kabzior Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 @grafi24 @Suchy Dzięki za miłe latanie, mam nadzieję, że nie zanudziłem Was ornitologią ;-) Do następnego :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzisiaj na Dellu chyba bedzie gesto 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 @grafi24 @Suchy Dzięki za miłe latanie, mam nadzieję, że nie zanudziłem Was ornitologią ;-) Do następnego :-) Ja również wam dziękuje za super przelot. Do następnego. ps niebiescy mogli popsuć całą zabawę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ktoś jest na delu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ps niebiescy mogli popsuć całą zabawę Ja miałem 20 za dużo jak mierzyli, a chyba we mnie celowali jako że pierwszy jechałem. Ale wyraźnie szukali pijanych i tych bez lejców, na szczęście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja miałem 20 za dużo jak mierzyli, a chyba we mnie celowali jako że pierwszy jechałem. Ale wyraźnie szukali pijanych i tych bez lejców, na szczęście. Dzięki za latanie było super !!! Z niebieskimi było blisko .... w lesie na prostej było grubo i dobrze, że nie wpadliśmy tak do wsi ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak możecie to podzielcie się fotkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak możecie to podzielcie się fotkami https://picasaweb.google.com/114981303298428506196/Jeziorsko17042016 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzięki za latanie było super !!! Z niebieskimi było blisko .... w lesie na prostej było grubo i dobrze, że nie wpadliśmy tak do wsi ;-) Dlatego jednak we wsiach staram się vmax 95, w razie czego mandat da się przeboleć, utraty prawka już gorzej Jak możecie to podzielcie się fotkami https://drive.google.com/folderview?id=0BxGEVyxzfYtILVZsQzZUbGRneTQ&usp=drive_web 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 śmiga ktoś dziś po godz 18:00 ? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jak pogoda bedzie to ja moge. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Pogody nie będzie, bo zimno wystarczy żeby nie padało! 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No nie wiem 19 Mack na widzewie ? I się zobaczy 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja już jestem l, ale pogoda sie troche zj***ła 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzieki za latanie. Ps. Moj tez do mycia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No dzięki za latanie, i za kawę do następnego 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ktoś planuje polatać koło 15:30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak jutro będzie pogoda ktoś chętny na 125 polatac w okolicach Zgierza po południu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak jutro będzie pogoda ktoś chętny na 125 polatac w okolicach Zgierza po południu ? Możemy. Rzuć pytaniem na http://motocykle-lodz.pl/topic/9186-spotkania-125/ tam się 125 ugaduje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Spontaniczne jutro: razem z Plecaczkiem planujemy wyjechać rano do Biskupina i zwiedzić osadę. Zależnie ile nam zejdzie w ewentualnych planach jest powrót przez Gniezno i tam popas na rynku/starówce. Pogoda ma być 17* i dużo słońca. Ktoś chętny na coś takiego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Uaaa. Biskupin trochę za daleko. A czy ktoś jutro wybiera sie na zlot w Tumie, koło Łęczycy? Jest oddzielny temat, ale nie padły w nim żadne konkrety, wiec może ktoś z obserwujących ten temat miałby ochotę? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufasa Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Chciałbym jutro polatać. Powiedzmy start o 10, powrót o 15. Może być wokól komin lub kurs w konkretne dalsze miejsce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ktoś chętny na coś takiego? Może byśmy z kobitą polecieli, ale byliśmy w zeszłym roku i jeszcze dość dokładnie pamiętamy. Na pewno warto jechać! A jutro wybieramy się do Tuma na zlot. Jak będzie nudno to odwiedzimy Arkadię i zameczek nieopodal (nazwa miejscowości wypadła mi z głowy). A czy ktoś jutro wybiera sie na zlot w Tumie, koło Łęczycy? Ja się wybieram. Sam lub z plecaczkiem, to się jeszcze okaże... ze mną jedzie @boodgee i pewnie jeszcze parę osób 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Biskupin zaliczony, zdecydowanie warto zobaczyć. Trasa bocznymi drogami z odrobiną błądzenia wyszła 3h, naprawdę piękna. Jutro plan na kolejny spontan - Kazimierz Dolny. Gdyby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Biskupin zaliczony, zdecydowanie warto zobaczyć. Trasa bocznymi drogami z odrobiną błądzenia wyszła 3h, naprawdę piękna. Jutro plan na kolejny spontan - Kazimierz Dolny. Gdyby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam. Kurde ... trochę daleko, ja dziś pierwszy raz w trasę z plecakiem i na pierwszy raz polecimy gdzieś bliżej (do 100km od Łodzi) .... ale następnym razem piszemy się ;-), Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi