kabzior Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Gdzie jedziecie? Bo my się jeszcze nie zebraliśmy. Może Toruń (trochę ponad 100)? Albo rezerwat Błękitne Źródła koło Tomaszowa. Edytowane 1 Maja 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 gdzie lecicie w koncu, tez bym smignal Gdzie jedziecie? Bo my się jeszcze nie zebraliśmy. Może Toruń (trochę ponad 100)?Albo rezerwat Błękitne Źródła koło Tomaszowa. moze byc 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Też mieliśmy z Gonią plany na dziś tama we Włocławku plus Toruń ale jak co to startujemy między 13.00-14.00. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Kto gdzie jutro jedzie? Nam dzisiaj średnio wypaliło w końcu, więc jutro trzeba nadrobić. Południe ma być pochmurne jutro, ale północ słoneczna, to może ten Toruń...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja jutro pracuję niestety, ale trzeciego chętnie gdzieś śmignę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Tak dziś było w Tumie Też jutro tyram, ale 3 maja wolny http://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1462130110__image.jpeg 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufasa Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Przejazd udany, pierwszy raz w takiej dużej grupie jechałem. Mały niedosyt jednak (90 km tylko) Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Mały niedosyt jednak (90 km tylko) Ja zrobiłem 117 km a jak wróciłem jeszcze drugi trip 100 km na Brzeziny 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Przejazd udany, pierwszy raz w takiej dużej grupie jechałem. Mały niedosyt jednak (90 km tylko) Pozdro Wieszzzzz, zależy jakiej jakości te kilometry, faktycznie do Tumu było spokojnie, ale droga powrotna do Pabianic zajęła mi tylko 30 minut... Wiec nie miałem już sił 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dzięki towarzystwu za zgarnięcie ekipy spod McD w Zgierzu. Miło by się potoczyć w grupie, choć zostałem do eskorty 125 która była z nami. Do zobaczyska. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufasa Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wieszzzzz, zależy jakiej jakości te kilometry, faktycznie do Tumu było spokojnie, ale droga powrotna do Pabianic zajęła mi tylko 30 minut... Wiec nie miałem już sił Jak na takie tempo co było to 90 km mało, jechało się bardzo fajnie więc stąd niedosyt. No to widzę, że przepaliłeś maszynę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Toruń w jakimś konkretnym celu, czy tak tylko do nakręcenia kilometrów? Kto gdzie jutro jedzie? (...) Południe ma być pochmurne jutro, ale północ słoneczna, to może ten Toruń...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam, wszystkich na forum. Jestem nowy na forum i w Łodzi. Chętnie bym gdzies pojechał niedaleko Łódzi dzisiaj lub jutro Toruń moze byc... Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Toruń w jakimś konkretnym celu, czy tak tylko do nakręcenia kilometrów? Spacer, starówka, obiad... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Spacer, starówka, obiad... Jak macie czas to zróbcie sobie muzeum piernika - jak ja byłem to trzeba było się an godziny zapisywać, tyle chętnych 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No wiesz Ufasa, to akurat świadczy o mojej głupocie i nie ma sie czym chwalić, ale po prostu miałem straszną ochotę wykorzystać to do czego ten typ motocykla służy.Toruń jest extra! Maja taki fajny mały browar na starym mieście, gdzie jest piwo o smaku piernika!Po za tym, motocyklem można śmignąć bo niestraszne korki z okazji powrotu majówkowiczów. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 piwo o smaku piernika A feee, co to ma być 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Spacer, starówka, obiad... Niestety, innym razem na coś podobnego przyłącze się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jeżeli prędkość do 120 i nie autostradą to mogę się bryknac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jeżeli prędkość do 120 i nie autostradą to mogę się bryknac. Mój schemat - we wsiach nigdy więcej niż 95 (a zazwyczaj mniej, zależnie od sytuacji), poza jak jest ładnie prosto i długo to ze 140-150, chociaż zazwyczaj gdzieś pomiędzy 120-140. Myślę że możemy się zgrać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Piwo warzone z przyprawą korzenną Najpierw posmakuj a dopiero poźniej "feee" 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 To gdzie i kiedy,ja z Pabianic będę jechał.trzeba się zbierać.jedzie ktoś jeszcze????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 To gdzie i kiedy,ja z Pabianic będę jechał.trzeba się zbierać.jedzie ktoś jeszcze????? Bałuty. Więc może stacja róg włókniarzy i limanowskiego? Albo manu parking pod L-M? Godzina wstępnie 13, może być? Ja jeszcze też muszę potwierdzić u plecaczka który jest w pracy. Ktoś jeszcze chętny na obiad w Toruniu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ok,daj znać jak najszybciej.jak coś to 13:15 Zgierz macdonald 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 od 2 lat nie byłem w Kruszowie, działa tam jeszcze oberża Złoty Młyn? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi