Majk Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jaquzie , jest jeszcze wolne miejsce aby wpaść na grilla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Hej Majk. Jako ostatni możesz jechać Tymczasem jest Dyzio, Mad, no i Ty. Do około 10:30 więc, tylko się ciepło ubrać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Trzeba coś kupić? Czy można po drodze obok działki będzie coś otwarte? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak masz teraz czas to kup już bułę i kiełbę dla siebie , bo będzie dość mało czasu na grilla Ew. Jadąc na della po drodze gdzieś wskocz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Satelita mowi ze bedzie ladnie 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie ma problemu :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja na 10 / 30 z hakiem będę na Dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Grill naszykowany. Zresztą 2 mam na działce ps. dla potwierdzenia, widzimy się tutaj: https://www.google.pl/maps/dir//51.7303696,19.5724173/@51.7301009,19.5716109,17.29z?hl=pl Ok, nie pada więc jadę. Jeśli nikt nie wymiękł bo temperatura nie rozpieszcza (z 8 stopni..) godzina około 10:30 pod szlabanem dellowym. Mogę się chwilę spóźnić, bo wcześniej kilka spraw do załatwienia. Ja też się mogę chwilę zgubić gdybym zbłądził na delu wiec poczekajcie chwilę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Spoko damy radę odliczymy się na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Dzięki za wypad oraz grilla. Ja znów zostałem w ekipie największym emerytem Miał być "spacer" a wyszła lekka przebieżka . Tym samym ja sezon uważam niestety za zamknięty i czekam do wiosny. A poniżej dowody na to że grill się odbył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wielkie dzięki za grilla i miłe towarzystwo i do następnego lewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Również dzięki wszystkim obecnym. Jednakże ja jeszcze sezonu nie zamykam . Po prostu poczekam na dobrą pogodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Grill się odbył, bo czemuż miałby się nie odbyć z tak solidną ekipą Kiełbaski przypieczone jak się patrzy, i profesjonalnie pocięte - Aiwis - good job Dzięki również ekipa za towarzystwo i wspólny trip - wybaczcie dziury , a plecaczek.. no co tu dużo mówić.. 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) To jak warto kobicie ciuchy poprowadzić żeby aiwis powozić ;-) bo moja to cwana i każe mi tylny fotel w domu trzymać ;-) ( mam drugi w garażu :-D) Edytowane 15 Listopada 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 ..a ja myślałem, że Twój nick zobowiązuje 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 ..a ja myślałem, że Twój nick zobowiązuje Widziałeś! Nie było okazji się bliżej poznać :-D może i lepiej dla ciebie :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Kto jutro wietrzy moto może jakaś delikatna traska godzina do ustalenia Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zobaczę jak się rozwinie sytuacja, także piszcie jak będziecie się gdzieś wybierali jutro 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Chetnie reniferowi przed niedziela rozprostuje nogi 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wietrzy ktoś maszynę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja chetnie. Gdzie i o ktorej ? bo czas do zachodu coraz krotszy. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jeśli nie będzie mokro to ja chętnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja pewnie wyjadę na miasto, ale to pewnie w okolicy południa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja też tak ok 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzięki za fajny przelot. Ciut za szybko jak dla mnie , ale się starałem. Pająki z wydechu wydmuchnięte, kawa dobra, banan na gębie. Do następnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi