radek77 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jasne!No problem Radek, nigdy nic przeciwko wspólnemu lataniu W grupie raźniej, milej i weselej Przedreptuję z nogi na nogę obserwując to co za oknem się dzieje i chyba Sobek "wykrakał'. Może 14:00 - 14:15 na BP na Aleksandrowskiej? na Widzewie nie wygląda to źle..do 14 będzie gitara musi być! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Czyli spotykamy się o 14:00 na BP Czekamy do 14:15, w międzyczasie ustalamy jakiś plan (albo i nie), tankujemy i w drogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Obecny😁 Na miescu miejscu coś wymyślimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Polatałem trochę, tak to ciepło tylko na trasie pizga Jak jutro ktoś wkoło Jeziorska to jestem chętny Edytowane 26 Marca 2016 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Moze ktos chetny kolo 17 sie umowic? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 To kwestia do dogadania. Gdziekolwiek byle polatac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jutro o 10:30 rzgowska bp przelot na kleszczow? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Radek, Kamil, dzięki za dzisiejszy przelot wokół komina - było zacnie i niebawem trzeba to powtórzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Również dziękuję wam chłopaki😃 Było ekstra, o czym może świadczyć, że zamiast do domu pojechaliśmy za Tobą Jaro pod Aleksandrów Łódzki😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Radek, Kamil, dzięki za dzisiejszy przelot wokół komina - było zacnie i niebawem trzeba to powtórzyć Dzięki!!! Oby więcej takich spontanów yaaaahoooooo!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuniek Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zlot Gwieździsty?Czestochowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Co do Gwieździstego to pewnie niebawem pojawi sie oddzielny temat. Za wcześnie żeby to teraz poruszać w spontanach. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ja latam na pewno jak by co dzwoń bo mogę być na trasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 jak maszyna zagada, to też podjadę o 14.30 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na Dell dawaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 ale to mam tam jechac czy nie? Upss coś nie zagrało w tel😲😨jak ktoś chętny o 15.00 (bo wcześniej nie dam rady) to niech da znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ok to uwijam się!!!☺ Zdecydowanie dell 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Dobra będę na bp o 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Dobra to chyba musze podjac decyzje. Badzcie na bp do zobaczenia No i lipa polatajcie sami jednak. Mam niezapowiedzianych gosci. Sorry za zamieszanie No to niezły burdel się zrobił Ja czekałem na Dellu kolega pewnie na Bp,a Ty w domku.....he,he niezła jazda,na przyszłość telefony w łapki i zdzwaniamy się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 haha toście się dogadali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 daliśmy radę, czekaliśmy na BP do 15.00, gdzie przewijało się sporo motocykli, a potem w 3 moto skoczyliśmy do Łasku i w jego okolicach pobuszowaliśmy... nawet kilka zbiorników wodnych zaliczonych 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jutro o godz.12 na bp kolumny/rzgowska zbiera się grupka na kleszczów. Kto ma chęci niech wpada;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ile moto? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Krzysiu ja chętny i jeszcze kolega. Tylko żeby nie bylo pałowania na maxa. A jaka trasa? Jedynkom czy przez Pabianice? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi