i pogawedke. Do nastepnego mam nadzieje... Nie, to ja dziękuję. Zdecydowanie do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 A co z tym strachem;)? Ma wielkie oczy, i tyle ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam. WitamMoże jest ktoś chętny pojechać do kruszowa coś przekąsić ok 19-19:30.Wszystko do ustalenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ja bym skoczyl gdzies polatac, a potem ewentualnie cos szamnal ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Ja bym chętnie gdzieś polatał, ale tak chociaż trochę km wbić, a nie do Kruszowa i powrót. Edytowane 24 Maja 2016 przez floyd (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 jedno nie wyklucza drugiego, możemy troche km narobić i poźniej na szamanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 No do tego pilem w poprzednim poscie ;-) To gdzie sie spotykamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 ja ruszam z teofilowa (traktorowa) więc gdzieś po drodze mogę podjechać na jakąś stacje Miejsce spotkania ustalcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jak dla mnie lepiej 19.30, bo wcześniej mogę się spóźnić. Spotkanie na kolumny? Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 ja ruszam z teofilowa (traktorowa) więc gdzieś po drodze mogę podjechać na jakąś stacje Miejsce spotkania ustalcie To na orlenie możemy się spotkać. Włókniarzy/Lutomierska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 chetnie sie przylacze, macie wolne miejsce ? gdzie i o ktorej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi