mcfresh Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Dzięki za wspólny wypad! Przyjemnie było z Wami polatać. Pozdrawiam! 2 Cytuj
Przemmo Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Przemmo jest możliwe , że się podźwigniesz z łoża na 10 ??? Taki mały żarcik Pozdrawiam. Pytanie, czy mnie wypuszczą... 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Ktoś, coś, gdzieś wieczorem?;p 0 Cytuj
Przemmo Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Ktoś, coś, gdzieś wieczorem?;p Nie kuś, nie kuś... Muszę się zregenerować, jakieś 640 km w ten weekend w tym 80 na torze zrobiło swoje... 1 Cytuj
bayer2 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 tak Wam powiem, ze wrocilam z pol godz temu z przejazdzki autkiem srednio 40tka na liczniku, super muzyka z basami, milion mysli i ja....taki rekonesans po roznych nieznanych drogach....jezdzilam tak, az wyjechalam na wojewodzka 473 za Szadkiem ...i dobrze,ze wczoraj sie z Wami pozegnalam z usmiechem....jeden ruch kierownica i tak z 10 cm uratowal mi dzis zycie....jakis debil na bardzo ostrym luku wypadl na moj pas na czolowke...jak dlugo jezdze moto, to chyba nie mialam takich wieljich oczu i spokoju w łapach na kierownicy....nic, tylko 1 ruch na pobocze - tak za 30 m zaczynaly sie barierki, gdyby tam to pewnie odbilabym sie na niego....a tak ...znow "Dzien Dobry dla Was".... k.......a, musialam chwile stanac, bo lapy i nogi mi drżaly....tyle razy za............my, a tego nie przezylam...chyba trzeba sie napic.....a wlasnie:-) nasz kolega OmLet z Kolezanka w weekend zapraszaja do domkow na Sloku:-) kto jedzi e:-)? Polecam posluchac przed weekendem Oli Wrobel "Spalmy ten lokal"....nie doslownie oczywiscie:-) 4 Cytuj
Przemmo Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Aniu - dobrze, że wciąż jesteś z nami, liczymy też na więcej uśmiechów 2 Cytuj
bayer2 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 więcej? prosze bardzo :P :P też sie cieszę, a najbardziej, że nie zabraknie mnie na kolejnym wypadzie 1 Cytuj
Krzysiek0187 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Puścić ja sama i od razu ma niespodzianki na drodze:xD 3 Cytuj
bayer2 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Puścić ja sama i od razu ma niespodzianki na drodze:xD no,no...ja juz bym wolała takich emocji nie powielac.. ale za to traska fajna, caly czas kontemplowałam asfalt pod kątem jazdy na moto, czy sie nadaje fajny skrót poza radarami kiedys moze pokaze 2 Cytuj
OmLeT Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) fajny skrót poza radarami kiedys moze poka :)ze zalezy czy pstryka od tylu ps ktos sie pisze jeszcze na integracje w Słoku ?? Edytowane 14 Lipca 2015 przez OmLeT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 zalezy czy pstryka od tylu ps ktos sie pisze jeszcze na integracje w Słoku ?? Może jestem zacofany albo mi to gdzieś uciekło lub ominęło. Ale gdzie to bo w sumie pierwsze słyszę 0 Cytuj
OmLeT Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Mhm wpisz w Google słok młyn i zapraszamy w piątek na noc na małe %%% 3 Cytuj
Mur67 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Jako że niestety z ostatniej trasy musiałem wcześniej zjechać, a najbliższy weekend zapowiada się obiecująco wpadłem na pomysł dłuższej trasy. Jako, że większość z nas tereny bliższe niż dalsze ma oblatane do znudzenia pomysł na punkt docelowy jest następujący : Trasa Stu Zakrętów oraz okolice Kudowy Zdrój. Na weekend w dodatku wakacyjny to nie nbajlepsza propozycja - droga 387 to jedyne dojazd do Szczelińca - więc masz 90% szans że będziesz jechał 40 w ciągu samochodów. A i trasę z Wrocka do Kudowy w weekend musisz zrobić większy zapas czasu. Trochę dalej masz inną fajną trase a ruch zdecydowanie mniejszy - tzw "autostrada sudecka" - DFW389 - prawie 40 km bardzo fajnej drogi w dużej części biegnącej po sameju granicy. A jak coś bliżej to okolice Koniakowa/Wisły/Ustronia Edytowane 14 Lipca 2015 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Mur67 dzięki za radę Okolica faktycznie wygląda też bardzo obiecująco i jak mówisz, że ruch mniejszy to bomba no nic to trzeba będzie kierunek lekko edytować 0 Cytuj
bayer2 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Mur67 dzięki za radę Okolica faktycznie wygląda też bardzo obiecująco i jak mówisz, że ruch mniejszy to bomba no nic to trzeba będzie kierunek lekko edytować Chlopaki, zlitujcie sie ! ja chetnie pojade, ale ani ten,ani nastepny weekend nie wchodzi w rachube..:-) z bierzemy grupke, jak ostatnio i polecimy razem, ale dajcie szanse sie zgrac:-) traska super, drogi tam kapitalne i okolica przepiekna. Jakby udalo sie ten termin lekko w prawo na kalenarku, to piszcie:-) 0 Cytuj
bayer2 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 a kto jeszcze na weekend pisze sie na integracje na Słoku? daleko nie jest, pogoda ma byc:-) dajcie znac, zeby razem leciec w te krotka traske :-) 0 Cytuj
mcfresh Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Noo ja bardzo chętnie Będziemy się dalej integrować 1 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 No gdzieś po okolicy;) 20 czy później? Muszę jeszcze teraz do portu podjechać 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Może i ja sie skusze na jakiś przelot ale po mieście 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Musisz przepalić xx'e;d to na którą godzinę?;p 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 McDonald na Rzgowskiej przy Strażackiej ?? plus minus 20 ?? 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 I kto będzie?. Ja już czekam 0 Cytuj
PIT Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja czekam na żarcie w pierwszym młynie, tak jakoś wracając z Łasku zbłądziłem 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi