mcfresh Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Mcfresh, wykasuj i zapomnij:-) ! Nie, nie, nie i jeszcze raz nie Taki materiał jest bezcenny. Kiedyś... będzie drożej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nie, nie, nie i jeszcze raz nie Taki materiał jest bezcenny. Kiedyś... będzie drożej Pusc mi na maila, chetnie poogladamy, bo sami nie za duzo pamietamy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 był ktoś i najadł się? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dzisiaj spontanicznie bez celu ale polatane. Dzięki PIT za towarzystwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja również dziękuję fajnie się latało chociaż trochę na S8 porumakowaliśmy , podziękowania za zacne towarzystwo dla forumowej śmietanki spotkanej na Zgniłych Błotach Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ktoś Coś Dziś jakieś męczenie gumy ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepy Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ktoś ma chęeć gdzieś dzisiaj polatać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja będę startował koło 18 i latał po mieście co najmniej do 19 potem może gdzieś jakaś mała traska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 MC Donald róg włókniarzy a lutomierska. Zapraszam chętnych do.latania siedzę tu do 19 chwilę po 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepy Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) do 19 sie nie wyrobie na Mc ale jesli interesuje Cie jakas traska poza Łodzią to w okolicach 20 moge byc na ktorejś ze stacji Rzgów , Starowa Góra☺ Edytowane 21 Lipca 2015 przez Ślepy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Czekam aż PIT skończy się masować i daje mi znać co i jak dlatego tu siedzę i czekam. Jak coś to mów o kyeoh byś mógł i gdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepy Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Powiedzmy 20.15 Orlen Starowa Góra w strone Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgadamy się jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepy Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 ok jak cosik to wyruszam w strone ŁDZ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr:) Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jest ktoś chętny żeby polatać z godzinę-dwie po okolicy od 19.30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Podjechałem na Della a tu cisza i spokój... Lata ktoś teraz po mieście i okolicy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 U mnie lipa muszę trochę przystopować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 U mnie lipa muszę trochę przystopować. Przystopujesz w kolejnym wcieleniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominkzxr Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Siema Mam do was takie msle pytanko czy jutro nie ma wieczor wolnego czasu kolo 18? :-D Jest sprawa poprosila mnie znajoma czy moge zalatwic pare motocykli zeby podwiesc jedns dziewczyne na panienski nigdy nie jezdzila i sie bsrdzo jara tym :-P poprostu zawiesc ekips 2 dziewczyny spod manu na widzew a jak je zostawimy to mozna gdzies poleciec jezeli by ktos chcial sie przejdchsc dawajcie znak to moj nr jsk cos: 889 569 439 jak bys cie mieli jakies pytana to smialo dzwonic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIŚ Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Powinszować kondychy............ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedoms Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ktoś dziś koło 20? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jutro czwartek a więc zmasowane latanie, ja czekam do czwartku 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedoms Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja najwcześniej mogę być o 18 wolny, będę jechał z Chojen to możemy gdzieś się zgadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedoms Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pasuje, do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosaaabv Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie dajcie znać gdzie Was bedzie można znaleźć po 18 bo nie wyrobie sie niestety. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi