jaquzie Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 również, fajna traska next time przystanek na kawę w karczmie, i grill nad jeziorkiem. ps. jutro ~12-~15/16 jestem w strykowie na działce, potem chętnie bym się gdzieś przejechał, może jakiś zamek, albo pałac w nieborowie/ogrody w arkadii etc.? ew. inne miejsce. jak ktoś coś planuje, dawać znać, chętnie dołączę. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dziekuje dzisiejszej ekipie za wspolne latanko i krajoznawcze akcenty:) Trasa jak najbardziej ok i do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1631 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Również dzięki za wspólną jazdę. Traska była ok. I do następnego! Edytowane 22 Maja 2015 przez damiano1631 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiLu Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jeżeli planowałby ktoś dzisiaj trasę w okolicach Łodzi, prędkość przelotowa turystyczna to ja chętnie bym dołączył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 właśnie wróciłem z działki ze Strykowa.. trochę zmoczyło po drodze, ale.. takie padanie to nie padanie bywało gorzej.. (pamiętajcie - gdy pada tak, że już nic nie widzicie przez szybkę - zatrzymajcie się gdzieś ). na dziś mi starczy, biorę się za browar, i myślę nad jutrem. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Oo i ja dzieki za wczorajsza traske, fajna droga byla 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jeżeli nie będzie padało, to też się chętnie gdzieś jutro wybiorę. 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 mam kilka trasek, przykładowe: 1. 145km - na tamę w smardzewicach, dalej na bunkry w jeleniu, zameczek w inowłodzu, i powrót przez spałę 2. 163km - na jeziorsko przez szadek, i powrót przez uniejów i poddębice 3. 170km pałac z nieborowie i ogrody w arkadii 4. 233km - na sielpię przez sulejów, powrót przez opoczno i tamę w smardzewicach ew. jakiś zameczek skoczyć obejrzeć gdzieś w stronę częstochowy. dawajcie znać co tam macie innego pogoda ma być. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Chętnie sie przyłącze w traske z wami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja raczej pasuje ale podpowiem, że dziś trwają dni Uniejowa choć można uznać to za powód aby tamtędy nie jechać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Można się do Was podłączyć? W zamian dodam piątą opcję z "zameczkiem" po drodze http://zamki.res.pl/boleslawiec2.htm przez Wadlew, Działoszyn, Praszkę i powrót na przykład s8 (około 310km) https://goo.gl/maps/ciXRt mam kilka trasek, przykładowe: 1. 145km - na tamę w smardzewicach, dalej na bunkry w jeleniu, zameczek w inowłodzu, i powrót przez spałę 2. 163km - na jeziorsko przez szadek, i powrót przez uniejów i poddębice 3. 170km pałac z nieborowie i ogrody w arkadii 4. 233km - na sielpię przez sulejów, powrót przez opoczno i tamę w smardzewicach ew. jakiś zameczek skoczyć obejrzeć gdzieś w stronę częstochowy. dawajcie znać co tam macie innego pogoda ma być. Ja musze zachaczyc przez Wadlew jutro:) chce oddac swoj bezcenny glos w wyborach;), uwzglednijmy to pls. Potrwa to 5 min, akurat przerwa na fajke. Edytowane 24 Maja 2015 przez emq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Może trochę wcześniej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja idę głosować za kilkanaście minut, a potem jadę gdzieś, więc szerokości Mat. Dam znać niebawem gdzie jadę, może ktoś dołączy. Planuję wyjazd tak o 12. ps. ten bolesławiec to ruiny nie? ps2. mi chodzą po głowie również ruiny zamku w olsztynie.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIŚ Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja moge dołaczyć jak bedzie przejazd blisko Koluszek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Zdecydowanie się dołączam. Daj znać, gdzie start. 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Godzina 12 jest ok. To gdzie się spotykamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Mi tez bardziej odpowiada 12 Ad.1 Bolesławiec tak, ruiny. Delikatnie modyfikując trasę w zależności od pogody i czasu byłyby w tamtych okolicach ładne trasy.Ad.2 na pstrąga w Złotym Potoku niedaleko Ja idę głosować za kilkanaście minut, a potem jadę gdzieś, więc szerokości Mat. Dam znać niebawem gdzie jadę, może ktoś dołączy. Planuję wyjazd tak o 12. ps. ten bolesławiec to ruiny nie? ps2. mi chodzą po głowie również ruiny zamku w olsztynie.. Edytowane 24 Maja 2015 przez emq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIŚ Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jaką trasę planujesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 spotkajmy się o 12 na bp pod carrefourem na kolumny i się zobaczy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 o 16 spod Bp gdzies 100 km przez Wadlew. Jesli komus pasuje ta godzinka to zapraszam Ja się chętnie podepnę . Pasuje mi godz. 16 i długość trasy. Rozumiem, że rozchodzi się o BP na Kolumny/Rzgowska? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Będziemy chwilę po 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Być może o 16ej i ja się podlacze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 To ja też będę o 16 na BP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 tez bede ok 16 pod BP, ale moge sie troche spoznic, wiec zaczekajcie na mnie plis 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Miło spędzony czas. Dzięki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi