Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 i nawet kolo tej godziny bede w poblizu tej stacji gdzie na wczroraj sie umawialismy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ok moze ktos jeszcze bedzie chetny ..jak cos jestem pod tel po 15 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ok bede mial to na uwadze ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ok 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ale wstepnie 20.30 tam na stacji by ci pasowalo ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ok nie ma problemu ja jestem za:) tylko daj mi znac takk ok 1h wczesniej bo musze jechac po moto do kumpla do garazu 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja bede na 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 heh ok jak cos to bedziemy skazani na siebie heh ok wiec czekam na znak 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 to najwyzej zrobimy sobie jakas rundke po miescie moze jakis kruszow na koniec:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 no ok sie zgadamy co jak i gdzie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 to do pozniej ;] a reszta to gdzie kto jeszcze jedzie z nami ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 a nie wiem wlasnie pewnie chlopaki tez podjada Dorka ma mi dac znac jak cos 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 no no moglo by pare osob przyjechac:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Może wpadłbym na 20'stą, jeżeli ustalicie miejscówkę. Tyle, że mam kawałek drogi do Włókniarzy, więc może bym się dołączył w trakcie waszej jazdy gdzieś. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Czarna ja odpadam nie bede za wami ganiała za słaba jestem.Wy za pierd.....cie a ja się denerwuje.Ja odpadam dzisiaj Jak kupie mocniejsze moto to wtedy wam tez pokarze jak mój wydech śmierdzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Nie przesadzaj Dorka, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie czekał > wręcz cała grupa powinna. Fakt, że na dłuższe trasy trochę może być męcząca taka jazda, ale po mieście zawsze można się zatrzymać itd. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 no cos ty dorka dawaj bedziemy jezdzic normalnie nie wylamuj sie:)a co do miejscowki to godzina 20.30 MC na rogu pabianickiej i wlokniarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Suchy-Wolk masz rację na pewno,ale ja za bardzo się denerwuje.Ale to nie oznacza ze nie bede latac z wami,porostu dzisiaj odpuszczam ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 no wiesz co ale jestes ...... nieladnie tak http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Sobota niedziela mogę latac niema problemu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 no to w sobote do łasku lecimy na te pokazy lotnicze rozumiem dorka ze jedziesz?? ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 od rana Idę do pracy a od 15-tej mogę latac niema problemu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 hehe o 10 jedziemy do tego łasku przynajmniej ja i kuba niewiem jak reszta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 hehe to nic polatam jak przylecicie.Chyba ze ktos nie poleci,to wtedy Mozę polata w Łodzi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dorka ja jutro będę latać po Łodzi i okolicy koło 15-16 jakbyś chciała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi