crosiak Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no kurde Mario teren zabuudowany jakies wiochy i tak jechac to jak dla mnie malo bezpiecznie ale fajnie bylo. a pozniej gdzie wy sie podzialiscie bo ja pojechalem na pietryne z jakas inna ekipa a raczej z dwoma chlopakami i dolaczylismy do jakiejs innej ekipy bardzo duzej. Gdzie wy pojechaliscie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no kurde Mario teren zabuudowany jakies wiochy i tak jechac to jak dla mnie malo bezpiecznie ale fajnie bylo. a pozniej gdzie wy sie podzialiscie bo ja pojechalem na pietryne z jakas inna ekipa a raczej z dwoma chlopakami i dolaczylismy do jakiejs innej ekipy bardzo duzej. Gdzie wy pojechaliscie?do Zgierza a potem na Łódźekipa jak zwykle fajna, tylko ta trasa wczoraj to jakiś drogowy koszmar... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 To gdzie Wy w końcu pojechaliście? Miał być Stryków przez Brzeziny, Zgierz i Łódź?(Dobrze, że nie pojechałem z Wami, bo byłem cienko ubrany i jak wyjeżdżałem z Della jakieś pół godzinki po Was to myślałem, że się zapłaczę XD ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 aaaa no to juz wiem gdzie sie pogublismy ;D ale i tak fajnie bylo tylko na strykowskiej jadac z chlopakami na cbr 600 i r6 srednia predkosc wyszla ok 200 ;D jak dla mojego sprzecika troszeczke za duzo ale i tak dalem rade;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 niestety moim bez owiewek nie da sie tak jezdzic wiec niestety odpadlem...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ale wogole to tamta grupa byla bardzo liczna i pytalem sie tych chlopakow z ktorymi jechalem z jakiego forum czy cos to odpowiedzieli ze sa poprostu motocyklistami i nie maja zadnego forum czy cos a bylo ich ok 30 sprzetow i pozniej pojechalem z nimi na della i zawinalem do domu dzisiaj cos robimy znowu dell czy cos? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 dzis z dziewczynami z naszego forum jezdzimy wiecej w spotkaniach dla motokobietek tam zajrzyj ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jeśli na della wpadacie to się zjawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Bartecki pewnie tam zawitamy wiec wpadaj jak masz ochote 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mnie to w sumie obojętne gdzie.gdzie i o której sie ustawiacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 o 20.00 przy Macu na włokniarzy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ja sie jednak na 20 nie wyrobie dopiero przed 21 sie na dellu pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 o zeszzzzz Ty 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 jakos przebolejesz:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Chlopaku ja juz placze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png heh spoko jak cos to dzwon a nas znajdziesz 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ok zadzwonie numer mam wiec niema problemu;] http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ustalajcie konkretnie w jednym temacie, kiedy, gdzie i o której ;/ 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Własnie... napiszcie jak coś chociaż coś takiego, że podjedziecie o tej i o tej w dane miejsce, by można było się dołączyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 No jest konkretnie o 20.00 przy Macu na włókniarzy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 To na Macu przy Włókniarzy (jak teraz piszesz), czy na rogu Jana pawała i pabianickiej(jak jest w drugim temacie)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 No ja pytalam xj600 to powiedzial ze ten Mac na włokniarzy/Pabianicka ..... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ok tam podjade ok 20pozdr 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja też dzisiaj postaram się dołączyć. Do zo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja też podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 tez bede;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi