MT-03 777 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestem za ale myślę że ta traske trzeba przełożyć dzisiaj pojechać gdzieś na kawę a ta traske wykorzystać w przyszły weekend Jestem za wypowiedzia jaquzie Umówmy się na stacji benzynowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Chyba, że pojechać odwrotnie. Najpierw ten Licheń i jakieś zwiedzanie/fotki a dopiero później kąpiel. Akurat 2 godz droga, godzinka zwiedzanie, 30 min jakieś jedzenie i jeszcze 30 min dojazd. To mamy 4 godz od 11:00 czyli 15:00 a to już wg pogody będzie pięknie i słonecznie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Licheń w niedziele to będzie straszne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Licheń w niedziele to będzie straszne Ja najchętniej w ogóle nie jechałbym do Lichenia ale Jacek chce zobaczyć i coś pofocić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Umówmy się na jakiejś stacji na 11 i zdecydujemy To może Licheń przełożyć na sobotę Ja się zastanawiam czy zamiast koca zabrać przeciwdeszczowke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 U mnie na Górniaku już widać piękne, niebieskie niebo a jeszcze 30 min temu wyglądało na deszcz. Manhattan pięknie oświetlony przez słońce 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 U mnie ciemno to gdzie zbiórka i o której? Może stacja benzynowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Gadamy na fejsie. Dodaj mnie i dołączymy Cię do rozmowy. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varadero Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 17:00 pierwsze bp od strony kolanka. Czekam 10-15 min. ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 rano pogoda była trochę taka figlarna ale o 9 wystartowałem zgodnie z planem, sam ze sobą , chyba wszyscy się drobnej mgiełki wystraszyli, kilkaset metrów za Ikeą było bez większych chmurek i zdecydowanie cieplej i tak przez cały dzień 460km nawinięte 2 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 a u nas plażing i lodzing w Przyjezierzu - zacne miejsce (szczególnie na jakiś zlotcik 3 dniowy). Kasia dzielnie nam towarzyszyła w trasie, a Dorota (Aidkowa) pilnowała Aidka co by się na plaży nie rozglądał na innymi (.)(.) - dobra ekipa ps. Licheń nie oblegany przy niedzieli, spokojnie wjechaliśmy na wieżę. ps2. udany "spacer" = udany dzień. 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Potwierdzam było bardzo miło pogoda dopisała Panowie spokojnie prowadzili nie musiałam się stresować :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Godzina startu przesunieta na 17.15 bp rzgowska/kolumny .. bo prawdziwy motocyklista najpierw ogląda Teleexpress przyczepności, trochę jestem busy, bo bym dołączył.. 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarin Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jutro koło południa ktoś chciałby polecieć ze 200 - 300 km ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ktoś coś dziś lata nocą ? bo niestety pracuję do 22 później oczywiście obowiązkowo jakaś mini traska i parapet na przegląd nowego towaru 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pomysl narodzil sie w pracy bo dzis w ogole nie smigalem na motonodze zobaczymy polatam w samotnosci ... 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ktoś coś dziś lata nocą ? bo niestety pracuję do 22 później oczywiście obowiązkowo jakaś mini traska i parapet na przegląd nowego towaru Jak będzie jakaś ciepłą noc to też się pisze na nocne latanie bo ostatnio jakoś ten pomysł zawitał mi do głowy. Także popieram i będę temat obserwować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromx Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja to samo ! niech tylko nadejdą jakieś większe temperatury to i nocą będzie cieplej ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ktoś chętny na latanie dzisiaj ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 nie będzie padać.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Padac nie zamierza i swietnie wiec o 17 ruszam Skąd ta pewność? Ja widzę możliwość występowania opadów konfekcyjnych aż do 21:00 oraz po 0.8-1.0 mm/h w okolicach 19:30-20:30 Tak czy inaczej zbieram się i lecę na BP 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 S8 zgodnie z parametrami drogi haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Obowiazki, nie poradzisz... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja z siatkówki wróciłem o 22:00... ale na pewno jeszcze polatamy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 chyba zrobie sobie jutro rundkę nad tame gdzieś po g11, z konstatynowskiej droga 710 na Szadek> 473 >478>tama 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi