MOTO-RENT Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Leci ktoś ze mną sprawdzić tunel? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Właśnie wróciłem. Nabite 220km. Min. Temperatura 6stopni na trasie i słoneczko http://jaquzie.republika.pl/trip01.jpg 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) No i jak ? Strzelal juz ktos w nowym tunelu W-Z ??? Moze Popcorn ? )))) Edytowane 1 Listopada 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Było wczoraj Łutututu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ja chętnie. Gdzie i kiedy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ok. Będę. Jakiś plan gdzie lecimy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 panowie może mi się uda do was dołączyć. postaram się być o 15 na BP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Uważajcie tylko na niebieskich bo dziś mnie prawie dorwali jak przejechałem przewietrzyć maszynę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Postaram się zajrzeć. Slonce piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 No to dzieki za wycieczke:) 200 km zrobione. Oooo dobrze dziś było !!! Trasa zacna a towarzystwo wyśmienite. Pozdrowienia dla młodego plecaczka ... mam nadzieję, ze nie zmarzł !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki za super wycieczkę. Fajna traska. Sorry że się urwałem wcześniej , ale młody już powoli pokrywał się szronem ;-) . Do następnego. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Lata ktoś dzisiaj ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja może jak się pogoda nie zmieni ,a nie wygląda to dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Chetnie sie przylacze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Myślę że w okolicach południa można się spotkać i zrobić jakąś fajną traske. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Moze jakas konkretna godzina? Musze po moto gonic 30 km i dojechac do lodzi Moze miejsce startu Strykow? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Mogę przyjechać do Strykowa nad zalew. 13,30 -14 może być? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 haj, jutro tak o 10-11 jak dopisze pogoda i będzie więcej niż 7 stopni, jadę na działkę do Strykowa na "spacer", a przy okazji na działce przegryźć jakiegoś grilla małego. Jak ktoś ma chęć dołączyć, niech bierze kiełbę/musztardę i daje znać - szczegóły do dogrania (węgiel i małego grilla biorę na moto, może ktoś ma plastiki widelce, i ew. talerzyki). ps1. max 3-4 moto - więcej niż 4 moto nie wpuszczam na działkę (bo grilla nie starczy ) ps2. jak ktoś ma kask, niech pożyczy nowej koleżance "Aiwis", to do nas dołączy. http://motocykle-lodz.pl/topic/10648-kask-damski-po%C5%BCycz%C4%99/ ps3. kiedyś już taki trip był działkowy (uuu jeszcze kawą jeździłem) - znaleźliśmy po drodze portfel i ~1000zł wewnątrz (ale, żeby nie było, my dobrzy jesteśmy, więc oddaliśmy właścicielowi - zresztą posiadaczowi motocykla również) to co? zachęciłem? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Powiem tak ja jak będzie pogoda chetny jestem kasku drugiego nie posiadam i nie pomogę w tym temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Cool. Co do godziny wyjazdu i miejsca spotkania - dziś do końca dnia dam znać (pewnie 11, wyjazd np. z DELL'a). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Talerzyków mam 6 sztuk, widelce 4 szt ,noży 4 szt musztarda jest i reszta będzie jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Powiem tak ja jak będzie pogoda chetny jestem kasku drugiego nie posiadam i nie pomogę w tym temacie Jeśli pogoda będzie ok to również chętnie się wybiorę w ostatnią podróż tego sezonu. Kiełby jeszcze nie mam ale zawsze można po drodze kupić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Great. wstępnie godz. 10 pod Dell'em. Jutro rano potwierdzę, patrząc na pogodę za oknem.. Jeśli znajdzie się kask, zabierzemy i Aiwis. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ok do jutra oby pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Grill naszykowany. Zresztą 2 mam na działce ps. dla potwierdzenia, widzimy się tutaj: https://www.google.pl/maps/dir//51.7303696,19.5724173/@51.7301009,19.5716109,17.29z?hl=pl Ok, nie pada więc jadę. Jeśli nikt nie wymiękł bo temperatura nie rozpieszcza (z 8 stopni..) godzina około 10:30 pod szlabanem dellowym. Mogę się chwilę spóźnić, bo wcześniej kilka spraw do załatwienia. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi