Kovalchuck Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 nie ma za co zalać :'( 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rogal Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 nie ma za co zalać :'( A wiec.... 6 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikson Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja dzisiaj chętnie sobie jajka przewietrzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 I teraz zastanawiam się: lecieć z Rogalem czy pucować moto... bo już takie brudne, że o pomstę do nieba woła 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No ja właśnie wróciłem z Pracy. Coś zjem, trochę sie ogarnę i dzida. Aaa, dodam ze jakiś zalew brzmi kuszaco. Sulejowski lub Jeziorsko. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikson Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dacie rade o 15.30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Ktoś chętny na spacerowe latanie po godzinie 16? Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikson Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zalewy spoko! Mogą być oba ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikson Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No i co to było pod tą Ikeą? Spóźniłem się 5 minut i nikogo już nie było, w stronę centrum spod Ikea odlatywało tylko kawasaki. Ja byłem zobaczyć to Jeziorsko, nie znam bom nietutejszy. Dołączam też fotkę jaj, które zniosłem jadąc drogą przez Aleksandrów. Wracałem przez Szadek, Łask aby wskoczyć na S8. Pykło mi 180kmA Wy którędy jeździcie na Jeziorsko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak nie przez Aleksandrów to Szadek i Rososzycę i objeżdżasz akwen aby dojechać do tamy. W Rososzycy jest fajny prosty odcinek kiedyś było tam polowe lotnisko wojskowe teraz porobili zwężenia i parkingi. Ale objeżdżanie zalewu tez wiąże się z odcinkami kiepskiego asfaltu. Osobiście najlepiej mi się jedzie przez Szadek, a potem 473 fajne zakręty i przyjemne laski, a potem w lewo w m. Krępa i na tamę. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 nigdy tam nie jechałem muszę się z wami kiedyś wybrać PS. Pit jechałeś dziś rano gdzieś kolo 7:50 al.włókniarzy w stronę centrum ??? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nie dzisiaj tylko puszką pomykam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Czy ktoś dziś pomyka do południa? Tak do 12:00 się wybrać polatać... bo niestety II zmiana i nie wyrwę się tym razem na czwartkowe latanie po 18:00... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ktoś chętny na turystyczną wyprawę edukacyjną nad Zalew Sulejowski lub do Słoku k. Bełchatowa? 3 maszyny już mamy, więc może ktoś stąd bedzie zainteresowany... Wyjeżdżamy o 14:45 spod Statoil na Wyszyńskiego/Armii Krajowej, około 15 będziemy w Pabianicach a później jedzieny dalej. W programie wycieczki poruszymy kwestie związane z pozycją, dosiadem oraz pouczymy się hamowania awaryjnego, aby później nie trzeba było bredzić o kładzeniu motocykla Jedziemy zgodnie z przepisami, więc miszczom prostej - dziękujemy. Szczególnie zapraszamy motocyklistki 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dziś to chyba wszyscy walą na piknik ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nic nie wiemy o pikniku... Jakieś info? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nic nie wiemy o pikniku... Jakieś info? https://www.facebook.com/events/774106942675886/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 ktoś chętny na latanie dzisiaj może chociaż na della ktoś śmignie ? :riding: :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikson Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 blablablablabla dzisiaj ktoś gdzieś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja startuję pare minut po 12 z Aleksa i lecę do UC w Łodzi na Teresy potem do Zgierza i może jakieś latanko po południu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Lata ktoś dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Lata ktoś dzisiaj? Mógłbym jakąś traskę szybką zrobić np. nad Jeziorsko. Chyba, że jakaś inna propozycja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Też myślałem o Jeziorsku. o 13 pod M1? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Też myślałem o Jeziorsku. o 13 pod M1? O 12 bardziej by mi odpowiadało, ale jak nie dasz rady to może być 13. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Postaram się o 12, jeszcze ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi