kuba Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 w niedziele chetnie, ale ja tylko do 16 mam czas... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A może ktoś ma ochotę dzisiaj? W niedzielę znowu mnie nie będzie, będę w Ślesinie 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 no to proste w niedziele rano sie spotykamy wypadamy na autobana i odwiedzamy tomka w slesinie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A może ktoś ma ochotę dzisiaj? W niedzielę znowu mnie nie będzie, będę w Ślesinie Czy w Ślesinie można wypożyczyć skuter wodny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tomek raczej po dzisiejszej nocnej przygodzie odpuści sobie Ślesin...Jakieś inne plany ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nic z tego. Nikt mnie nie powstrzyma od wyjazdu. Ale tym razem autem. Ale na jakiś czas wypadam z obiegu. Najwyżej przyjadę autem na jakiś zlot. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja jade jutro ze znajomymi 4 motocyklami w góry jakby ktos chciał sie podpiąc to zapraszam bedziemy do niedzieli a przy okazji wpadamy na zlot SM 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A wczoraj ktoś jeździł? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 na dellu bylem do jakiejs 20-tej 3 ktm-y sm 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzisiaj ktoś śmiga? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja właśnie wróciłem.Jeżdziłem od 16ej.Ale już weekend więc jeszcze sie moge gdzieś poszwędać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Trochę pośmigałem, spokój na mieście dobre warunki dzisiaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja polatałem wczoraj z bratem z Della do Matki Polki, potem do Manu, potem Tuszyn, Wiśniowa Góra, Andrespol, Justynów, koło 24.00 znów Dell Spotkaliśmy tam ekipę kilku motocyklistów, była między innymi Fireblade SC33, R1 RN09, Kawasaki ZX6R ( razy dwa ) i piękna najnowsza Kawa ZX10R z licznymi bajerami na tor Śliczna była <3 a do tego moc ponad 200 kucy... quickshifter i inne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Może dzisiaj wieczorem jakieś spotkanie? Póki co jest mokro, ale może ok.17 się oczyści trochę okolica 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jeśli się dzisiaj gdzieś spotykacie to dajcie znać gdzie i o której to podjadę.Jak nie będzie lało akurat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ktoś coś planuje pojeździć dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja mogę wyskoczyć przywitać się jeśli jeszcze jesteś chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Duża część dzisiaj do Widawy wyskoczyła, więc chyba nikt więcej nie dołączy, zrobię chyba małą rundkę koło Della i to wszystko, jak coś to dołączaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 To wpadnę. Za ile mniej więcej tam się zjawisz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 30minut to do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Proponuję dzisiaj jakiś wypad, myślałem o jeździe typu : Łódź > Brzeziny > Rawa Mazowiecka > Tomaszów Mazowiecki > Piotrków Trybunalski > Łódź , ale chyba pogoda dzisiaj nie dopisze, także może być mało chętnych, ew. niech ktoś zaproponuje coś 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja jestem chętny tylko muszę wahę zalać bo wczoraj wyjezdzilem do sucha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Proponuję dzisiaj jakiś wypad, myślałem o jeździe typu : Łódź > Brzeziny > Rawa Mazowiecka > Tomaszów Mazowiecki > Piotrków Trybunalski > Łódź , ale chyba pogoda dzisiaj nie dopisze, także może być mało chętnych, ew. niech ktoś zaproponuje coś o której dzis? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Proponuję trochę później bo po południu ma padać Pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja się właśnie zastanawiam czy wogóle Małą z garażu wyciągać. Znając moje szczęście zanim się ubiorę i motocykl wyciągnę to zacznie padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi