lucas666 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jakis wypad sie jutro szykuje poza lodz?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A masz jakiś pomysł? Ja chętnie od rana do 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No wlasnie myslalem o jakiejs trasie zeby przed 17 byc w lodzi. Ja wczesniej niz 9 nie dam rady - odsypiam tydzien ... Wiec od po 9 do 17 cos byle nie siedziec w miescie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 kombinuje jakąś trasę, więc zaraz coś wrzucę, ja tak jak pisałem maks do 14.30 mogę, bo potem na grilla jadę http://tnij.org/nf8n Łódź, Łask, Widawa, Konopnica, Burzenin, sieradz, Strońsko, Zduńska,Łask, Łódź http://tnij.org/nf8p Łódź, Ozorków, Poddębice, Jezirosko, Warta, Sieradz, Burzenin, widawa, Łask, Łódź http://tnij.org/nf8t Łódź, Kleszczów, Żłobnica, Szczerców, Łask, Łódź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 mawet ja bym na druga opcje sie pisal. Moze umowmy sie na 9 rog wlokniarzy i pabianickiej i zobaczymy co i jak! Wszystkich chetnych tez zapraszam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mi też 2 jakoś najbardziej podchodzi:), tylko ostrzegam - ja śmigam turystycznie,więc nie nastawiaj się na pałowanie:). Ja proponuję Spotkać się o 8.45 (uwzględniając spóźnienia). Tam przy macu/orlenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dorka ja tam mogę z Toba polatać to ja bede wtedy twoje spaliny wąchał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jeśli wybraliście opcję 2, tj:http://tnij.org/nf8p Łódź, Ozorków, Poddębice, Jezirosko, Warta, Sieradz, Burzenin, widawa, Łask, Łódźto proponuję jechać do Uniejowa i z Uniejowa przez Krępę na tamę, droga od Wartkowic do Poddębic jest w remoncie chyba i możecie trafić na ruch wahadłowy,poza tym można się zatrzymać w Uniejowie przy zamku i basenach termalnych. 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 fajnie mieć wolny dzień i czas na latanie.. mi jak zwykle został powrót na 2oo do domu po robocie, a tę kończę o 2 w nocy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif dobrze, że się człowiek chociaż ciepło ubrał (podpinka, kominiarka), bo chyba z 7-8 stopni się zrobiło http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja bede o 9 na tym orlenie wiec dozo ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jutro też planują latać, bo chyba pogoda ma być jeszcze ładna, znowu od rana (ale może być trochę później - 10-11), Trasa znowu ok 250km, czas już nie ograniczony. Kto jest chętny to rzucać propozycje gdzie można się udać, może w kierunku Łowicza? Ja bedę przy kompie ok 22 dopiero. Znowu jazda turystyczna i pełen spokój i relaks;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ja jestem umówiona z Patrycja i Lili o 18-30 na Shell na dąbrowskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jutro też planują latać, bo chyba pogoda ma być jeszcze ładna, znowu od rana (ale może być trochę później - 10-11), Trasa znowu ok 250km, czas już nie ograniczony. Kto jest chętny to rzucać propozycje gdzie można się udać, może w kierunku Łowicza? Ja bedę przy kompie ok 22 dopiero. Znowu jazda turystyczna i pełen spokój i relaks;]Chętnie się podłączę na jazdę relaksacyjną. Będę z jeszcze jednym "latawcem" tylko gdzie i o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 ja też jestem ZA jutrzejszą przejażdżką... nie mam pomysłu gdzie więc zdaję się na Was.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 my dzis z kuba zrobilismy sobie wycieczke troche za łowicz ogolnie bardzo przyjemnie niestety na zlot w łasku sie nie wyrobilismy czas na gonil:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Sorry, że dopiero teraz piszę, ale nie miałem dostępu do kompa, zaraz popatrzę na mapę to coś się sklei,może ten Łowicz? http://tnij.org/ngpr - trasa na szybko, jakieś zamki, pałace, most (zabytek klasy zero). Może spotkajmy się na Shellu róg kopcińskiego i przybyszewskiego o 10? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 chetny ktos jutro na della powiedzmy na 20 ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Kurcze, patrzyłem na meteo i może coś tam popadać...za oknem widać z zachodu pochmurne niebo...Prognozy wczoraj nie widziałem, oglądał ktoś?xj 600 to polecieliście ze mną do łasku po to żeby zawrócić na Łowicz? Nie powiem ciekawa opcja. A i paliwo się znalazło widzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Sorry, że dopiero teraz piszę, ale nie miałem dostępu do kompa, zaraz popatrzę na mapę to coś się sklei,może ten Łowicz? http://tnij.org/ngpr - trasa na szybko, jakieś zamki, pałace, most (zabytek klasy zero). Może spotkajmy się na Shellu róg kopcińskiego i przybyszewskiego o 10?Niestety na 10 się nie wyrobię dopiero wstałam Mogę być na tej stacji o 11. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 spoko, kwestia tylko pogody...dajesz gwarancję na wersje bez opadu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 spoko, kwestia tylko pogody...dajesz gwarancję na wersje bez opadu?szukam i sprawdzam w necie i ani jednej kropli w naszej okolicy nie zapowiadają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 to o której lecicie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 masz w poście wyżej że spotykamy się o 11 na stacji. Wpadaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 daj mi swój numer na priv... ja mogę mieć chwilowy poślizg bo jeszcze w polu jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A jakis pomysl dla spiochów, co wczesniej niz w poludnie nie wyruszają? 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi