Asker88 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Polatane dzisiaj, nakręcone 200 km i złapał nas pod koniec deszcz. Matthewspl gdybym Tobie nie podopiedział o wyjęciu tej szpilki z opony to polatabyś z nami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ze Ty ja w ogole zobaczyles :-D Dzieki za latanie, do nastepnego ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No nic jak najszybciej naprawie oponke pewnie pojutrze i znowu latamy! BTW opony motocyklowe się łata jak samochodowe, czy tylko wymiana na nowe? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paku Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 BTW opony motocyklowe się łata jak samochodowe, czy tylko wymiana na nowe? Wymienia na nowe (najbezpieczniejsze rozwiązanie), ale sam załatałem i jeździłem około miesiąca bo po prostu budżet domowy nie pozwolił mi od razu wymienić. po zrobieniu łatki nie wyważyłem i trochę czułem się jak na rodeo... jednym słowem nigdy więcej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 o 14 jadę do Radomia obejrzeć coś co chcę kupić, oczywiście spacer na moto, przez Spałę, Inowłódz etc. Wyruszam spod DELL'a. Jakby ktoś chciał dołączyć, dawać - taki spontanik mi wypadł 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawiejakpawel Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 ktoś chętny się przewietrzyć w przeciągu 30 minut gdzieś dookoła komina? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Cześć wszystkim ! Mat masz 100% nie ma co ryzykować , tym bardziej ze twoje tempo jazdy jest dość Dynamiczne ⚡️ ⚽️ Chciałem zapytać czy jutro ktoś gdzieś będzie się kulał??? , w czwartek ma padać także chciałbym jutro wykorzystać dzień pięknej pogody , po godzinie 18 ? wiadomo w kupie raźniej ⚽️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja po 18:00 na bank będę latał ale raczej sprawy załatwiać, więc przyłączenie się do mnie byłoby nudną wycieczką. Może jak się ogarnę to koło 20:00 polatam 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja po 18:00 na bank będę latał ale raczej sprawy załatwiać, więc przyłączenie się do mnie byłoby nudną wycieczką. Może jak się ogarnę to koło 20:00 polatam Jak do biedronki to z miła chęcią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Wczoraj jaquzie wspomniał o Spale i tak mnie jakoś naszło, że bym się dziś chętnie rekreacyjnie tam wybrał na jakiegoś gofra :-) czy coś . Także jeśli ktoś ma chęć przewietrzyć maszynę to planuje wystartować 18:15-18:30 z parkingu Auchan na Jana Pawła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Powiem tak, plany się lekko pozmieniały więc zamiast ganiać za sprawami to poganiam rekreacyjnie. Będę pod Auchanem o 18:00 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 ja tez ogarnę się na 18, wiecie może czy ma stacji BP jest kompresor, muszę sprawdzić wiatr w kołach bo od tygodni tego nie robiłem ⚽️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 ja tez ogarnę się na 18, wiecie może czy ma stacji BP jest kompresor, muszę sprawdzić wiatr w kołach bo od tygodni tego nie robiłemZ kompresorami na stacjach w Łodzi to jest tak, że w większości są ale zjebane. Ostatnio wszędzie wiszą kartki. Ja zajeżdżam na Orlen k. Ronda Lotników albo Lukoil przy zjeździe z Pabianickiej na Jana Pawła. Jeden z dwóch na ogół działa... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kurczę pióro, podlece na Orlen na Przybyszewskiego może tam będzie działał, Aaa jest tez shell na rokicinskiej podlece i sprawdzę. ⚽️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Orlen na Przybysza ma działający kompresor (w sumie jeszcze nigdy nie było tak by nie działał ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Aidekk Pezet dzieki za wypad poza miasto, ja skręciłem do domu zaraz za stacja shell. Do zobaczenia na spocie ⚽️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Podziękował za szybkiego lodzika w Spale. Szkoda, że nie wracaliśmy dłuższą trasą przez Opoczno i Jeleń... może następnym razem 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 To gdzie tam stoją Panie,że był szybki lodzik?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 bauahha 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moje wigry 3 ma dzisiaj normalnie dzień przepychu, nowa guma z przodu z samego rana, właśnie przyszły złote klamki na dwa palce i inne takie... Odpuszczam dzisiaj spota , bedzie Tuning kozy i zimny garaż-ing ... ⚽️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moje wigry 3 ma dzisiaj normalnie dzień przepychu, nowa guma z przodu z samego rana, właśnie przyszły złote klamki na dwa palce i inne takie... Odpuszczam dzisiaj spota , bedzie Tuning kozy i zimny garaż-ing ... ⚽️ A kiedy wydech?? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 no idea ... ⚽️ Aaaa przed tym jakieś trampki muszę bo robaki do skarpet wpadają ... ⚽️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 To gdzie tam stoją Panie,że był szybki lodzik?! hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Wczoraj zaatakowała was chmura na spocie ,nie było wiadomo co robić ⚽️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ktoś może lata dziś ? Zrobiłbym jakąś traske, a pogoda temu sprzyja chwilowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi