Cristoferr Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Postaram się o 12, jeszcze ktoś chętny? Spoko. To pod M1 o 12 się zamelduję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Hej hej Ktoś chętny na jutrzejsze motogrillowanko? https://www.facebook.com/events/510891272392095 Zapraszamy 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Postaramy się być jutro na 10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Zapraszamy Niefejskukowiczom podpowiem, że spotykamy się w niedzielę ok. 10:00 na stacji Lukoil na al. Jana Pawła II przy Pabianickiej i później jedziemy do Tresty, nad Zalew Sulejowski. Tempo wycieczkowe, prędkości dopuszczalne, ale nie nadgorliwie . Nad zalewem grillowanko jakiejś padlinki, która sobie przywieziecie. Grille jednorazowe po 8 zł i jeden normalny zapewniamy 5 sprzętów już jedzie i czekamy na kolejne http://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/10497182_562281753914675_8569167892316914619_o.jpg Takie widoczki na nas czekają Edytowane 2 Maja 2015 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SandraD Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wycieczka cud, miód i padlinka ! ! Jedziemy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Lista potwierdzonych uczestników 1. Tomuś 2. Sandra 3. Piotrek 4. Jarek z plecaczkiem 5. Kamila 6. Bogdan 7. Dominik 8. Kasia i Mikołaj z Dorotką, ale oni autem. 9.... Ktoś jeszcze chętny? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ja dojadę i Maniutek z plecakiem :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Zenuś, dawaj na Bp na Kolumny. Gdyby ktoś chciał dołączyć to na Pw podam numer tel. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 https://m.facebook.com/to.mus.142/posts/pcb.511247519023137/?photo_id=562464703896380&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.511247519023137%26photo%3D562464703896380%26profileid%3D100003985653417%26source%3D48%26ref%3Dm_notif%26notif_t%3Devent_mall_comment%26_ft_%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3Du_a_1i&mdf=1 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ...dzięki za kiełbasę,pozdrawiam orających las 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Jutro zapowiada się ładny dzionek, może ktoś zechce pokazać ciekawe miejsce/a w niedalekiej okolicy, czy też po prostu pośmigać? Godziny lekko popołudniowe? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Polatał bym ale moto na serwisie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 No to współczuję, bo pogoda jest extra! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Chyba że Gonia mi pożyczy Gixa 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jutro zapowiada się ładny dzionek, może ktoś zechce pokazać ciekawe miejsce/a w niedalekiej okolicy, czy też po prostu pośmigać? Godziny lekko popołudniowe? Jakby pasowało koło 16 to ja chętnie polatam po pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jakby pasowało koło 16 to ja chętnie polatam po pracy Mi tam pasi, a nawet zaraz idę przedmuchać motorek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jeszcze ktoś chętny na małą trasę po okolicy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemowa Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 aj ja bym był ale za późno ogarnąłem. Może ktoś jutro był by chętny i ma jakiąś sprawdzoną trsakę/miejsca? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Ktoś chetny na wyjazd nad Tamę pod TM albo Jeziorsko? Godziny po południowe dostosuje się Edytowane 7 Maja 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ktoś dziś coś godziny 11 - 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1631 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ja mogę jak jeszcze aktualne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr:) Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Cześć. Orientujecie się czy dzieje się coś w łódzkim dziś coś dla motocyklistów? Wiem że jutro w opocznie, ale szukam pomysłu na dziś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Moto Weteran Bazar jeśli Cię to interesuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr:) Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Szukam czegoś trochę dalej ale dzięki Natknąłem się właśnie na info o imprezie na gorze Kamieńsk otwarcie sezonu tuningowego dla samochodów, tylko nie wiem do której to trwa a ja mogę dopiero wyjechać o 15 tej. Ma ktoś może informacje do której ta impreza. Jest planowana? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Czy wybiera się ktoś po 16:30 albo 17 na jakąś trasę wokół komina (100-150km) ? Chętnie bym się podłączył, żeby pojeździć trochę w towarzystwie Może jakiś klasyk jak tama na Jeziorsku ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi