bayer2 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 pare fotek z naszego wyjazdu :-) 2 Cytuj
Buziak Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Ktoś dziś lata ?? albo zamierza latać ? 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś dziś lub jutro przed południem planuje się gdzieś wybrać ? Pogoda w kratkę ale można zaryzykować jakiś niedługi wypad ? Edytowane 18 Lipca 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jacek1971 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Ktoś wybiera się na zlot do Poddębic 0 Cytuj
Tomala SV Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Ktoś dziś lub jutro przed południem planuje się gdzieś wybrać ? Pogoda w kratkę ale można zaryzykować jakiś niedługi wypad ? jutro z chęcią polatam, ok. 11 może być? Jaką miejscówkę planujesz zahaczyć? 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Myślałem o czymś takim: https://goo.gl/maps/vJA6E Problem w tym, że nie dorobiłem się GPS'a jeszcze na tamie we Włocławku nigdy nie byłem wiec trasa byłaby "dziewicza" . Jeśli znasz ktoś tam był i zna trasę to zapraszam jednak jestem też otwarty na inne propozycje byle nie jechać po raz 123 na Jeziorsko EDIT: Ja oraz Tomala SV wybieramy się jutro na krótki wypad który wyglądać ma mniej więcej tak (więcej szczegółów na miejscu) : PROPONOWANA TRASA: https://goo.gl/maps/0pcXw Jeśli pogoda pozwoli spotykamy się pod samolotem widmo o godzinie 11:00. Jeśli znajdzie się ktoś jeszcze chętny to zapraszamy. Edytowane 18 Lipca 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Faza Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Kolumnapark organizuje jutro taką atrakcję http://www.kolumnapark.pl/wydarzenia?NewsID=15344 Jak czytam menu to mi aż ślinka cieknie. 1 Cytuj
Bulba Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 "Marian tam jest jakby luksusowo" 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
czubeczek1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 witam kolegów/koleżanki :-) Za ok tydzień zawitam z moją "babcią" do Łodzi na kilka tyg :-) :-) :-) otwarty na propozycje latanka bliżej i dalej :-)... mam nadzieję że uda się mi poznać kilku z Was :-) Pozdrawiam 0 Cytuj
PIT Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja się przymierzam żeby coś gdzieś ale jakoś koncepcji nie mam, w ten upał to pewnie w dżinsowe ciuchy się wbije i wkoło komina z muzą polatam. Pogoda też jakaś marudna raz kropi raz świeci. 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Jadę na Maca włókniarzy a lutomierska podbijasz jak coś?. Edytowane 19 Lipca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
PIT Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 za jakieś 30 min powinienem być na moto ruszę w tamtą stronę z Polesia jakby ci się nie chciało czekać to na PW masz nr. 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 jutro z chęcią polatam, ok. 11 może być? Jaką miejscówkę planujesz zahaczyć? Dzięki za latanie I do następnego.. PS: Dziś dowiedziałem się, że aktualnie nie da się podjechać pod samolot widmo od strony Alei Politechniki (można wyłącznie od Wólczańskiej ) więc umawianie się tam jako punkt zbiorczy jest na razie kiepskim pomysłem 1 Cytuj
varadero Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Ktoś chętny na jakiś wypadzik? 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Gdyby taka impreza była bliżej mnie nie jadłbym dwa dni wcześniej 0 Cytuj
bayer2 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 witam kolegów/koleżanki :-) Za ok tydzień zawitam z moją "babcią" do Łodzi na kilka tyg :-) :-) :-) otwarty na propozycje latanka bliżej i dalej :-)... mam nadzieję że uda się mi poznać kilku z Was :-) Pozdrawiam Witamy, milo Cie poznac, pisz jak juz bedziesz na miejscu, moze jakis wspolny wypad da sie zgrac, a skad jestes? 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja i PIT jesteśmy wr młynie w Tuszynie planujemy skoczyć na Jeziorsko jak pogoda nie zmieni nam planów 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 W takim razie obczajcie, bo nie wygląda to dobrze...http://burze.dzis.net/?page=mapa 0 Cytuj ...
bayer2 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziekuję tym, ktorzy byli na Słoku za zarąbisty wypad i niepowtarzalne wrazenia :-) za atmosfere, luz, goscine u OmLeta i Moni, za całoksztat! chyba dobrze, ze tym razem nie robilismy zdjęć :-) 1 Cytuj
PIT Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 W takim razie obczajcie, bo nie wygląda to dobrze... http://burze.dzis.net/?page=mapa obserwacje naoczne wskazują, że już przeszło na wschód i świeci słonko 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Lecimy do Łasku kolumna jak ktoś chętny to niech podbija do Tuszyna we młynie jesteśmy tu z 20 min Jeszce a potem na S8 0 Cytuj
mcfresh Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziekuję tym, ktorzy byli na Słoku za zarąbisty wypad i niepowtarzalne wrazenia :-) za atmosfere, luz, goscine u OmLeta i Moni, za całoksztat! chyba dobrze, ze tym razem nie robilismy zdjęć :-) No tak jest tylko parę drobnych, nic nie wartych filmików. Pozdrowienia i wielkie dzięki dla OmLeta i Moniki 1 Cytuj
bayer2 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Mcfresh, wykasuj i zapomnij:-) ! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi